• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen yerine neden Femara verilmiyor.

Femara kullananlar kaçıncı denemede hamile kaldınız

• 3• ay

OY: 0 0,0%
  • 4 ve sonrası

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
aaa ikisine birden mi basladilar. senin sonuclsrini cok.merak ediyorum femara ve igne kullanana duymamistim hic ama femara keisnlikle yumurta kalitesini artiran bise gonal f de cogaltirsa olgun ve guzel yumurtalarla cok kklay olabilir hamilelik.
Inşallah canım yaa aşılama için doktorum sanırım ikisini birden verdi inşallah da faydası olur

Inşallah canım yaa aşılama için doktorum sanırım ikisini birden verdi inşallah da faydası olur
olur bence bir onceko bebegimde gonal f kullanmistim bende ise yaradi bu ay sadece femara kullandim yine ise yaradi tutup tutmadigini gorevegim ama kl9mem falan hikaye onuda kullanmistim cunku kac ay cok iyi yumurtalar yapiyor

femra yujurtanin kalitesini artiran bisey kesinljkle eger olmazsa kullan bencede. ama yumurta sayiliyla alakasi yok o islerin tek yumurtayla hamile kalan bir suru insan var.. ki isin dogasida aslinda o. ilk bebegimde asilama olmustjm igne arti catlatma ignesi 8 olgun yumurta olsu doktor korktu hatta yaomayalim dedi arkadasimds gozumu kararttim 1 tanesi tuttu.
Ayy ne güzell Rabbim inşallah banada gösterir pozitifi..Zaten benim sadece bir yumurta çıkıyor oda istenilen kalitede degil..İnsallh her şey guzel olur.

kizlar adetten iki gün sonra yumurtlayan oldumu galiba ben yumurtladim.resimleri paylasiyorum yorum yaparmisiniz.yumurtlamismiyim sizce silik olan en son yaptigim.

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-27-09-46-48.png
    Screenshot_2018-10-27-09-46-48.png
    149,7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20181027_094908_975.jpg
    IMG_20181027_094908_975.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba arkadaşlar bende femara ve gonalf iğneye başladım bu gün aşılama yaptıracam haftaya da inşallah sizlerinde olumlu sonuçlanır rabbim yardimcimiz olsun
Aşılamanız devlette mi olcak özelde mi ? Bendede pco var doktor yumurtlama olmuyo ondan hamile kalamıyosun muhtemelen dedi. Ama eşimde sanırım sorunun büyüğü. Doktorum klomenle başlarız dedi. Aşılama olcak eşimin sperm hareketsizliği fazla olduğu için. Aşılamaya hemen başlanıyor mu?

Aşılamanız devlette mi olcak özelde mi ? Bendede pco var doktor yumurtlama olmuyo ondan hamile kalamıyosun muhtemelen dedi. Ama eşimde sanırım sorunun büyüğü. Doktorum klomenle başlarız dedi. Aşılama olcak eşimin sperm hareketsizliği fazla olduğu için. Aşılamaya hemen başlanıyor mu?
Ben özelde yaptırıyorum geçen ay çatlatma iğnesi oldum olmadi adetin 3. Gunu tekrar gittim aşılama istiyorum dedm tamm dedi. Bende de yumurta oluşmuyor pek. Ama devlette bazı prosedürler var galiba

Ben özelde yaptırıyorum geçen ay çatlatma iğnesi oldum olmadi adetin 3. Gunu tekrar gittim aşılama istiyorum dedm tamm dedi. Bende de yumurta oluşmuyor pek. Ama devlette bazı prosedürler var galiba
Bilmiyorum rapor çıkacak galiba. Zaten aşılama tek sefer deneyip tutmazsa özelde tüp bebek düşünüyorum.İnşallah gerek kalmaz ama çokta umutlandırmak istemiyorum kendimi.

Back