ben size anlatayım ben 8 aydır bebek için uğraşıyorum. 1 sene doğum kontrol hapı kullandım. hapı bıraktıkdan 4 ay sonra bebek istedik. şanslıydım ilk aydan hamiş kaldım ama düştü. daha sonra yeniden denemeler başladık. 3 ay sonra martta yeniden hamile kaldım. doktorum bile şaşırdı. oda düştü. sonra araştırma yapmaya başladılar. meğer benim yumurtalarda anomali bir durum söz konusuymuş. evet yumurtam oluyor ama boyutları küçük ve kalitesiz bu yüzden döllense bile sonu hüsran oluyor. bu ay ilk defa tedaviye başlamıştım senağlama ve sonuç hüsran. canımdan can gitti 6mm duyunca. bende 11. gün gittim ilaca 5. gün başladım ve 1 tane kullandım. bilmiyorum son 2 aydır hep normalinden 1 hafta sonra yumurtluyorum belkide ondandır diye düşünüyorum. adetlerimin arası 36 günü buluyor artık. kafam çok karıştı benim yaaa. doktor beni 1 hafta sonraya çağırdı. acaba daha erkenmi gitsem :uhm:
kırmızı beyaz nerdesin kız?arkadaşım ne zamandır sızlamalar başladı gögüslerinde.üşütmedin dimi?sden yinede çok elleme de bakalım kaç gün devam etcek olmadı pazartesi ben doktoruma kendşme olmuş gibi sorarım daha erken gitcek varsa o sorsun olurmu?tam olarak nasıl bi anlat?olmadı anneme sorim cicimkendime olmuş gibi ona olmuşmu hiç???
SEMOŞ...........vallahi böyle seslenmekde bi hoş oluyor...sanki senelerden beri tanıyor gibi...canısı,3 gündür var...benim iridir bayağı 90 giyerim de....olsun canım bana bi zararı yok......uçlar içeri girmiyor..kazık gibi kaldı...ama çok acıyor...ilişki de bile böyle olmazdı...korktum açıkcası...el değmeye gör...sütyen içine zor alıyorum acısından...yoksa ilaçlar mı yapmıştır..........ama geçen sene 5 ay GONAPHENE aldım...olmadı böyle....bu senede KLOMEN geçen ay ilk aldım...olmadı böyle...........yoksa ben hastalandım mı?hormonlarla oynaya oynaya....ne oldu bana yarab?
yok yok benim gece yarım da gelir...karnımıda doyurdum..ama adamcağıza yemek yok...ben de tavuk çıkarttım açılsın..yaparım...yakında bıdaklıycam...........
vallahi semoş....balık burcuyum..şabat 20.dokun hemen zırlayayım...zati dünden hazırım...tam bi evci evim önemli.eşim önemli.hep hayatta kendimden önce başkalarını düşünürüm...........hıııı şimdi gördüm karbonatlı su....var..yaparım tabi .......hııı bi de ailem önemli...ailem bi yana..........çok da anaç ımdır...bi de ana olsam ..........ALLAH ALLAH...DUY SESİMİ YARAB
sema cım....yemin olsun.benim favori kanalım CNBC-E..EŞİM HİÇ SEVMEZ...BU NE BU ALT YAZILI DİYE...HANİ dizileri var ya....bitiyorum...mutsuz evkadınları....CSI-N.........HANİ CİNAYETLERİ ÇÖZÜYORLAR YA...BEN O SURADA HA BABAM TIKIN...GÖZLER FALTAŞI...HEM YAZI OKU...HEM CİNAYETLERE BAK.......aman demek burçlar doğru bi şekilde...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?