yok mu bu konuyla ilgisi olan başkası yorumlarını bekliyorum arkadaşlar :):):):):) deneyimlerinizi ve genelde cinsiyetini öğrenmek istiyorum çünkü eltim ebe ve o genelde erkek olur dedi çatlatma iğnesi ovulasyon sonrası olduğu için dedi doğru mu bilmek istiyorum bi arkadaşımda aynı eşkilde hamile kaldı ve erkek
tatlım herkesin söylediği bise var,
idrar testi olan hamıslığı yok diye gösterebilir,fakat olmayanı var diye gösteremez..yanı sonradan biseler olur tutunamaz onu Allah bilir..Allah korusun tabı..
bence hayırlı uğurlu olsunnnnnn
merhaba,sayfan ilgimi çekti yorum yazmak istedim;tabiki tek yumoşla gebelik olur,geliştirici kullanınca aslında 2 den fazlası sakıncalı çoğul gebelik açısından.çatlamadığından endişe etmişsin ateş ölçme yöntemini dene bununla ilgili topik var bak istersen.vücut ısın yumurtlama olduğunda çatlama öncesine göre biraz artar ve yüksek devam eder,gebelik oluşursa yüksek kalır,oluşmamışsa ısın düşer ve regli olursun.umarım bebişin çok bekletmez bol şans
bu arada sana söyledikleri şöyle bişey olabilir, kız geni taşıyan spermler dayanıklı olurmuş yumurta çatlamadan önce ilişki olduğunda onlar dayanıklı olduğundan kız bebek olma olasılığı fazla derler.erkek geni taşıyan spermler de hızlı olurmuş çatlama dönemine denk gelirse kız geni taşıyandan hızlı ulaştıklarından erkek bebek olurmuş amaaa "muş"hepsi.Allah hayırlı evlat sahibi olmak nasip olsun hepimize...
pozitifin yanlış olması azmış ancak negatif testlerde yanlışlık olabiliyormuş uzman tvde öyle diyor verdim kan tahlilimi ne kadar heycanlıyım anlatamam darısı tüm isteyenlerin başına yarın olsada kesinleşse insan hemen herkese duyurası geliyor çok bekledim belkide ondan ama
hayırlısı ya yine tutturamadım biliyorum adettten önce nasılsam öyleyim inş. senin ki tutar.
deryacım ben hormon iğnelerinin cinsiyeti belirlediğini hiç sanmıyorum çünkü o iğneleri vurulan sensin ama cinsiyeti belirleyen kromozomların sahibi kocan
progestronum 12.1 çıktı olmuş dedi tek yumurta zaten dün ultrasnla baktığında çatlamış kalıntıları var dedi yani benim bu ay hamile kalmamam için hiç bir engel yok ancak ben akllı rangere bindim ne akla hizmetse o kadar kasmaya tutmaz çocuk çok kastım kendimi korkudan indiğimde yürüyemiyordum
canım benimde 16 mm yumurtam vardı klomenle olustu,kendiliğinden çatladı ve hamıleyimdarısı size insallah:26:
kuzum ben sana şunu diyip garip ama gerçek gebelik belirtileriyle adet belirtileri benziyor ve karışabiliyor. umudunu kaybetme derim.
deryacım ben hormon iğnelerinin cinsiyeti belirlediğini hiç sanmıyorum çünkü o iğneleri vurulan sensin ama cinsiyeti belirleyen kromozomların sahibi kocan
şöyle bir bilimsel açıklaması varmış taner çatlatma iğnesi olduğu için yumurta çatlamış halde ilişkiye girdiğin için erkek kromozonu taşıyan spermler daha hareketli oluyormuş ancak kız sperler ovulasyondan önce ilişkiye girlirse daha dayanıklı olduğu için onlar döllüyorlarmış çatladıktan sonra ilişki olursa erkekler hareketli onlar döllüyor çatlamadan ilişkiye girilirse kızlar dayanıklı çatlamaşsını bekliyormuş böyle die biliyorum ki hep erkek hiç kız duymadım daha yeni 6 aylık bu ilaçlarla arkadaşım hamile kaldı erkek tabi kızda olabilir ama genellikle bu yönde tabi nekadar doğru ben duyduğumu yazıyorum ne fark eder kız yada erkek sağlıklı olsunda
pozitifin yanlış olması azmış ancak negatif testlerde yanlışlık olabiliyormuş uzman tvde öyle diyor verdim kan tahlilimi ne kadar heycanlıyım anlatamam darısı tüm isteyenlerin başına yarın olsada kesinleşse insan hemen herkese duyurası geliyor çok bekledim belkide ondan ama
ayyy deryacım %99 dan fazla olasılıkla hamileşin inşallahilk 3 ay düşük riski tüm gebeliklerde var korkma. kan sonucun da güzel çıksın inşallah heyacanla bekliyorum. bir de doktor söyler zaten sana da 2 gün sonra kan testini tekrar edip b hcg değerinin 2 ye katlandıgını gormen lazım. ama şimdi onlar diğer süreçler sen hamileliğin tatını çıkar. ayy çok sevindim maşallah
selam arkadaslar
bende 5 gun klomen kullandım ve bugn doktora gıttıgımde 18mm yumurta olustugunu ve bugun ılıskı verdı yarın da gobekten kendım ıgne vurcakmısım sonra persembe ve cuma yıne ılıskı onerdı, ılk denemem olucak ınsallah tutar.
aranızda ılk ay hamıs kalan varmı, pek umıtlıyım gıbı ama hayal kırıklıgına da ugramak ıstemıyorum acıkcası
hepınıze sevgıler
klomeni sgk karşılıyo ama iğneyi karşılamıyo iğnede 75tl ye almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?