BAŞAK cım....sen de ağlarsan ...ben daha değil doğurmak daha hiç hamile bile kalamadım ki....bir evlat hem de kız----kızları çok severim---------ah sen ne şanslısın...kadınlar kulubu nü ne zaman söyledin ona...hııı o zaman okuma yazma biliyor o....ordan görüyor...aman bende soruyorum...onlar ne bilmiş...daha görümcemin kızı 16 aylık mouse u yürütüyor..parmağıyla tıklıyor...analarının karnında öğrenip öyle çıkıyorlar....bizim için yanaklarından sıkıştır öp evladını........
kızlar benıde yazın lısteye 15temmuzda hasta olmam gerekıyor.ama ben umutlu degılım klomen bıttıkten sonra dr a gıtmedım esımle tartsmıstk oyuzden gıtmedım klomen carsamba bitti cuma gel demıstı gıtmedım bugun yıne dr um sordu yarın gıtcem sızce gecmı kaldım yumurtam catlamısmıdır
ooo iyi akşamlar kader dostlarıa.s. yeni arkadaşlar hoş geldiniz.ee geldinizse bilin ki liste uğur getirecek bilin ki hamiş kalacaksınız bu ay.burdaki kadar hayır dua hiç bir yerde yoktur.
n ekadar çok yazmışsınız bir günde,oku oku bitmedi valla.ben geç geldim eşim aldı.test yapmadım arkadaşlar yarın sabahtan gidecem kliniğe.rosem çıkar demiş ya.idrar yapmıycam o bana uğursu geliyo bıktım tek çizgiden:dilcikar:
etubaa canım merak ettiğin için sağol.ben de çatlıyorum aslında.
maysimirnacım ben şehir dışında okumuştum üniv teyi az da olsa biliyorum anneyi istediğinde görememenin ne olduğunu.aah ah.biz kızlarımızı hiç bir yere bırakmayalım olur mu?baksanıza kızlar ne tatlı oluyor.bize bile dua ediyorlar.
babyface çoook sevindim.allah sağlıcakla doğurmayı nasibetsin.hayırlı evlat etsin.
aaay çok heyecanlıyım erkenden uyuyayım da sabah olsun
ben yaklaşık 3.5 aylık hamileyim...ve klomen kullandığım ilk ay hamile kaldımm....bi sorunuz olursa cevaplamaya hazırımm...inşallah yüce rabbim tüm isteyenlere bu müthiş duyguyu tattırır
tebrikler canım inşallah bizlerde bebeklerimize kavuşuruz coksekeriremsu bu arada sende problem neydi?
ben yaklaşık 3.5 aylık hamileyim...ve klomen kullandığım ilk ay hamile kaldımm....bi sorunuz olursa cevaplamaya hazırımm...inşallah yüce rabbim tüm isteyenlere bu müthiş duyguyu tattırır
günaydın dünyanın güzli anne adayları nasılsınız kızlar 10.30 randevum var dr klomenin dozunu ayarlıycak yarında hayırlısıyla 3 defa başlıycam aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz kk herkese iyi günler canlarımb a.s.
gunaydın canım ınsallah guzel haberlerle donersın doktordan gelınce hemen bıze yaz olurmu..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?