Hep umutluyum olumluyum her doktora gidisimde ilk defa bu ay kafama takmamaya calisiyorum. Klomeni sanki bir agri kesiciymis gibi iciyorumolumlu düşün tabiiki
iyi düşün iyi olsun
ben hiç umudumu yitirmedim
hala çok umutluyum bir gün mutlaka olacak diyorum
en iyisi öyle bende öle yaptım bu ay olmayacak gibi normal başka hastalığım var gibi düşündüm kendimi hep bakalım hayırlısı olur inşallah dün gece kendi annemi rüyamda hamile gördüm içim bi tuhaf oldu amaHep umutluyum olumluyum her doktora gidisimde ilk defa bu ay kafama takmamaya calisiyorum. Klomeni sanki bir agri kesiciymis gibi iciyorum
bende gördüm canım ama doğum yapan bendim. oğlum oluyordu. babamın kucağına veriyordumen iyisi öyle bende öle yaptım bu ay olmayacak gibi normal başka hastalığım var gibi düşündüm kendimi hep bakalım hayırlısı olur inşallah dün gece kendi annemi rüyamda hamile gördüm içim bi tuhaf oldu ama
Ben bugun akşam çatlatma iğnesi olucam dğn doktor bize ilişkiye girmeyin dedi ama eşim dayanamadı inşallah birşey olmazne var ne yok bakalım bugün hayırlı haberler alırız inşallah
İnşallah olmaz canım en fazla coğul gebelik oluryok canım olmaz zaten 72 saat kalabiliyor sperm . sıkıntı olmaz bence
Canım kan testine git yada bi kaç gün sonra trkrar test yap bazen cıkmıyor hemen yukselmediği için hormon moralini de bozma hemen benceKizlar 25 kasimda catlatma ignesi oldum dun test yaptim negatif cok moralim bozuldu sizce erknmi daha
Peki sende ne gibi belirtiler varBende kullandim ayin 26 sinda igne oldum bugun 13.gun bekliyorum bakalim
Kasiklarda agri göguslerde agriPeki sende ne gibi belirtiler var
Benim sadece 3 tane cıkıyor ama ilaç sonrası bi tane büyüyor diğerleri büyümeden catloyor kendisiKızlar reglimin 3. Günü 9-10 folikül sayıyor dr klomen veriyor ama 1 tanesi büyüyor.böyle olan var mı aranızda?
Bana iğne yaptı çatlamasını beklemeden bugün.sizinki kendi kendine çatlıyor demekki çok güzel.Benim sadece 3 tane cıkıyor ama ilaç sonrası bi tane büyüyor diğerleri büyümeden catloyor kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?