Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geç çatlamadıysa betahcg de çıkar yaptır için rahat etsın yada gününü bekle
inşşş kasıklarım çok ağrıyor göğüslerimin ucu acıyor belırtıler bunlar 6 gün var test yaptırsammı beklesem mı çatlıyorum
bende aynı durumdayım çatlıcam ama bende hiç belirti yok hafif bir ağrı var ama yumurtlama olmayan tarafımda nasip kısmet son 3 günüm 3 ünde adet günüm belki o gün idrar testi yaparım ama çıkmaz die de korkuyorum ::
cnm benimde aşağı yukarı aynı adetime kalan zaman sen çatlatma iğneni ne zaman oldun..ben 15 inde oldum çatlatma iğnemi.
merhaba arkadaşlar...uzun zamandır forma girmiyorum.bu zaman zarfı çok sıkıntılı oldu bende klomen+çatlatma iğnesi kullananlardadım hemde yumoşum 23 mm ulaşmışken ama tutmadı.
inşallah sizde tutar...
bende 18 inde oldum iğnemi idrar testi ne zaman yapsam ki ne zaman çıkar yani çatlıcam yakında rüyamda da görüyorum kalem gördüm hamile olcağına delaletmiş birde oğlan yazıyor yahu inş rüyalarım çıkar gerçi ben hamileliği düşündüm düşüneli çocuk görüyorum rüyamda
slm kızlar aranıza yeni katılanlardanım.bende 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadım 5 ay önce kist yırtılmasından ameliyat oldum kimi dr kistin gebeliğe engel olduğunu söylerken kimi uzm dr da kesinlkle değil diye konuştu.bu ayın 23 ünde ovitrella iğne yaptım göbekten 3-4 saat sonra sağ ve sol kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım oldu 36 saat sonra ilişkiye girdik ve 5 gün günü bir devam.iğneden 6 gün sonra sonucu pozitif görmek için hem idrar hemde kan tahlili yaptırdım ikiside pozitif çıktı ama biliyorum ki sonrasında negatifte çıkabilir çünkü vurulduğumuz iğneler hcg içerikli pozitif çıkması çok normal tabi ümitlenmedim bu arada değerim 14.4 çıktı buğün kü değerim kaç bilmiyorum beklemek çok zor iğneden sonraki 14. ve 15.güne 1 hafta var dua edin lütfen.bende sizlere dua ediyorum.
iğne hakkında bildiğim birkaç şeyi paylaşmak istiyorum.göbekten yapılan iğne daha etkili,iğnesin etkisi vurulduktan 36 saat sonra başlıyo ve bir hafta devam ediyo bu zaman diliminde normalden farklı bi akıntınız olabiliyo ve fazlaca.Allah isteyen herkese nasip etsin,bebek kokusundan bizleri mahrum etmesin.dua ve muhabbetle....
merhaba arkadaşlar...uzun zamandır forma girmiyorum.bu zaman zarfı çok sıkıntılı oldu bende klomen+çatlatma iğnesi kullananlardadım hemde yumoşum 23 mm ulaşmışken ama tutmadı.
inşallah sizde tutar...
bende 18 inde oldum iğnemi idrar testi ne zaman yapsam ki ne zaman çıkar yani çatlıcam yakında rüyamda da görüyorum kalem gördüm hamile olcağına delaletmiş birde oğlan yazıyor yahu inş rüyalarım çıkar gerçi ben hamileliği düşündüm düşüneli çocuk görüyorum rüyamda
slm kızlar aranıza yeni katılanlardanım.bende 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadım 5 ay önce kist yırtılmasından ameliyat oldum kimi dr kistin gebeliğe engel olduğunu söylerken kimi uzm dr da kesinlkle değil diye konuştu.bu ayın 23 ünde ovitrella iğne yaptım göbekten 3-4 saat sonra sağ ve sol kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım oldu 36 saat sonra ilişkiye girdik ve 5 gün günü bir devam.iğneden 6 gün sonra sonucu pozitif görmek için hem idrar hemde kan tahlili yaptırdım ikiside pozitif çıktı ama biliyorum ki sonrasında negatifte çıkabilir çünkü vurulduğumuz iğneler hcg içerikli pozitif çıkması çok normal tabi ümitlenmedim bu arada değerim 14.4 çıktı buğün kü değerim kaç bilmiyorum beklemek çok zor iğneden sonraki 14. ve 15.güne 1 hafta var dua edin lütfen.bende sizlere dua ediyorum.
iğne hakkında bildiğim birkaç şeyi paylaşmak istiyorum.göbekten yapılan iğne daha etkili,iğnesin etkisi vurulduktan 36 saat sonra başlıyo ve bir hafta devam ediyo bu zaman diliminde normalden farklı bi akıntınız olabiliyo ve fazlaca.Allah isteyen herkese nasip etsin,bebek kokusundan bizleri mahrum etmesin.dua ve muhabbetle....
cnm geçmiş olsun benimde 5 6 yumurtam olmuştu ama malesef olmadı olmayınca olmuyor demekki..
cnm inşş rüyan çıkar:)) bence normal adet zamanını bekle..
aminnn cnm inşşş hepimizin kucakları dolar bebeklerimizle...
ben bu iğneyle hamile kaldığımda iğneyi olduğum gün ilişki demişti dr ve sadece biz o gün birlikte olduk eşimin işi sebebiyle ve ben hamile kalmıştım(bebeğim düştü malesef) bu dr 36 saatte ayarlıyor iğneyii ama olmadı acaba aynı gün denesekmi bu ay diyorum ama eşim adam prof vardır herhalde bildiği diyor:)) oda haklı ama ne bileyim işte kafama takıldı..
canım o hiç belli olmuyor sen bence öyle dene günü gününe olmak zorundamı sonuçta spermler yaşamıoyr mu 2 günde bir en ideali bence öyle şartlandırmamak gerekir die düşünüyorum takılmasın boşver spontene yap gitsin :):):):) bende günü günü ne yaptım bu ay bu sefer eşim strese girdi önümüzdeki ay bırakıcam rahat olsun die 2 günde bir illa iğneden 36 saat sonra olmasada olur bence
eet cnm haklısın insan böyle olunca strese giriyor ama işte dr öle söyleyincede insan yapmazsa huzursuz oluyor..bakacağız artık önümüzdeki maçlara:))
kimse yokmu benimle heycanımı paylaşacak idrar testi yanılmıyordur diyecek inşallah yanılmasın ve ben hamile olayım
kimse yokmu benimle heycanımı paylaşacak idrar testi yanılmıyordur diyecek inşallah yanılmasın ve ben hamile olayım
peki arkadaşlar birlikte olduktan sonra hemen kalkıyor musunuz hemen bunun aslı var mı