• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen yerine neden Femara verilmiyor.

Femara kullananlar kaçıncı denemede hamile kaldınız

• 3• ay

OY: 0 0,0%
  • 4 ve sonrası

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
bugun 12. gun gunun ortasinda tekrsr test yapmaua karar verdm. ysrim saat once lavaboya gitmistim ama yinede test yaptim. belli belirsiz cok hafif bir cizgi cikti. cikti yani eminim :)
ama digerlerinden cok cok acikti tabi.
iki secenek var ya hamileyim abuk subuk bir saatte ve anda yaltigim icin koyu cikmadi. veya degerlerim iyice yerlerde.
kahverengi akintim azaldi epey suan hic akintim yok bakalim nolacak

bugun 12. gun gunun ortasinda tekrsr test yapmaua karar verdm. ysrim saat once lavaboya gitmistim ama yinede test yaptim. belli belirsiz cok hafif bir cizgi cikti. cikti yani eminim :)
ama digerlerinden cok cok acikti tabi.
iki secenek var ya hamileyim abuk subuk bir saatte ve anda yaltigim icin koyu cikmadi. veya degerlerim iyice yerlerde.
kahverengi akintim azaldi epey suan hic akintim yok bakalim nolacak
Bu gun sabah ilk idrarla yapsaydın keşke inşallah koyulaşır çizgin git gide

Maşallah canım benim ne güzel bi haberle güne uyanmak oldu bu böyle ilk hediyeni bebisinden aldin sanırım böylece en güzel yaş günü öncesi oldu sana tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
evet valla oyle oldu valla :)
sasirdim ama kendimi bir kac ay ugrasmaya cok hazirlamisim.
gecrn sefer klomenle denemistik olmamisti Allah isteyen herkeze nasip etsin. Hamile haberleriyle dolsun tassin burasi

Bende igne ve femara birlikte kullandım ve incir kürü yapmıştım çok şükür doktor çok iyi dedi bakalım ne olacak içim kıpır kıpır inşallah güzel şeyler olacak
Inşallah güzel haberlerle dönersin.Önce femaramı igne nezaman kullanıyorsun ve kaç igne canım

Gözün aydın canım ne güzel.Sağlıkla hayirla ilerler inşallh. Neler yaptın bilgi verirmisin.
bu benim ikinci bebegim olacak insallah sorunsuz ilerlerse hamilelik.
1 sene kendi kendimize denedik olmadi
doktorum femara verdi klomene ceval vermiyorudm ben cunku artik ilk bebegimdrn biliyorduk bunu.
4 tane olgun yunurtam oldu.
9.10.11.12 gunler hep idrar testi ysptim pozitiften negatife dondu tedtler gittikce cizgi yok oldu. 13. gun kan testi yaptirdim.2.4 cikti sonuc. negatif dendi.
doktorum regl olunca ikinci gun gel tekrar femara deneyelim dedi tamam dedim. bu arada 9. gunden itibaren 4 5 gun kahverengi akintilsrim oldu regl olacagimdan emindim zaten kan testim negatif cikmisti.
3 gun gecti reglim ve adet olmadim.
ama belim hep regl oluyormusum gibi agriyordu.
bugun bidaha yaptirayim ya dedim
ve kan tssti pozitif cikti.
insallah yukselmeye devam eder.

Gözün aydın canım ne güzel.Sağlıkla hayirla ilerler inşallh. Neler yaptın bilgi verirmisin.
bu arada benim catlstma ignesi olmadan 1 gun once iliski olmustu. so ra igne oldun ertesi gun 34 saat sonra iliski oldu birde etesi gun.
ama ben catlatma ignesinden 2 gun sonra vucut isimi olctum cok dusuktu 35.7 falandi
yumurta catladigi zaman bir tik dusup sonra yukselir ya. o dustugu zamani fegerlendirmek gerekir. aslinda ben o gun ikiski dusunmuyordum ama acaba daha yenimi yumurtam catliyor diye bi suphelendim o gunude degerlendirdim. sonuc bu. hangisinde tuttu bmiyorum

bu benim ikinci bebegim olacak insallah sorunsuz ilerlerse hamilelik.
1 sene kendi kendimize denedik olmadi
doktorum femara verdi klomene ceval vermiyorudm ben cunku artik ilk bebegimdrn biliyorduk bunu.
4 tane olgun yunurtam oldu.
9.10.11.12 gunler hep idrar testi ysptim pozitiften negatife dondu tedtler gittikce cizgi yok oldu. 13. gun kan testi yaptirdim.2.4 cikti sonuc. negatif dendi.
doktorum regl olunca ikinci gun gel tekrar femara deneyelim dedi tamam dedim. bu arada 9. gunden itibaren 4 5 gun kahverengi akintilsrim oldu regl olacagimdan emindim zaten kan testim negatif cikmisti.
3 gun gecti reglim ve adet olmadim.
ama belim hep regl oluyormusum gibi agriyordu.
bugun bidaha yaptirayim ya dedim
ve kan tssti pozitif cikti.
insallah yukselmeye devam eder.
Inşallah inşallh devam eder..çatlatma ignesi kullanmadınız degilmi?

Back