- Konu Sahibi karacabandirma
Ayy kuzum benm ya evet bugün 5. gün insallah dediğin gibi olur alırım güzel haberi bebeğim ya sen nasilsin nasıl oldnsenin simdi bugun 5. gun degilmi ? takip ediyorum seni :) guzel haber almadsn birakmam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kuzum benm ya evet bugün 5. gün insallah dediğin gibi olur alırım güzel haberi bebeğim ya sen nasilsin nasıl oldnsenin simdi bugun 5. gun degilmi ? takip ediyorum seni :) guzel haber almadsn birakmam :)
iyiyim bende iste doktorum istersne bu ay devam edebilriiz femaraya dedi sanirim kullanacagim yarin baslayacagim. Olur olur eninde sonunda olur. senin diger yavrular sormusmuydum dqha once hatirlayamadim kusura bakma kizmiydi erkek mi?Ayy kuzum benm ya evet bugün 5. gün insallah dediğin gibi olur alırım güzel haberi bebeğim ya sen nasilsin nasıl oldn
2 kız 1 erkek kuzum rabbim 1 tane daha nasip eder inşallah ailecek çok istiyoruz nasip olur insallah bu ay geçen ay kullandım ama olmadı bu ay 20mm 'di yumurtam solda 1 tane sagdakiler büyümedi 17. gün iğne vuruldum bugün 22. gün işte bakalım hayırlısı inşalalh tutmustur ya evet eninde sonunda olacak insallah canm senin ilkmi olacaktı bende ilk kızına 2009 yılında tedavi ile hamile kalmıştım ozaman serophene vardı ama FEMARA serophene ye çok benziyor cnm ya insallah olmuştur genelde 2. ay hamile kalınıyor ki bende 2. ayimda kalmıştım kızıma insalah bundada olur ya az kaldı zaman yaklaşıyor doktorum 36 saati beklemeyeceğiz bu sefer dedi 12 saat sonra ilişki olsun dedi çatlama aşamasındaydı demekki cumartesi 11 'de iğne vuruldum akşam 11 de birliktelik oldu pazar pazartesi salı bide bu akşam olsami acaba yoksa yeterlimdr kuzum yaiyiyim bende iste doktorum istersne bu ay devam edebilriiz femaraya dedi sanirim kullanacagim yarin baslayacagim. Olur olur eninde sonunda olur. senin diger yavrular sormusmuydum dqha once hatirlayamadim kusura bakma kizmiydi erkek mi?
Canım yaa maşallah sana takdir ediyorum açıkçası seni 3 çocuğun var 4 için ilk gibi uğraşıp emek veriyorsun çocukların çok şanslı senin gibi anneleri var ya kac yaşındaydın tatlım2 kız 1 erkek kuzum rabbim 1 tane daha nasip eder inşallah ailecek çok istiyoruz nasip olur insallah bu ay geçen ay kullandım ama olmadı bu ay 20mm 'di yumurtam solda 1 tane sagdakiler büyümedi 17. gün iğne vuruldum bugün 22. gün işte bakalım hayırlısı inşalalh tutmustur ya evet eninde sonunda olacak insallah canm senin ilkmi olacaktı bende ilk kızına 2009 yılında tedavi ile hamile kalmıştım ozaman serophene vardı ama FEMARA serophene ye çok benziyor cnm ya insallah olmuştur genelde 2. ay hamile kalınıyor ki bende 2. ayimda kalmıştım kızıma insalah bundada olur ya az kaldı zaman yaklaşıyor doktorum 36 saati beklemeyeceğiz bu sefer dedi 12 saat sonra ilişki olsun dedi çatlama aşamasındaydı demekki cumartesi 11 'de iğne vuruldum akşam 11 de birliktelik oldu pazar pazartesi salı bide bu akşam olsami acaba yoksa yeterlimdr kuzum ya
Muhakak öyle canım rabbim bizlere de yasatsin inşallah.bende imkanlar doğrultusunda çok çocuktan yanayım ama sanırım bunu ben gerceklestiremicemvalla bende ilk ogrendigimde sasirmistim cocuk sevgisi ve hevesi ne guzel sey 1. 5. farketmiyor.
