klomen ve ovitrelle kullanan ve tek yumurtayla hamile kalan var mı??

hmm anladım teşekkür ederim canım,en iyisi iki gün daha beklemek.geçen ay 11 indeydi adet tarihim her ay o tarihten önce olurum 1 gün,2 gün,3 gün tam belli olmuyo ortalama 2 gün önce olarak belirledim,ondan önceki ay 13 ündeydi eylül 11 ine oldum bu ayda 9 una bekliyorum,niye geçmiyo bu günlerr:)))daha doğrusu niye bu kadar zor geçiyo

ayyy canım evet geçmiyor o günler bişey kalmadı azcık daha sık dişini inşallah alıcaz senden güzel haberi 9 unda hemen yap çıkar ben pyro cıhını yaptım haberin olsun

kızlar benim bu tedavide ilk ayımdı yazmıştım dün ve bugun kahve akıntım var kanamam daha gelmedi aynı sorunu yaşayan var mı acaba

inşallah canım buğün kardeşim geldi bana göre ağır misafir biraz gezdik dolaştık,anlıcan buğünde böyle hızlı geçti diyebilirim.yarın ayın yedisi yani iğneden sonraki 14.gün,yarında yapmıcam en sağlıklısı 9 unu beklemek.bu arada pyro cıhını yaptım demişin ama anlamadım canım ya o ne demek:))) ???

sende nasıl gidiyo hamilelik,alıştın mı,var mı göbüşte bi değişiklik,sende de adak adayanlar varmıydı:)) annem bana adak adamış,bende adadım ama kimsenin haberi yok,belki eşimde adamıştır:))) ne kadar kötü bi durum ya komşuların bile yeri geldiğinde şakasını yapabiliyolar( o kadar ki vahim durumdayım yani,hele de eşimin teyzesinin kızı,eşim onunla evlenmedi diye bana ayrı bi gıcıklığı var,bide benden sonra evlendi ve 4 aylık bi kızı var,gerisini sen düşün ne dediğini,bakışlarını.....

ayyyyyy Allahım asip eyle artık,şu tedavinin sonucu hayırlısıyla güzel sonuçlansın..

aman canım boşver sen takma milleti bişey deme o konuyla ilgili hiç konuşma nerden bilecek ben mesela öyle yapıyorum iyiliğimi istemeyenlere hiç tedavi gördüğümü bile söylemedim istemedik dedim neden laf vereyim ağızlarına yakınımdakiler biliyordu sadece annemler vs işte alırsın canım iğnenin 14ç gün yaptım bende çıktı çünkü iğneden 14 gün sonra adet olman gerekirdi çatlatıyorya bence bugün değilde yarın yapabilirsin yaptığım testin adı o birde bişey sorucam fikri olan v-varsa yumurtlamaya olmayan tarafım dün akşam çok ağrıdı kasığımın sağ tarafına elimi koyduğumda resmen atıyordu şimdide korkmaya başaladım neler neler üşünüyorum dış gebelik vs die mi şuan hiç ağrım onda kanama oluyormuş kanamam da yok ama offff keseyi görene kadar hiç rahat olmıcam sanırım tüpleri açık ama çünkü rhim filmide çekindim ben değildir heralde hemde yumurtlama olmaytab tarafımda nie olsun anmadım k sonradan felan büyüdüyse yumurta yda ne bilim kist felab olabilr mi düşünüyorum düşünüyorumyanii : ama akıntım yok tek tesellim o

genelde tek taraflı gözükebiliyırmuş hamilelikte nette öyle yazıyor gereksiz bulandırmamayım kendimi

kızlar benim bu tedavide ilk ayımdı yazmıştım dün ve bugun kahve akıntım var kanamam daha gelmedi aynı sorunu yaşayan var mı acaba

ben yaşamadım ama test yapmışmıydın hamileysen doktora gitmen lazım eğer akıntın devam ediyorsa tabi

en yakın arkadaşıma dahi söylemedim,emin ol annenin bile bakış açısı farklı oluyo o yüzden eşimden başka kimse bilmiyo,anlatmam da.

hamilelik sana yaramıyo heralde:)) aşermen gerekirken kuruntu yapıyosun:)) aklına kötü şeyler getirme sağ tarafının damar gibi atması kese büyüdüğü için bence.Allah korusun dış gebelik vs.olsa sancıdan duramazssın,hastanelik olursun.bende ki kist yırtılmasından biliyorum doktor dış gebelikten şüphelendi o zaman anlamıştım dış gebeliği ne kadar sancılı olduğunu,o yüzden korkma aklına kötü şeyler getirme.6.7. veya 8.haftada inşallah kalp sesini de duyarsın o zaman kafan daha rahat olur.

bu arada biraz önce test yaptım negatif çıktı,moralim çok bozuldu inşallah yanlıştır.2 gün daha beklicem tabi o zamana kadar olmazssam((

derya güzide güzel arkadaşım,beni en iyi anlayan arkadaşım ne olur bana çok dua et,çok ihtiyacım var.

dua ve muhabbetle canım..

