- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
yascım,dıptıscım nolur yapmayınn,Allah beterinden korusun ben 1 yılda sadece 1 tane yumurta geliştirebildim 21.günde, o da tutarsa...hala yaşımız geçmedi,rahmimiz var,yumurtalıklarımızda,ha iğneyle,ha ilaçla doktorlar karşımıza geçip hiç olmaz demediki daha,nolur toparlanın kızlar..
elifecan beni hatırladınmıı,tedavilerimiz ve sorunlarımız benziyor diye konuşmuştuk bi ara,arkadaş listemde de kayıtlısın,görünmüyordun ne zamandır..canımm inşallah sanada uğurlu gelir listemiz..
arkadaşlar,sitede şu an pek kimse yok ama görünce cevaplarmı sınız?bugün adetimin daha 19.günü...........hiç olmamıştı daha önce de....eee benim 3 gündür göğüslerimin uçları çok acıyor...ikiside...acaba ne olabilir ki?üzülüyorum...içeri batık gibi dururlardı...dışarı ok gibi oldu...fena bişey olmasın allahım....
arkadaşlar,sitede şu an pek kimse yok ama görünce cevaplarmı sınız?bugün adetimin daha 19.günü...........hiç olmamıştı daha önce de....eee benim 3 gündür göğüslerimin uçları çok acıyor...ikiside...acaba ne olabilir ki?üzülüyorum...içeri batık gibi dururlardı...dışarı ok gibi oldu...fena bişey olmasın allahım....
bişi sorucam sizlere kısa bir istatistik yapalım. Azıcık benim merakımı giderelimIlaçlarınızı kaçıncı gün almaya başladınız? Bittikden sonra dr kaçıncı gün gittiniz ve yumoşlarınız kaç tane kaç mm di? Merak ettim :çok üzgünüm:
bişi sorucam sizlere kısa bir istatistik yapalım. azıcık benim merakımı giderelimilaçlarınızı kaçıncı gün almaya başladınız? bittikden sonra dr kaçıncı gün gittiniz ve yumoşlarınız kaç tane kaç mm di? merak ettim :çok üzgünüm:
ya arkadaslar sıze bısey sorcam. Bıraz cahılce bı soru olabılır ama gulmeyın ve kızmayın oldumu.Ben dr la konussam bana klomen yazar mı. Yumurtlamamda sorun varmı yokmu
bılmıyorum.henuz o asamaya gelmedım ıltıhap vardı onu temızlemeye calısıyorum.ama bı yandan da hemen hamıle kalmak ıstıyorum. Bu anlamda bana yardımıcı olur mu klomen ilaci . Yanı ortada bı rahatsızlıgım yokken (olup olmadıgını bılmıyorum) bole bi ilac kullansam desteklemek amacli iltihap temizlenmisse. Fisfisfis
dusuncelerinizi bekliyorum
tesekkulera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?