Ben geldim yumurtam 20 mm olmuş yarın akşam çatlatma iğnesi yapılacak perşembe sabah da aşılama yapacak doktor:) canım inşallah büyümüştür. bakalım çarşamba gitcem doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim yumurtam 20 mm olmuş yarın akşam çatlatma iğnesi yapılacak perşembe sabah da aşılama yapacak doktor:) canım inşallah büyümüştür. bakalım çarşamba gitcem doktora
Benim sgk yok akbankta çalışıyprum özel sandık beb 20 tl ödedim sadecearkadaşlar çatlatma iğnesini cebimizden mi ödüyoruz yoksa sigorta karşılıyor mu?
bir arkadaşımız cebinden ödediğini söylemişti de ondan merak ettimBenim sgk yok akbankta çalışıyprum özel sandık beb 20 tl ödedim sadece
bir arkadaşımız cebinden ödediğini söylemişti de ondan merak ettim
ama klomen yazılabiliyorsa çatlatma iğnesinin de yazılabilmesi lazım reçeteye
genelde otrivelle veriliyorCatlatma iğnesi bazı markalar ithal oldugu için yazsada ödemeyebiliyor sigortalar
reçeteye yazdı mı doktorunBenimkinin ismi başka hatta bugun 5 eczane dolaştım almak için
çok güzel bir haber bu sefer olacak inşallah 2 günde ne kadar büyümüş. darısı bana olur çarşamba günü. kasıklarıma ağrılar giriyor ama büyüyormudur diye düşünüyorumBen geldim yumurtam 20 mm olmuş yarın akşam çatlatma iğnesi yapılacak perşembe sabah da aşılama yapacak doktor
klomen kullanımım hemen bittiğinde büyümemişti gecen ayda yumurtam biraz gec olgunlaşıyor bakalım perşembe aşılama olsunda bu ay sonra beklemeye alacagım kendimi dinlicem birazçok güzel bir haber bu sefer olacak inşallah 2 günde ne kadar büyümüş. darısı bana olur çarşamba günü. kasıklarıma ağrılar giriyor ama büyüyormudur diye düşünüyorum
kaçıncı gün bugün canım ?klomen kullanımım hemen bittiğinde büyümemişti gecen ayda yumurtam biraz gec olgunlaşıyor bakalım perşembe aşılama olsunda bu ay sonra beklemeye alacagım kendimi dinlicem biraz
24.11.2015 adet oldumkaçıncı gün bugün canım ?
çatlamak üzere yumurtan24.11.2015 adet oldum
27.11.2015 de klomen kullamanya başladım günde 2 tane içiyorum bu sefer .
31,11,2015 komen bitti sonuncu bugun içtim
04.12,2015 yumurtam 10.5 mm
07.12.2015 yumurta 19.99 mm ben kendime günlük tuttum bu şekilde
yarın akşam 22:30 çatlatma iğnesi yapılacakçatlamak üzere yumurtan
hadi hayırlısıyarın akşam 22:30 çatlatma iğnesi yapılacak
rabbim isteyen herkese nasip eder umarım sonucları paylaşmaya devam edelim hephadi hayırlısı
inşaallah tez zamanda kavuşursun bebişine
ben de aralığın 3. haftası başlayacağım ilaç tedavisine
bakalım artık nasip kısmet sonrası
inşallah canım Rabbim sesini duysun . inşallah bu kontrolüm daha iyi olur olumlu düşünmek istiyorum bir yandançatlamak üzere yumurtan
olumlu düşün tabiikiinşallah canım Rabbim sesini duysun . inşallah bu kontrolüm daha iyi olur olumlu düşünmek istiyorum bir yandan