Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar,
malesef size iyi şeyler söyleyemiycem.test yaptırdığım klinik sonucu negatif dedi.kısmet bir daha ki aya kaldı.heralde yakında adet olurum bekleyecez bakalım.olmazsam da dr a gitmem gerekecek galiba.yeni tarih veremiyorum adet olmadığım için.şimdilik listeden adımı silebilirsiniz
günaydın arkadaşlar,
malesef size iyi şeyler söyleyemiycem.test yaptırdığım klinik sonucu negatif dedi.kısmet bir daha ki aya kaldı.heralde yakında adet olurum bekleyecez bakalım.olmazsam da dr a gitmem gerekecek galiba.yeni tarih veremiyorum adet olmadığım için.şimdilik listeden adımı silebilirsiniz
arkadaşlar benim göğüs uçlarım çok acıyo inşallah belirtidir yaa dahada çok var ama
AYNEN CANIM BENİMKİLERDE ÖYLE..DOKUNAMIYORUM VALLAAAA....AMA Bİ KERESİNDE DAHA BÖYLE OLDUYDU..AMA SONUÇ NEGATİFTİ..O YÜZDEN BELİRTİ OLARAK SAYAMIYORUM MALESEF...:1no2:
senin Az Kalmış Canım Başka Bişey Hissediyomusun Akıntı Varmı Kasık Sancısı Falan.......
göğüs uçları acıyan arakadaşlar aslında bu bir hamişlik belirtisi.. ama çatlatma iğneside yapıyor o acıyıç. benim bir arkadaşımda çatlatma iğnesi oluyordu.. göğüs uçları aıyınca dediki oldu herlade.. ama malesef regl oldu.. fazl atkılmayın. en iyisi adetinizin geçmesini beklemek.. umarım herkes hamiş olurrr:))
rosemcim sonucu yazılı almadım.hemşire dedi ki,bir şey yokmuş sonuç negatif.ben de teşekkür ettim çıktım ordan.
anladım canım..moralını bozma lutfen..hayırlısı dıyelım herzamankı gıbı bu ay olmazsa gelecek aya ınsallah ..bılıyorsun bızım bebeler bıraz nazlanıyor..:1hug:
kıslar Buarada Sıze Bır Uyarıda Bulunmak ıstıyorum..
Belki Sizin Doktorunuzda Soylemistir Ama Benim Doktorum Dediki;bu Ilaclardan Dolayi Adet Beklenilenden Birkac Gun Sonra Gelebilir Gecikebilir; Ona Gore Adet Gununuzu Tahmin Edip Testinizi Oyle Yapin Dedi..