Klomen ve ovitrelle ile ilk aya gebeyim

Ben iğneden bir gün önce kesmiştim yani sabah doktora giderken iğne vurulurmuyum bilmiyordum o nedenle bir gece öncesi içmiştim ama o sabah içmedim. İğne vuruldum zaten daha da kestim yemeyi
Peki iğneyi kaçıncı gün vurulmuştun benim bugün 11. gün ve hiç belirtim yok. Ben de doktora gittiğim sabah yemeyeceğim c-life iğne vurulmazsam devam ederim. Bir de iğne meselesini sormak istiyorum o nasıl oluyor acilde filan mı vuruluyor nerede vurduracagız

Nasılsın canımm
Benimde bugün dokuzuncu günüm
Bendede hiç bişey yok ne sancı ne akıntı vs
Sen yine doktora 13. gün gitmiş olcaksın
Benim oda acayip, 11. gün gitmiş olcam kontrole zaten normalde geç oluyo yumurtlama
Büyümediyse haftasonu giriyo araya Kontrolede gidemem pazartesiye kadar
Bakalım nasıl olcak
İnsallah ikimizide ulasır cumaya kadar yeteli büyüklüğe yumurtalarımız

Roosaa canım naptınn gittin mi doktora bugündü dimi seninde kontolün
Benim 12. Gün bugün gittim, iki yumurtam oluşmus 16 mm civarı
Pazartesiyi bekleyelim dedi
Pazartesi 20 mm i geçer muhtemelen çatlatma iğnesi yaparıs dedi bakalım

Evet canım benim de bugündü kontrolüm ama benim büyümemiş maalesef hem benim 13. gündü. Çok üzgünüm ama tahmin ediyordum ben belirti yoktu hem de benim adet döngüm uzun normalde geç yumurtalama oluyor geçen ay 20. gün oldu mesela bu kadar erken büyümeyeceği belliydi. Nasip kısmet bakalım senin için sevindim. Pazartesi 20 mm olur senin günde iki ml büyüse pazartesi iğnen yapılır muhtemelen
Peki birşey soracağım senin adet döngün kaç bir de hiç ovulasyonla takip ettin mi kaçıncı gün olurdu yumurtalaman. Yani şunu anlamaya çalışıyorum klomen kullanınca daha erken mi olmalı yumurtlama, benim acaba tepki vermeyecek mi bu ilaca

iğnenin 11. günü kan tahlili verdim ve sonuç, 1,2 negatifti acaba erken mi yaptım pozitife dönme ihtimali var mı kızlar** bugün iğnenin 13. günü

Geç oluyosa yumurtlama üzülme büyür birZ daha belki, 13. Gün 28 günde bir regli olanlar için standart bi zaman aslında
Adet döngüne göre değişir muhtemelen
Benim son üç dört aydır 28 29 günde bire döndü reglim o yüzden doğru zaman olabilir benim için
Öncesinde bende 35 günde bir falan regli oluyodum
O zaman 14. Gün daha yumurtam 11 mm di
İlaçsız bi takip etmiştik bi ay
21. gün ancak 18 olmustu benimde

Bu ay olmazsa doz arttırıp tekrar baslanır hiç üzülme sende

Bide ben senin dediklerini yaptım Roosaa
Bitter çikolata kabak yedim ceviz fındık bide rahim duvarı kalınlığı için ananas görmüştüm onu yemeye çalıstım hergün bi dilim
Bikaç günde yumurtlama masajı yapmaya çalıstım

Teşekkür ederim canım içime su serptin. Aynen benim döngüm uzun hiç 28 29 olmadı zaten ömrümde bir iki kere anca, o yüzden normal aslında doğru. İnşallah gelişir bakalım.

Çok iyi yapmışsın ben onların faydasının çok olduğunu düşünüyorum bazen ilaç tek başına yeterli gelmiyor inşallah hayırlı haberler alırsın canım. Bu arada rahim duvarı kalınlığı için 6 mm dedi az mı acaba

Teşekkür ederim canım içime su serptin. Aynen benim döngüm uzun hiç 28 29 olmadı zaten ömrümde bir iki kere anca, o yüzden normal aslında doğru. İnşallah gelişir bakalım.
Aynen kuzu gelişir Allahın izniyle merak etme sen
Ben normalde de hep 28 günde bir olurdum ama kilo aldım evlenince yaklasık 15 kilo kadar düzenim sastı o zaman yumurtlama herseyim karısmıstı
Diyet falan yaptım kilo verdimde yine döndü eskisine

İnsallah hep birlikte alalım artık hayırlı haberleri
Banada kalınlık iyi dedi ama onu sormak aklıma gelmedi kaç mm diye, normalı nasıl hiç bilmiyorum ki onu

İnsallah hep birlikte alalım artık hayırlı haberleri
Banada kalınlık iyi dedi ama onu sormak aklıma gelmedi kaç mm diye, normalı nasıl hiç bilmiyorum ki onu
Anladım canım. Aslında senin pazar günü büyümüş olur gibi geliyor ama haftasonu girdiği için sıkıntı pazartesi sabah erken davran artık. Sen ovulasyonla takip ediyor musun ben bugün yaptım ve çok silik çıktı.

Hmm o zaman benim normalim 30 olduğuna göre en erken 16. gün olur benim bir yandan ovulasyonla takip ederim bakalım

Bu ay takip etmedim ovulasyonla
Bikaç ay denemiştimde
Dedim doktora ilişki öneriyo musunuz pazartesiye kadar çatlayabilir mi kendisi die
Hayır dedi iki gün boş geçsin değerlendirmeyin dedi
Bakalım insallah kaçırmam

Seni çağırdı mı tekrar peki kontrol için
Pazartesi çağırdı ama ben biraz uzak oturuyorum gittiğim hastaneye zor oluyor gitmesi ve çarşamba için randevu aldım. Çarşamba gelsem olmaz mı dedim. Normalde iki günde kontrol edilmesi gerekir gelebilirsen pazartesi gel gelemezsen çarşamba gel dedi büyüyüp çatlarsa göremeyiz dedi ben de ilişki durumunu napalim bilmiyorum onu söylemedi. Pazartesi yakındaki hastaneye gideyim dedim o da olmuyormuş randevusuz. Ovulasyonla takip edeceğim şimdilik. Aslında benim çarşambaya anca büyür ama kaçırırsam diye de endişeleniyorum bir yandan ben de

Aslında uzak olmasa gitmen çok daha iyi olur ama uzaksada sıkıntı oluyor git geller
Olmadı kaçırmamak adına yinede bi değerlendirirsin pazartesiyi
Çarsambada kontrole gidersin
Gittiğinde çatlamıs olursa bu sefer pişman olma en azından keske pazartesi gitseydim diye
Değerlendir bari gidemessende ne olur ne olmaz

Bende pazar çatlar mı diye telaşa düştüm

Ben pazartesi burdaki hastaneden randevu aldım. Çarşambaya kadar merak içinde olcam yoksa Çarşamba da hala iğne olmadıysam kendi doktoruma gideyim dedm.
Senin pazar günü çatlama ihtimali var mı bilemedim. Bugün 16 mm ise pazar günü büyük ihtimalle 18 mm civarı olur. Pazartesi 20 mm olur. Ama 20 den büyük olursa sıkıntı sanırım. Çatlamaz büyük ihtimalle elinde ovulasyon testi olsaydı yapardın hiç yok mu

İyi yapmıssın kuzu
Valla bilmiyorum hiç bende
Bugünden kasıklarım ağrıyo sanki
Doktor haftasonu boş geçsin dedi ama bugünü değerlendirsek diyorum en azından pazarada etkili olur çatlarsa bile
Kalmadı ovulasyon testi hiç, gebelik testleri varda çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…