benim iğnenin yanında buz kabı da hediye etmişlerdi 7 tl de o tutmuş heralde:)) rahim filmi çektirirken ağrı hissettin mi derya?
hmm.bende anestezili yaptırmıştım.normal istedim önce benden önceki bayanda anestezili olmuştu onu ayıltmaya çalışıyolardı çok korktum o halde görünce bende zaaten panik atak var zorla anestezili yaptırdılar çok korkmuştum uyandıktan sonra 5 dak hafif bi sancı oldu geçti.adetime de 6 gün var,senin gibi adeti beklermiyim bilmiyorum.iğneden sonra ki 14. ve 15.günü test yapılıyo galiba.onada 3-4 gün var????
Rabbim kuçagına almayı nasip etsin inşallah darısı bize olsun hayırlı olsun inşallahbanada dua et
hmm.bilmiyorum artık derya haktan hayırlısı,belki ayın 6.sında yaptırırım altısı 12.gün oluyo.neyse buğünün de özel bi anlamı var buğünün tadını çıkarayım süslenip püsleneyim:))
sabahtan bu yana pek keyifsizim kendimi 30 yıllık evli gibi hissediyorum.2.5 yıl nişanlı kaldık,2 yıldan beride evliyim.hiç damarım atmıyo bişeyler yapmaya acaba bende mi öyle oldu seninde evlilk yıldönümün birkaç gün önceydi dimi?siz neler yaptınız,daha doğrusu sen bişeyler yapmak istedin mi içinden gelerek? yaaa ne bilim eşim için bişeyler yapmaya çalışıcam umarım gece için ekstra bişey istemez :)))
kızlar hala inanamıyorum hamileyim :):):):): çok şükür klomen tedavisiyle ilk ayda hamile kalanlardanım allah tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin bebeğime de saplık sıhhat versinnn çok şükür
ayyyy super cok sevındım:)) allah tamamını erdırsın ınsallah ve darısı başımıza inşallah, sende catlama ıgnesı kullandın mı?? hayırlı olsun tekrardannn
dün akşam dışarı çıkmak iyi geldi bide en yakın arkadaşlarımızı da çağırdık keyifli geçti,eve geldik kahvemizi,çayımzı içtik yattık.yatmadan önce eşime çok yoruldun,çok uykusuzssun felan dedim eşim de o moda geçti otomatikmen uyuduk:)))
geri sayım devam ediyo test yapmaya 3 gün kaldı..
misafirlerin nasıldı,kafana yattı mı?eşin kamuda çalışıyo heralde memleketiniz de değilmişsiniz gibi?Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.sen çalışmıyosun dimi?
benim geri sayım hala devam ediyo iğneden sonraki 12.gün buğün hala beklemedeyim( adetime 4 gün var 7-8 günden beri garip garip sancılarım var normalde olmazdı hemen gebeliğe bağlamıyorum belki üşüttüm de diyorum,bilmiyorum garip bi duygu var şuan zaman konusunda sabırsız değilim,buğün hamile olduğumu öğrensem normal karşılıcak bi havadayım sanki :))) acaba duygularımı mı yitirdim:)))
merhaba siteyi çok bilmiyorum ama klomen sizlerde adet gecikmesi yaptı mı?
ben çatlatma iğnesi olmadım, ilk kez kullanıyorum klomeni, fakat benim adetlerim 5 ay önce olmak zorunda olduğum kürtajdan dolayı çok düzensizleşmişti. Geçen ay 4 eylülde adet oldum fakat şu an gelen giden yok. Ben klomenden dolayı olduğunu düşünüyorum, çünkü kasıklarımda adet sancısı gibi batma var ve göğülerim çok acıyor? acaba kiste dönüşmüş olabilir mi bilgisi olan var mı?
bende de o huy var sevmediğim misafirde olsa hiç durmam.ama senin dikkat etmen lazım şu sıralar fazla yorma kendini.eşinde,sende diğer polis aileleri Allaha emanetsiniz,hergün şehit polis haberi duymaktan sıkıldım artık.
hamilellikle ilğili azıcık bi ümidim olsa acilden gider yaptırırım ama dedim ya garip bi ruh halindeyim.birazdan çarşıya inicem yaptırsam mı acaba:)))sence idrar tahlili şuan çıkar mı iğneden sonraki 12.gün buğün söylemiştim ne dersin???evde bitane var.
bide bende gerçekten adetten 1hafta 10 gün önce kasılma,sancı,göğüslerin acıması bu kadar erken olmazdı sadece şüphe bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?