Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün .bende beklemedeyim klomen ve ovitrello kullandım bu ay adet günüme 4 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum bu ilk tedavim:içelim:
arkadşlar biraz önce kızımla banyoya girdik onun saçlarını yıkadım hadi biraz suyla oynasın dedim ben saçımı şampualarken birde baktım kızıma banyodan sonra abdest almayı ögretmiştim kızım abets alıp dua ediyor aynen şöyle söylüyor (allahım bana sarı saçlı mavi gözlü bir kardeş ver ama yavru bebek olsun anneminde hani kadınlar kulübünden arkadaşları varya onlarada verde annem artık bilgisayarı bana bıraksın) allahım güleyimmi aglayayımmı inanın allahım bari şu sabinin duasını kabul et demekten kendimi alamadım canlarım temmuzda bir çogumuz aşagı listeye giricez çünki kızımın duası kabul olucak inşallah
basakcım masallah canım yaa ne tatlı kısın varmıs hem tatlı hemde akıllı..op bızım ıcın canım yerım onu ben..Şeniz
gerçi doktorum çok iyi biri ama yinede işte ilk olunca insan sıkılıyor. Sen ne kullanıyorsun. kolomen mi gonophene mi? O da ekleniyor listeye canım
arkadşlar biraz önce kızımla banyoya girdik onun saçlarını yıkadım hadi biraz suyla oynasın dedim ben saçımı şampualarken birde baktım kızıma banyodan sonra abdest almayı ögretmiştim kızım abets alıp dua ediyor aynen şöyle söylüyor (allahım bana sarı saçlı mavi gözlü bir kardeş ver ama yavru bebek olsun anneminde hani kadınlar kulübünden arkadaşları varya onlarada verde annem artık bilgisayarı bana bıraksın) allahım güleyimmi aglayayımmı inanın allahım bari şu sabinin duasını kabul et demekten kendimi alamadım canlarım temmuzda bir çogumuz aşagı listeye giricez çünki kızımın duası kabul olucak inşallah
canım eger ıstersen senıde lıstemıze eklebılırız..4 temmuz mı adet gunun?
evet canım 4 temmuz adet günüm ekleyebilirsin tabi.ama ben dayanamadım bugünden aldım testi kafamçokkarıştı cuma günü istanbula gitmemiz gerekiyor arabayla uzun bi yolculuk olcagı için yola çıkmadan öğrenmek istedim :icecream:
kizlar bu klomen ve gonophenin 1 kutusu kac para? ve icinde kac tane oluyor? hadi canlarim bi yardimci olun please.
ekledım canım lıstemıze senıde.ınsallah testın pozıtıf cıkar canım.. yapınca mutlaka haber ver yola cıkmadan onceden ogrenebılırsen mutlaka yaz bıze..a.s.
canım neden sordun pekı?yumurta takıbımı mı yaptıracaksın kendılıgınden ıcmeyı dusunmuyorsun demı????:1shok: