kaçta randevun ?Insallah canim benim stres yaptim walla
daha cok varmış başka şeylerle uğraşmaya çalış17:00 de canım
Vallahi çok iyimiş hayırlı olsun.yok ben özel bir bankada çalışıyorum SGK lı değilim özel sandık bizimkisi onların acıbadem ve anadolu sağlık ile anlaşması var yarıya düşüyor ücretler Tüp bebegi sadece bu iki hastahanede yaptırabiliyoruz diğer hastahaneeri tercih edersem sadece yüzde 20 indirim uygulanıyor o zaman da cebimde 8 bin gibi bi rakam cıkıyor
Kontrol nasıl gecti canım ne dedi doktoriş yerindeyim zaten yoğunluk çok
Gayet guzel gecti canim sol tarafta 10mm yumurtam varKontrol nasıl gecti canım ne dedi doktor
Hadi gözün aydın diğer randevun hangi günGayet guzel gecti canim sol tarafta 10mm yumurtam var
Ben yumurta kontrolune 3 günde bir cagırdı doktor hep senin doktorun ne kadar iyiymiş 1 hafta sonraya cagırmış bu arada yumırtan catlayabilir ama sen 2 güne bir ilişkiye devam et bence benim 3 gınde 10 mm buyudu yumurtamGayet guzel gecti canim sol tarafta 10mm yumurtam var
Dualarimiz seninle canim benim insallah gobegin dolarKızlar bana bol bol dua edin 10:30 da aşılama işlemi uapılacak bugun ilk defa cok heyecanloyım
Naptin canim merak ettimKızlar bana bol bol dua edin 10:30 da aşılama işlemi uapılacak bugun ilk defa cok heyecanloyım
yumurtam çatlamış 10:30 da aşılamam oldu şükür bakalım biraz gazım var sadece ve bir iki damla kanama oluyor onu da normal dedi doktorlar .İnşallah derdimize deva olur bakalım 12 gün sonra test yapacagız.Naptin canim merak ettim
Cok guzel olacak canim inan bunayumurtam çatlamış 10:30 da aşılamam oldu şükür bakalım biraz gazım var sadece ve bir iki damla kanama oluyor onu da normal dedi doktorlar .İnşallah derdimize deva olur bakalım 12 gün sonra test yapacagız.
inşallah canım tüm bebek isteyen herkese nasip etsin rabbimCok guzel olacak canim inan buna
hayırlısı olsun canım bırakma kendini bebek sahibi olana kadar yılmak yokOlmadi kizlat kirmizilar geldi yarin dr a gidiyorm
Aynen yarin yine sil bastan devam bakalim dr ne diuecek ne oldu 4 yumurta insallah kist olmaxhayırlısı olsun canım bırakma kendini bebek sahibi olana kadar yılmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?