haydaaa o niye yav unutsuzluga dusme ilk bebegim esimin 3 milyon spermi olmasina ragmen oldu. bizim duysa herkeizn olur. emin ol :)Muhakak öyle canım rabbim bizlere de yasatsin inşallah.bende imkanlar doğrultusunda çok çocuktan yanayım ama sanırım bunu ben gerceklestiremicem
Inşallah da 29 yaşındayım yaş cabuk geçiyor. Ondan söyledim daha bir tane bile yokhaydaaa o niye yav unutsuzluga dusme ilk bebegim esimin 3 milyon spermi olmasina ragmen oldu. bizim duysa herkeizn olur. emin ol :)
bende ilk cocugumu 29 da dogurdum artik ilk cocuk yasu 40 a kadar cikti kafani taktigin seye bak bak 34 oldum 2. yi yapmaya calisiyorum. en guzel zamanindasin merak etmeInşallah da 29 yaşındayım yaş cabuk geçiyor. Ondan söyledim daha bir tane bile yok
Ahh kuzum ah bunu çok görenler var nasıl vicdan dir anlamıyorum anne olmak herkesi. hakki ister 1 olsn ister 10 çocuk herkes anne olmak ister rabbim herkese nasip etsin inşalalh canm benm ben 27 yasndyiminsallah emeklerinin karşılığını alırım insallah kuzum yaokdr hsretimki inan okdr çok istiyorumki rabbim duysuun sesimi insalalhCanım yaa maşallah sana takdir ediyorum açıkçası seni 3 çocuğun var 4 için ilk gibi uğraşıp emek veriyorsun çocukların çok şanslı senin gibi anneleri var ya kac yaşındaydın tatlım
Yaa ne kadar da gençsin maşallah erken yaşta anne olmak nasip olmuş geç evlenmenin en kotu yani bu olsa gerek benim gibi nerdeyse 30 oldum daha bebiş yok.kim ne derse desin evlat huzurdur berekettir insanlar hersekilde hep konuşuyorlar zaten takılma hiçAhh kuzum ah bunu çok görenler var nasıl vicdan dir anlamıyorum anne olmak herkesi. hakki ister 1 olsn ister 10 çocuk herkes anne olmak ister rabbim herkese nasip etsin inşalalh canm benm ben 27 yasndyiminsallah emeklerinin karşılığını alırım insallah kuzum yaokdr hsretimki inan okdr çok istiyorumki rabbim duysuun sesimi insalalh
sen o kaynanayi kafaya takipda kendine stres yapma ayricaAhh kuzum ah bunu çok görenler var nasıl vicdan dir anlamıyorum anne olmak herkesi. hakki ister 1 olsn ister 10 çocuk herkes anne olmak ister rabbim herkese nasip etsin inşalalh canm benm ben 27 yasndyiminsallah emeklerinin karşılığını alırım insallah kuzum yaokdr hsretimki inan okdr çok istiyorumki rabbim duysuun sesimi insalalh
takılmıyorum zaten geçen instgramda bi yorum yapmıştım aynen du cevap geldi 3 çocuğu olup 4.yu isteyen anne sen tam bir bencilsin okdr zoruma gitti ki sanki insanlı istiyorum onun olsun benm olmasnmi diyorum rabbim kim istiyosa nasip etsin insalalhYaa ne kadar da gençsin maşallah erken yaşta anne olmak nasip olmuş geç evlenmenin en kotu yani bu olsa gerek benim gibi nerdeyse 30 oldum daha bebiş yok.kim ne derse desin evlat huzurdur berekettir insanlar hersekilde hep konuşuyorlar zaten takılma hiç
yapmamaya çalışıyorum ama geçen ay iğne etkisi 11. gün bitmişti bende 12. gün negatiftisen o kaynanayi kafaya takipda kendine stres yapma ayrica
O yorumu yapanın allah yardımcısı olsun gerçekten onun adina üzüldüm ne kadar cahil demekki sen kimsenin hakkına girmiyorsun ki birine ait olan birşey de istemiyorsun takılma hiç rabbimin neyi eksiktakılmıyorum zaten geçen instgramda bi yorum yapmıştım aynen du cevap geldi 3 çocuğu olup 4.yu isteyen anne sen tam bir bencilsin okdr zoruma gitti ki sanki insanlı istiyorum onun olsun benm olmasnmi diyorum rabbim kim istiyosa nasip etsin insalalh