- 9 Ekim 2012
- 431
- 310
- 323
- 26
- Konu Sahibi karacabandirma
bugun kahve akintim basladi belim cok agriyor sanirim erken regl olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 2 yıl olcak hayırlısı olsun.Bilmiyorum inanki ben daha 13 aylık evliyim özelde olunca hiç bunları araştırmadim
ooo harikaymisKızlar dün yumurta k9ntrolüne gittim 4 yumurtam var ama tabi salı birdaha gidicem
Ilki tedavi ile 2010 da oldu canm diğer 2 si normal oldu ama 3yildir istiyoruz 4. Olmuyor kuzum inşalalh bida tedavi ile olurooo harikaymis
diger bebeklerindr tedaviyle mi olmusti? normalmi dogurdun onlari?
alla allla kismet iste hemen olur derler bide daha once yapanlar icin. sen moralini bozma eninde sonunda alirsin bebegini kucagina pes etmeden moral bozmadsn devamIlki tedavi ile 2010 da oldu canm diğer 2 si normal oldu ama 3yildir istiyoruz 4. Olmuyor kuzum inşalalh bida tedavi ile olur
Bozmamaya çalışıyorum ama her ay negatif olunca çok kotu oluyorm kuzumalla allla kismet iste hemen olur derler bide daha once yapanlar icin. sen moralini bozma eninde sonunda alirsin bebegini kucagina pes etmeden moral bozmadsn devam
Haaa unutmadan 2 normal 1 sezeryan oldu kuzum 2. Doğum da oğlum 4.500 kg doğduğu için çok ama çok zor olmuştu kilolu olduğu için takıldı çıkmadı ikinamadimm yirtiklar oluştu vsvs ondan 3. Ben sezeryan istedim aynı şeyleri yaşamayayım diyeooo harikaymis
diger bebeklerindr tedaviyle mi olmusti? normalmi dogurdun onlari?
1 yil evli olmak gerekiyor.Araştırıyorum o kadar sonradan düştü jeton bende. Aşılama raporu içinde 3 yıl evli olmak gerekiyor mu?
Canım doktor boyutlarını söyledi mi inşallah bu ay olacak dua edelimKızlar dün yumurta k9ntrolüne gittim 4 yumurtam var ama tabi salı birdaha gidicem
Tatlım 10. Gunde 9 10 mm ler dediCanım doktor boyutlarını söyledi mi inşallah bu ay olacak dua edelim
Canım sen sadece iğne mi kullanıyorsun yoksa klomen miTatlım 10. Gunde 9 10 mm ler dedi
Şimdi doktordan çıktım arkadaşlar iğnenin 6. Gunu sağ da 18 mm ve küçük iki adet solda 17 mm ve her iki tarafta da yumurtalar oluşmuş doktor çok iyi dedi perşembe aşılama dediCanım sen sadece iğne mi kullanıyorsun yoksa klomen mi
Yok tatlım femara kullaniyorm ben hap ıgnede çatlatmak için kullancamCanım sen sadece iğne mi kullanıyorsun yoksa klomen mi
Bende igne ve femara birlikte kullandım ve incir kürü yapmıştım çok şükür doktor çok iyi dedi bakalım ne olacak içim kıpır kıpır inşallah güzel şeyler olacakYok tatlım femara kullaniyorm ben hap ıgnede çatlatmak için kullancam
Inşallah kuzum insallah çok güzel olur bu ay yarın 2. Kontrolüm var bakalım ne diycek sen ekstra iğneden kullandin canmBende igne ve femara birlikte kullandım ve incir kürü yapmıştım çok şükür doktor çok iyi dedi bakalım ne olacak içim kıpır kıpır inşallah güzel şeyler olacak
Evet canım gonolf diye bir iğne kullandım inşallah yumurtaların gelişmiştir yarın haber ver arka arkaya güzel haberler alalım inşallahInşallah kuzum insallah çok güzel olur bu ay yarın 2. Kontrolüm var bakalım ne diycek sen ekstra iğneden kullandin canm
Ayyy insallah bebeğim insalalhEvet canım gonolf diye bir iğne kullandım inşallah yumurtaların gelişmiştir yarın haber ver arka arkaya güzel haberler alalım inşallah
iyi olmus biraz geviktigi vucut dinlenmis iste nasilsa olacakHaaa unutmadan 2 normal 1 sezeryan oldu kuzum 2. Doğum da oğlum 4.500 kg doğduğu için çok ama çok zor olmuştu kilolu olduğu için takıldı çıkmadı ikinamadimm yirtiklar oluştu vsvs ondan 3. Ben sezeryan istedim aynı şeyleri yaşamayayım diye