maysımırnacım senın durumun nasıl canım?sende herhangı bır degısıklık varmı canım?[/QUOTE
canımm ben umudumu kaybetmemek için savaşıyorum kendimle..biliyosunuz işte başından beri..kim yumurtlama takibine 7. günden sonra 6 defa giderki...ne kadar nazlı çıktı benim yumurta...ee doktor konusundaki şansımıda biliyosunuz..inatla gittim,ne dediyse doktor ve siz yaptım..daha da yaparımm inancımı kaybetmem asla..ee çalışmalara da devam ediyoruz eşimle..ama işte ben şu ısıya taktım ya yumurtan çatlamış demesine rağmen doktorun bi insanın ateşi 5 gündür artmazmı..bilmem hep dua ediyorum herkese ve kendime,ama olmadı heralde bilmem..napalımm Allah bilir zamanını birgün hepimiz anne olacağız inşallah..öptüm..
kızlar yardıcı olun bana cumartesi akşam üzeri adet oldum pazar akşamı bitti ama hep kahverengi lekeler oluyor çamaşırımda karnımdaki şişlikte gitmedi adetim kısa sürüyor ama her ay çok gelirdi buau farklı az miktarda geldi bu lekelenmeler normalmi sizce
kızlar çok ama çok üzgünüm senağlama yol boyunca ağladım sol yumurtalığımda küçük kistik yapılar var pko dedi. sağ yumurtalığımdaki 1 tane ama 10. gün olmasına rağmen 6mm. herkese herşeye isyan edesim var. zor tutuyorum kendimi bir yerlerden atmamak için. çok canım yandı öle söyleyince. silin beni listeden lütfen senağlama
kızlar çok ama çok üzgünüm senağlama yol boyunca ağladım sol yumurtalığımda küçük kistik yapılar var pko dedi. sağ yumurtalığımdaki 1 tane ama 10. gün olmasına rağmen 6mm. herkese herşeye isyan edesim var. zor tutuyorum kendimi bir yerlerden atmamak için. çok canım yandı öle söyleyince. silin beni listeden lütfen senağlama
canım bu saydıklarının hiçbirine inanmıyorum..hepimiz biliyoruzki 2 kere hamile kaldın fakat düşükle sonuçlandı..hatta en sonkide yakın bi tarihdi..şimdi burdanda anlaşıldığı üzere bal gibide hamile kalabiliyosun sen..ne pkolular var..hiç kalamıyolar..ben hiç alaka göremedim açıkçası...ayrıca pco olduğun şimdimi gördü..önceki muayenelerinde nasıl olurda bunları anlıyamaz..baştan işin içinde bi saçmalık var...inanamıyorum yaniii.....
bu doktora gitmeye yeni başladım. biliyorsun izmirden fethiyeye yeni taşındık. bana bir pko sendromu değil ama benzer bir durum var solda dedi. ayrıca yaptığım 2 düşüğünde sebebini yumurta anomalisine bağladılar. daha önceki 2 doktorda aynı teşhisi koymuştu ama bu doktorum gibi detaylı açıklamamışlardı. çok moralim bozuk. 1 hafta sonra gene gel bakalım dedi ama nafile. ümitlenme dedi. sadece kist durumuna bakacağım dedi. bu ay normal devam et bir dahaki ay direk iğneye geçicez dedi. ama ben o kadar ykılntı bir durumdayımki bu molozları kaldırıyorum bitmiyor. canım çok acıo arkadaşlar. anlatamam gösteremem ama çok kötüyüm. hıçkırmakdan yazamıoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?