kıslar merhaba benim kocişinde aşağıda az işi vardı hemen nete girdim valla hep bilgisayardasın diye kızıyo.e okul bitti.malum öğretmen olunca.o da tatile girdi bütün gün beraberiz kovuyorum bazen evden.terasda taklacı güvercin besliyoz.oraya yolluyom hahahaha
evet kızlar bende çıkıyorum yarın görüşmek üzre rosem canım sende gezmeye gidiceksin zannedersem kendine dikkat et iyi eglenceler allah rahatlık versin arkadaşlar
ben burdayım kuzucum hala bir ümit araştırma yapıyorum senağlama
Canım benim selam, bu akşam hiç pc başına oturacak durumda değildim bitanem ama sırf seni o kadar merak ettim ki, misafirleri yatırdım notebooku aldım yataktan yazıyorum karanlıkta sana. Sakın üzülme ne olursun üzülme, senin bir solda var, benim her ikisinde de var, rahim komple miyomla kaplı.. genede hamile kalamazsın demiyorlar bırak tüp bebeği, aşılama bile önermiyorlar. Artı üzülecek hiçbişey yok, benim kuzenin tek yumurtayla hamile kaldı, korkacak ve üzülecek bu kadar kendini harap edecek bişey yok inan bana. Herşey çok ama çok güzel olacak, sen kendini bu kadar üzersen o da üzülür, benim annem çok ağlak bu kadın bana hayatı zehir eder gelmez. Sen olumlu ol, pozitif düşün tüm kalbinle çağır onu o sana gelecek annesi tamam mı? Çok ama çok öpüyorum seni. Üzülmek yok.. Sevgiler. :)
amiin canım inşallah
benimde 4, ayım klomende
bende 1,5 yıldır bekliyorum hamile kalmayı, inşallah Rabbim nasip eder
inşallah canım ama artık benim umudum kalmadı klomenle olmayacak sanırım benim...yumurtlama oluşuyor ama gebelik olmuyor malesef...sen kaç ay kullanıcaksın klomeni
kızlar ya benim doktor klomende bu ay son dedi.2nci ayım benim bu ay.iğnelere geçcekmişiz.sizin kaç tane büyüyo yumuşlarınız.benim 2ay da 1er tane.bu ay 19mm solda bi tane.ama 5 tane 4 tane olanı duydum acaba diyorum ondan mı iğneye geçicek.? Bide benim hep solda geçen ayda soldaydı.doktora dedimki sağda bi problemmi var oda yok canım ne alakası var.isterse 1sene hep soldan büyür yumurtan onun bi standartı yok dedi?bilgisi olan varmı?:uhm:a.s.
canim zaten bahsettiğin 4-5 tane yumurtasi olanlar genelde iğne kullaniyolar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?