Bende öleyüm ama günde iki tane içiyorum sadece yarın kontrol var bakalım ilaçlar çarşamba günü içtim bitti büyük ihtimal pazartesi tekrar gel derevet canım pcos olduğu için dozu yükseğe çıkardı. dün kontrolüm vardı sağ over hareketlenmeye başlamış
Slm canım ne dedi doktor benim sadece bi yumurta oluşmuş 10 mm oda pazartesi tekrar gidecegiz dojtora bakalımbende yarın gidiyorum kontrole doktorum ne diyecek bakalım heyecan ve korku var acayip
Üzülme tatlım brnim gecen ay da böle oldu ilaçtan 10 gün sonra yumurtam gelişmiştiMaalesef büyüme olmamis moralim cok bozuldu. Sali gunu tekrardan gitcem kontrole
İnşallah canım dua edelim birbirimize bol bolBenim de cuma kontrolüm. İnş yeterli büyüklükte olur yumurtalar :)
Rabbim bu ay nasip eder inşallah hamiş olmayı. . Herkes duamda :)İnşallah canım dua edelim birbirimize bol bol
Doktor ilişki zamanı vermedimi çatladığında ilişki zamanı vermesi grrekBnm iki yumurtam catladi bu ne demk
Doktor ilişki zamanı vermedimi çatladığında ilişki zamanı vermesi grrek[/QUcanım mesaj yazdın sanırım ama gelmedi
Ben suan doktordayım 1 saate yazarım canım gecen cuma 10 mm di yumurtam ama bu ay hiç umudum yok olmadıgı için bildiğin hafta sonu alkol alıp sarhoş oldumnaptınız canlarım yumoşlar büyüdümü merak ettim bende çarşamba gitcem tekrardan bakalım
Doktoru dinlemekte fayda var
Diğer ay başla canım yumurta catlamış demekkiArkadaşlar ben az önce doktordan geldim bugün yumurtlamama bakacaktı baktı ama yumurta yok dedi klomen verdi ama birdahaki ay başla dedi adetten 12 gün sonra gel dedi... sizce bu ay başlasam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?