belkıde doktor bunu demek ıstedı ama baska turlu anlatmak ıstedı cunku senın dedıgın gıbı ve doktorumu dedıgı gıbı adetımı hesapladım hep aynı gune gelıyor..benim Bildiğimde şöyle çatlama Iğnesinden Veya çatlamadan 14 Gün Sonra Adet Gelmesi Gerek..sonuçta Bu Ilaçlari Kullanmasak Bile Yumurtlamadan 14 Gün Sonra Adet Oluyoruz...ona Göre Hesaplanir Biye Biliyorum
belkıde Doktor Bunu Demek ıstedı Ama Baska Turlu Anlatmak ıstedı Cunku Senın Dedıgın Gıbı Ve Doktorumu Dedıgı Gıbı Adetımı Hesapladım Hep Aynı Gune Gelıyor..
öyle maysimirnacım herşeyın hayırlısı,ama insan da üzülmeden yapamıyor.her yeni gün yeni umut ne yapalım değil mi?canım ya az kalsın ağlatıyordun gene yazdıklarınla beni.
evet belirtilere takmayın.bence de.üzülmeyin sonra.
sen nasısın peki canım.senin kontrolün ne zaman olacak bir daha.
merhaba kızlar dr geldim kist varmı diye baktı vj ulrasonla şükür yokmuş klomen benzeri başka ilaç verdi sabah 2 tane olmak üzere içicem sonra salı günü kontrol olup aşılamamaya karar verilecek zannedersem yaptırıcam bir ker şansımı denicem arkadaşlar umut dünyası ne yaparsınız
merhaba kızlar dr geldim kist varmı diye baktı vj ulrasonla şükür yokmuş klomen benzeri başka ilaç verdi sabah 2 tane olmak üzere içicem sonra salı günü kontrol olup aşılamamaya karar verilecek zannedersem yaptırıcam bir ker şansımı denicem arkadaşlar umut dünyası ne yaparsınız
canım cok sevındım kıst felan olmamasına ..ama neden hemen asılama dedıkı?
rosem Sudenaz Valla Bilmiyorum Kızlar Da Ben Birdaha En Az Bir 10 Gün Geçmeden Test Mest Yapmam.:1no2:vallahi Böyle çok Daha Zor Oluyomuş Be Arkadaşlar.
Başak Hadi Inşallah.belkimde Dermanın Aşılamadır Belli Mi Olur Arkadaşım
Maysimirnacım Kız Sen Ağlama Be,inşallah Pozitif çıksın O Testte Sen Ağlama Arkadaşım.yaşlı Kadınlı Rüyayda Baya Bir Tırsınçmış.bırr:1shok:valla Insan Baya Bir Toparlayamaz Kendini.ama Bunlar Hep Bilinç Altımız.
Kızlar Ben Dün Anneme Giderken Dolmuşta şeyi Düşündüm,listeye Infertilite Sebebimizi De Yazsak Mı Isimlerimizin Yanına Diye?yoksa çok Mu Zor Olur?
konumuzunnnn güzel uğurluu patronuuuu kız sen napıyonn rosemcimm..
ben yedirdim yine adamcağıza keçiboynuzlu binbir türlü yiyecekk...:roflol:
sen naptınnnnn,nasılsınnn,hala acı varmı göğüslerinde...
sudenazcım ısın yükselmiş bak yeniden ben demiştimm ama sen okuyamadın dün,5-7 günlerde öyle oluyo,düşmeye devam etmediği sürece hamilelik belirtisi,inip çıkmalar doğal yani,aman maşallahhh...ya ama benim 5 gündür bi 36.2,bi 36.3 çıkıyo yaa ben nasıl yumurtladım anlamadımm vallaa..
iyi bakın kendinizee bütüüüüüüüüünnnn klomencii kardeşliği...göbişlere dikkat..
rosemcim beni sona at ama tarih yazma şimdilik.yanıma da kocaman endometriosiz yaz:roflol:diğer arkadaşların da ne sorunları varsa isimlerinin yanına yazabilirsin.tabi bu benim ki bir öneri siz de isteseniz.
yok canım yaparım sorun degıl ama olumsuz yonde etkılenmeyız demı ne bılım sız bılırsınız?:1no2:banada ileri yumurtlama tembelliği yazabilirsin canımm,sana iş çıkardık ama iyi olur aslında sorunu ortak olan kişiler belirlenmiş olur..zor olursa,işin varsa söyle canımm bende yapabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?