Klomen ve ovitrelle ile ilk aya gebeyim

Canim yasa bagli42 yaşim bu ay klomen gunde 2doZ kullandim bitince gittim ilk ölçüde cuma günü 13 mm idipazartwsi gittim 19mm olmus ilk olcumde2yumurtam vardi ikinci olcumde tek kalmış 19 mm çok iyi hemen igneni ol dedi oldum pazartesi saat 4de simdi kazıkların catliyo ağrıdan fena hemde bakalim bu ay inşallah tutar3.aydenemem bu ay benim

İnsallah kuzu
İnsallahh tutar
Bende geçen ay denediğimde 20 mm bi yumurtam olusmustu çokta iyi rahim kalınlasmıs yüzde doksam olumlu sonuçlanır demişti
Ama malesef yine olmadı
Bu ay kendiniz deneyin dedi ilaç falan vermedi
Bu hafta yumurtlama haftası hesabıma göre
Bakalım değerlendiriyoruz ama bize aşılama tüp bebek falan yolu gözüküyor sanırım
Doktorda bu aşamadan sonra benim önerebilceğim bi tedavi yok dedi
Bekleyip beklememek size kalmıs sabrınıza kalmıs bekleyelim derseniz bekleris yok beklemeyelim aşılama derseniz deneris yada biz sansımızı iyice arttırmak istiyoruz tüp bebek derseniz onada varım dedi
Bizde iki üç ay deneyelim de dedik olmassa bakıcas artık bişeylere
Bende bu ay kendimiz deniyoruz diye kendime hayıt suyu eşimede çakşır suyu aldım aktardan
İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama bu seferlikte böyle olsun dedim bakalım

Cano bence hiç bise kullanma onlar bi hormoni dengelerken başka hormonu etkiliyo benim yaştan dolayi kalamiyom bi kizim bir oglum var ilk evliligimden esim rahmetli oldu ben 15yil aradan sonra evlendim suanki esim 30yasinda 3yillik evliyiz o bekar adamdi hiç evlenmemiş onunla evliligmden 8haftalik bi düşugum var 2yil oncesinden o yuzden istiyom bebek 42yaş benimbakalim hayirlisi aşırı ağrılarım var kasiklarim catliyo iğneden bu yana 3gundur

İrem Hanım hayırlı akşamlar 11. Negatif ama 13.gün pozitif gormussunuz 12.gün peki yapmismiydiniz test benimide, 10.gün pozitif 12. Gun negatif çıktı degiseyebiliyor mu acaba.?

14 gun boyunca hiç belirtiniz oldu mu

Ben femera kullandım olumsuz sonuç aldım. Üç gün önce bende klomen ve ovitrelle kullandım. Bekliyorum. Umarım bende de güzel etkisi olur. Bu arasa hayırlı olsun çok sevindim adınıza

Canım çok uzun zaman olmuş ama sağ salim al inşallah bebisini kucağına benimde iğne gününüde sayarsak 12.gün belirtilerin var mıydı nelerdi hatırlıyor musun bugün test yaptım negatif tekrar döner mi acaba pozitife birde iğneden sonraki 36.saatte olan ilişkiden sonra ağrım başladı benim belirti olarak hala devam ediyor

kızlar bu ay ilk kez klomen tedavisi gördüm, dün sabah kontrolde solda 2 adet 15mm sağda da 1 adet daha küçük yumurta oluşmuş. İğneyi bugün öğlene verdi ama bugün yumurtalar olsa olsa 17mm olmuştur. Daha çok küçük değil mi doktor acaba yanlış mı hesapladı? Döngüme göre ovülasyon tarihine de 3 gün var daha iğneyi yaptım ama çok pişmanım ya tam olgunlaşmadan çatlarsa?

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah
Bende aynı şekilde klomen kullandım yarın ilk kez ovitrella çatlatıcı iğne vurulcam siz tecrübelisiniz nasıl gebe kaldınız paylaşabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…