dularım seninle emin ol en kısa zamanda nasip etsin ben tam 2 sene bekledim arkadaşlarımın bebek haberlerine hem seviniyor hemde hüüznleniyordum emin ol yumrtlama felan varsa olur hiç sıkma canını ben beklemiyordum bu ay ama oldu bu arada ağrı bu sefer sol tarafıma geçti değişiyor b,rde test erken se olabiliyor geç döllenme varsa arkadaşım tam 30 gün yaptı ama genede silik çıktı benim hemen çıktı demek hemen döllendi epğer birden fazla yumrutan varsa çatlama zamanlarıda değişiyor bi kaç gün sonra tekrarlarsın adet tarihini beklersin canım

benimde 2 yıl oldu canım ki ben evliliğimin 6.ayında doktora gittim bi sorun var mı diye o zamandan bu yana hep doktor doktor gezdim.aman şu doktor iyiymiş,aman bu doktor çocuk konusunda hep olumlu sonuç oluyomuş felan fılan işte.diyorum ya beni en iyi anlayan sensin şuan.umarım dediğin gibi çıkar ama sağ ve sol bacaklarıma sancı vuruyo şuan hasta olucam heralde,neyse hayırlısı bakalım.sonucun negatif çıktığını eşime söyleyince oda benim de içim kan ağlıyo o konuda dedi gelde ağlama,sonrasında bana moral veriyo ama o lafa canın yanıyo(

doktorunun telefonu yok mu arasana,ama dediğim gibi korkulacak bişey yok gibi canım ya.eğer çok sorun ediyosan benim doktorun nosunu vereyim yada ben arim istersen?emin ol kesenin yerleşme zamanı sağ ve sol tarafta olması çok normal

saolasın canım peki tam sorunun belli oldu mu rahim filmi çekindin mi hormonların nasıl adetin 3. günü yapılan vs hiç canını sıkma herşeyin bir zamanı var bende çok sıkıyordum ama en kısa zamanda sevindrecek inş bebğin seni bu arda ben biraz ehvamcıyım sanırım çünkü 2 yıl bekleyince göz nuru oluyor çocuk seni çok çok iyi anlıyorum taktir ilahi hiç ummadığın anda sevindirecek bebğin seni inşş

inşallah deryacım.rahim filmi,hormon testleri,eşimin spermioğram testi herşey normal ama olmuyo bi türlü ve hiç korunmadım.neyse yaa haktan hayırlısı vardır bunda da bir hayır birşeyi çok istememek lazımmış..diyorum ama 5 dak.sonra çok istiyorum:)))

ayy canımm biliyorum o duyguyu bende yaşadım hala yaşıyorum çünkü daha çok yeni ne olup biteceğini bende bilmiyorum ancak yumurtlamaya çabuk cevap verirsin takma kafana

inşallah canım,teşekkür ederim.biraz uzanıcam sen engin bilğilerini sunmaya devam et millete:))) devam ederiz sonra

ya hamilesin ya şimdiye kadar topladığın bilğiler,hamile olmadan önceki tedavilerin felan işte:)) ben yokken devam et diyorum yorum yazmaya kızlara:) bu arada hasta oldum canım iğnenin etkisindendmidir nedir ilk önce açık kahverengi bi kanama geldi sonra normale döndü:) bu kadar erken olmaz diye düşünmüştüm tahmini adet tarihimden 2 gün önce oldum çok ta anormal bi durum değil heralde.neyse en azından oldum da bu sabırsızlıktan kurtuldum şimdi kendimi toparlamam lazım,kafamı boşaltmam lazım,kafaya takmamam lazım yarın doktora gidicem,bakalım ne dicek iğne sonuç vermezsse aşılama yapıcaz demişti bu süreç nasıl olucak acaba,ama iğnede olduğu gibi çok ümitlenmicem,tabi Rabbim bunları yaşatmayı nasip ederse??

daha ilkse canım devam edrsin heralde klomene erken olmasının sebebi iğneden sonra 14 gün geçmesi canım o yüzde hep denirya ovulasyondan sonra 14 gün içinde adet olunur die o hesap ondan erken çatlayalaı 14 gün olduğu için sıkma canını hemn tekrar başlıcaksın hemen tutacak die birşey yok bu ay tutar :)

kızlar hepinize merhaba,ben de sizi hep takip ediyodum ama kısmet bugüneymiş üye olmak için.ben de 1 senelik evliyim,korunmadığımız halde hamile kalamadım bu ay doktorum yumurtalarımın gelişmesi için serophone ilacını verdi ve yumurtalığım 24 mm'e ulaştı,daha sonra ovitrelle adında bi çatlatma iğnesi vurdu karnımdan ve şuan da progestan kullanıyorum.eşimde ve bende herhangi bir problem yok adetime de bir hafta kaldı sanki adet olcakmışım gibi göğsüm acıyo böyle beklemek çok zor ve herhangi bir gebelik belirtisi de yaşamıyorum sadece idrarımın rengi değişti:)o da kullandığım ilaçlardan olabilirsizce hamile kalırmıyım bu ay,yada bu şekilde hamile kalan varmı ilk denemesinde?

olabilir tabi ben ilk ayımda hamile kaldım ama işte kalamyan da olabiliyor illaa kalcak die birşey yok ama kalabilirsin tabi çatlatma iğneni olalı kaç gün oldu 28 güne kaç gün var ben öyle hesapladım 28. gün test yaptım çıktı :):):)

bende kullandım ama maalesef onca çekilen sıkıntıya, iyi bir sonuç elde edemedik .. ama geriye kalan tek, bana az da olsa kılo olarak kaldı .. :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…