bu doktora gitmeye yeni başladım. biliyorsun izmirden fethiyeye yeni taşındık. bana bir pko sendromu değil ama benzer bir durum var solda dedi. ayrıca yaptığım 2 düşüğünde sebebini yumurta anomalisine bağladılar. daha önceki 2 doktorda aynı teşhisi koymuştu ama bu doktorum gibi detaylı açıklamamışlardı. çok moralim bozuk. 1 hafta sonra gene gel bakalım dedi ama nafile. ümitlenme dedi. sadece kist durumuna bakacağım dedi. bu ay normal devam et bir dahaki ay direk iğneye geçicez dedi. ama ben o kadar ykılntı bir durumdayımki bu molozları kaldırıyorum bitmiyor. canım çok acıo arkadaşlar. anlatamam gösteremem ama çok kötüyüm. hıçkırmakdan yazamıoyorum
kızlar çok ama çok üzgünüm senağlama yol boyunca ağladım sol yumurtalığımda küçük kistik yapılar var pko dedi. sağ yumurtalığımdaki 1 tane ama 10. gün olmasına rağmen 6mm. herkese herşeye isyan edesim var. zor tutuyorum kendimi bir yerlerden atmamak için. çok canım yandı öle söyleyince. silin beni listeden lütfen senağlama
sema cım ah canım....denize 4.evi olan arkadaşım.........sen oralarda püfür püfür......biz buealarda cayır cayır.....bravo sana...bu sıcakta azim ettin....herşeyi göze aldın...titiz çalıştın...işve cilve bile yaptın....by kadar titiz çalışmanın sonuda başarıyla biter....ah iki gözüm....ne çalışkansın sen.....
yok tatlım çalışmalarımızı yaptık pazartesiya kaadar devam etcez bakalom pazartesi doktora gidiyom.kocişime artık hiçbişe sölemiyom yok şu saat yok şu gün.valla işve cilve işte yapıp duruyom.artık utanmamda kalmadı.napim hamişlik için ne gerekirse dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?