arkadaşlar merhaba, lütfen bana da bişeyler yazın moralim çok bozuk. Dün doktor kontrolüm vardı. Yumurtalarıma baktı ve 3 adet yumurta vardı ve en büyüğü 10 mm di. Yani senin yumurtaların gelişmiyor bu ay olmaz boşa geçti dedi. Bi dahaki ay günde 3 adet gonophene kullanacağımı söyledi. Kızlar ben şimdi pcos'um galiba değil mi? senağlamasenağlamasenağlama
kızlar ya benim doktor klomende bu ay son dedi.2nci ayım benim bu ay.iğnelere geçcekmişiz.sizin kaç tane büyüyo yumuşlarınız.benim 2ay da 1er tane.bu ay 19mm solda bi tane.ama 5 tane 4 tane olanı duydum acaba diyorum ondan mı iğneye geçicek.? bide benim hep solda geçen ayda soldaydı.doktora dedimki sağda bi problemmi var oda yok canım ne alakası var.isterse 1sene hep soldan büyür yumurtan onun bi standartı yok dedi?bilgisi olan varmı?:uhm:a.s.
benim doktor geçen ay büyüyene kadar çağırdı 3ncü kez gidişimde istenen boydaydı.ilaca geç tepki veriyosundur.dozu artırması ii işte bi dahaki ay etkili olur.he bide doktoruna söle belki erken başaltır.ben bu ay 4ncü gün başladım 2*1 kullandım.
cnm benmde iki aydır soldan ve 1 tane yumurtam büyüyor ama dr um istediğimiz aslında bu diyor.tabi 2 yada 3 te iyi ama fazlası zarar.tedavimin ilk başında 7 tane büyümüştü sanki ne oldu iptal ettik o ayı.dr um riske girmeyelim dedi.yani olacaksa zaten olur allah hayırlısını versin yeterki.doktorunun klomenden sonra iğneye geçmeside normal sonuçta yöntemler deneliyor.
senin kaçıncı gün büyüdü ve kaç günde bir adet oluyorsun. bana 5. gün başlayacaksın günde 3 tane kullanacaksın dedi. Ya çok korkuyorum ya hiç büyümeyip hep küçük kalırsa.
canım ben 32 yada 31günde 1 oluyorum günde 2 tane kullandım 5gün bsşlsyıp geçen ay.bu ay 4ncü başlayıp günde 2 tane yine.geçen ay geç büyüdü die erken başlattı doktorum...bu ay olmazsa bi dahaki ay büyür cicim ya.iğnelere geçer olmadı için rahat olsun..benim 1 tane ama ben bu ay çok umutluyum sende öle düşün..:1hug::enbuyukkk:
merhaba arkadaşlar
bende beklemedeyim
klomen kullndım bu ay
kızlar 2 ay klomenden sonra bu ay gonaphene başladım ama karnım çok şişti ve sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım agrıyor klomende sadece yumurtalar çatlayınca agrım oluyordu ordan anlıyordum çatladıgını bu hissetiklerim gonaphenin yan etkisi olabilirmi
benim bugün doktora gitmem gerekiyordu ama gitmedim(
ilaçlarımı tam bitirmedim, büyümemişlerdir
ama kasık ağrım ve akıntıma göre yumurtlama günümü anladım galiba
arkadaşlar merhaba, lütfen bana da bişeyler yazın moralim çok bozuk. Dün doktor kontrolüm vardı. Yumurtalarıma baktı ve 3 adet yumurta vardı ve en büyüğü 10 mm di. Yani senin yumurtaların gelişmiyor bu ay olmaz boşa geçti dedi. Bi dahaki ay günde 3 adet gonophene kullanacağımı söyledi. Kızlar ben şimdi pcos'um galiba değil mi? senağlamasenağlamasenağlama
senin gene iyiymiş. benim 1 tane olmuş ve 6mm senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?