merhaba,sayfan ilgimi çekti yorum yazmak istedim;tabiki tek yumoşla gebelik olur,geliştirici kullanınca aslında 2 den fazlası sakıncalı çoğul gebelik açısından.çatlamadığından endişe etmişsin ateş ölçme yöntemini dene bununla ilgili topik var bak istersen.vücut ısın yumurtlama olduğunda çatlama öncesine göre biraz artar ve yüksek devam eder,gebelik oluşursa yüksek kalır,oluşmamışsa ısın düşer ve regli olursun.umarım bebişin çok bekletmez bol şans
bu arada sana söyledikleri şöyle bişey olabilir, kız geni taşıyan spermler dayanıklı olurmuş yumurta çatlamadan önce ilişki olduğunda onlar dayanıklı olduğundan kız bebek olma olasılığı fazla derler.erkek geni taşıyan spermler de hızlı olurmuş çatlama dönemine denk gelirse kız geni taşıyandan hızlı ulaştıklarından erkek bebek olurmuş amaaa "muş"hepsi.Allah hayırlı evlat sahibi olmak nasip olsun hepimize...
kızlar bu klomen ve ovitrelle sizde de aşırı gögüs ağrısı yaptı mı benim zaten her ay adettten önce ağırdı ama bu sefer çok arttı sizde durum ne?
hayırlısı ya yine tutturamadım biliyorum adettten önce nasılsam öyleyim inş. senin ki tutar.
ayın 20sinde oldum dikkat et kendine tehlikeli işler yapma dr beni çağırmadı progesteron için gerekli mi ki ya adam beni hiç sallamıyor sanırım ne yapacaksam neyse hayırlısı bakalım.
ben dün yaptırdım prgestronu bugün sonuçları almaya gidicem de reyyan ovulasyon olmuş dedi yumurta kalıntıları varmış kalıntı varsa hamile kalmamışmıyım: ayın 3 dede benim olması lazım
ben dün yaptırdım prgestronu bugün sonuçları almaya gidicem de reyyan ovulasyon olmuş dedi yumurta kalıntıları varmış kalıntı varsa hamile kalmamışmıyım: ayın 3 dede benim olması lazım
gerçekten mi bende de 1 tane olduğu için hiç umutlanamadım çünkü herkes sayısı oldukça fazla 3 4 ve büyüklüğüde küçüktü 15m bilemedim dün gece hafif batmalar oldu sanırım benimki küçk olduğu için anca dün gece çatladı dün ve bugün birlikte olduk hadi hayırlısı :):): nasip kısmet artık inşallah bende güzel haberleri alırım bu ay
canım benimde 16 mm yumurtam vardı klomenle olustu,kendiliğinden çatladı ve hamıleyimdarısı size insallah:26:
ay inşallah akıntım fazllaştıve yapışkan değişik bu ay oldu benim adetime 3 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah tutar ama bana ultrsonbla baktı birşey söylemedi acaba gözükmez mi şimdiden 2 gün önce yaptı ultrasonu ama görmedi birşey o yüzden pek umutlu değilim acaba yokmu diye nasip kısmet allahım hayırlsını versin diyorum artık ilk denemem senin kaçıncıydı 4 gün beklicem sonra israr testi yaparım artık vara çıkar zaten die umuyorum peki hamileleğinin kaçıncı ayı kız mı erkek mi genelde erkek oluyormuş çünkü ovulasyon gerçekleştirildiği için erkek spermler aha kolay döllüyorlarmış ovulasyon öncesi birlikte olunursa kız spermle daha dayanıklı olduğu için onlar döllüyormuş allah sağlıklsını versin gerçi de ne bilim düşündüğüm için çok şey merak ediyorum
bnmde en son 17.5 mm di sonra 2 gün sonra baktık çatlamış beklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
inşşş kasıklarım çok ağrıyor göğüslerimin ucu acıyor belırtıler bunlar 6 gün var test yaptırsammı beklesem mı çatlıyorum
inşallah hamişsindir canım..Şuanda ultrasonda birşey gör7mesi çok zor.rahim filmi çekildikten sonraki 2. ayda klomen kullandım.ve hamiş kaldım.daha önceki 3 ay kullanmıştım sonuç alamamıştım.Sanırım rahim filmi işe yaradı.
Adete 2 gün kala idrarda silik çizgi çıktı
daha 6 haftalık hamileyim cinsiyetine çok erken daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?