Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burdayım kuzucum hala bir ümit araştırma yapıyorum senağlama
canım bunu tam bılmıyorum ama aynı bende senın gıbıyıım sureklı yemek yıyorum..:icecream: ama sen suan klomenı kulllanıyormusun?kızlar yaa bu klomen iştah açar mı?
valla yiyom yemiyom doymuyorum
canım sen yınede gıt bır muayene ol..ne durumda yumoslar bır baksın doktorun ona gore senı yonlendırır...hayır kullanmıyorum, yarın doktora gitmem lazım 14, günüm yarın çünkü ama gidip gitmemekte kararsızım
çünkü ilaçlarımı düzensiz içtim ve bitirmedim
kızlar yaa bu klomen iştah açar mı?
valla yiyom yemiyom doymuyorum
basakcım aksam aksam benı guldurdun ALLAH'ta senı guldursun..Şenizhadı bakalım ınsallah calısmalar bosa gıtmez..:roflol:selam kızlar biraz arnızdan ayrıldım kızım babasını beklerken 8.30 uyuya kaldı eşim geldi hemen yemegini yedirdim biraz dinlendi işe koyulucaz hazır çocukta uyumuş uyanırmı diye teredüt ederken allah yardım etti uyanmadı eee neyaparsınız denize düştük her fırsatı degerlendirmek lazım ama kızlar size bir tavsiyem var bebeginiz oldumu biraz büyüyünce sakııııın koynunuza alıp uyutmayın yada kendi yatagında uyuyun sıpalar öyle bir alışıyorlarki anneye babayı anneye yaklaştırmıyorlar söyledikleri şey anneye sarılıp anne benim sen git öpmmme annemi ya ozaman ikincileri zor yaparsınız şimdiden söyleyim canlarım
basakcım aksam aksam benı guldurdun ALLAH'ta senı guldursun..Şenizhadı bakalım ınsallah calısmalar bosa gıtmez..:roflol:
sor bakalım arkadasım ne sorucaksın..Arkadaşlar bişey sorcam sizlere
Diyorumki ben msj yazmadan sizden gelen yazilari okuyamiyorum yeni üyüyim ya pek bilgim yok
hepımız beklemdeyız canım adet tarıhını soyle senıde lıstemıze alalım.Benim gibi beklemede olan varim
ah be sema cım...bi de teras ha....ohhhhh teras da bu sefer püfür püfür....aman aman...hiç kaçırmamışsun maaşallah ...misafir falan hak getire....bu kadar mı işine sadıksın sen.....allem etmiş kallem etmiş....senden korkulur...pes dedim...