• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen yerine neden Femara verilmiyor.

Femara kullananlar kaçıncı denemede hamile kaldınız

• 3• ay

OY: 0 0,0%
  • 4 ve sonrası

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
ooo harikaymis
diger bebeklerindr tedaviyle mi olmusti? normalmi dogurdun onlari?
Haaa unutmadan 2 normal 1 sezeryan oldu kuzum 2. Doğum da oğlum 4.500 kg doğduğu için çok ama çok zor olmuştu kilolu olduğu için takıldı çıkmadı ikinamadimm yirtiklar oluştu vsvs ondan 3. Ben sezeryan istedim aynı şeyleri yaşamayayım diye

Bende igne ve femara birlikte kullandım ve incir kürü yapmıştım çok şükür doktor çok iyi dedi bakalım ne olacak içim kıpır kıpır inşallah güzel şeyler olacak
Inşallah kuzum insallah çok güzel olur bu ay yarın 2. Kontrolüm var bakalım ne diycek sen ekstra iğneden kullandin canm

Haaa unutmadan 2 normal 1 sezeryan oldu kuzum 2. Doğum da oğlum 4.500 kg doğduğu için çok ama çok zor olmuştu kilolu olduğu için takıldı çıkmadı ikinamadimm yirtiklar oluştu vsvs ondan 3. Ben sezeryan istedim aynı şeyleri yaşamayayım diye
iyi olmus biraz geviktigi vucut dinlenmis iste nasilsa olacak

benimde kahve akintim yok oldu ammmaaa bu seferde idrsr trstindeki cizginin rengi acildi gecen seferki gibi cok degil. ne oalack merak icindeyim

Back