Klomen ve ovitrelle ile ilk aya gebeyim

Klomen kullanımı için ben adetin 2 veya 3.gunu gittim doktora alttan muayene etti sıkıntı görmedi adetin 5.gunu kullan 5gun sonra yani klomen bitince kontrole gel dedi o zaman 10mm ulaşmış olan yumurtalarıma bakıp 2gunde 1 toplamda 3 defa kontrole çağırdı sonra çatlatma iğnesi vurdu

Klomen adetle birlikte başlanıyor adet olmadan nasıl basladiniz ki hem kullanıp bittikten sonra 2 gün 3 günde 1 kontrole çağırıyor
Adetin 3. Günü gittim doktora bana klomen yazdı adetin 5. Günü başla dedi yumurta takibi için çağırmadı. Yani merak ettiğim şu ilacı kullandıktan sonra kontrole gidilmesi şart mıdır?

Adetin 3. Günü gittim doktora bana klomen yazdı adetin 5. Günü başla dedi yumurta takibi için çağırmadı. Yani merak ettiğim şu ilacı kullandıktan sonra kontrole gidilmesi şart mıdır?
Tabi ki de şart yoksa herkes kafasına göre kullanabilir bu ilacı kullanıp yumurtanın büyüklüğüne sayısına göre çatlatma iğnesi veriyor belki çabuk gelişti catlamayi kaçırdın veya büyüdü catlamayi göremedin kiste dönüşme ihtimali var burda çok denk geldim klomenin kist yapan kişiler olduğunu

Tabi ki de şart yoksa herkes kafasına göre kullanabilir bu ilacı kullanıp yumurtanın büyüklüğüne sayısına göre çatlatma iğnesi veriyor belki çabuk gelişti catlamayi kaçırdın veya büyüdü catlamayi göremedin kiste dönüşme ihtimali var burda çok denk geldim klomenin kist yapan kişiler olduğunu
Teşekkür ederim yarın ilaç bitiyor 2 gün sonrasına da randevu aldım bakalım ne olucak… ya bi de aşırı acıkıyorum ve çok sinirliyim ilacın etkisi midir? Ruh halim çok ani değişiyor

Teşekkür ederim yarın ilaç bitiyor 2 gün sonrasına da randevu aldım bakalım ne olucak… ya bi de aşırı acıkıyorum ve çok sinirliyim ilacın etkisi midir? Ruh halim çok ani değişiyor
Bilmiyorum da zaten regl dönemindesiniz çok normal ruh hali değişikliği sinirlenme mesela eşim benim regl olduğumu böyle anlar 😁😁 hoş gebelik düşündüğümüzden beri benden iyi takip eder günlerimi 😁😁

Bilmiyorum da zaten regl dönemindesiniz çok normal ruh hali değişikliği sinirlenme mesela eşim benim regl olduğumu böyle anlar 😁😁 hoş gebelik düşündüğümüzden beri benden iyi takip eder günlerimi 😁😁
Ay nedendir bilmiyorum aşırı sinirleniyorum her şeye 🤣. Benim eşimde takip ediyor 🤣

Ne zamandır deniyorsunuz kac yıllık evlisiniz bi problm varmı sende veya eşinde tedavi olarak ilk klomen mi
Ben 2 yıldır deniyorum 3 yıllık evliyim. Doktorların demesine göre bende ve eşimde sorun yok yalnız son dönemde regl dönemlerim baya düzensiz oldu ya çok erken ya çok geç yumurtladım. Bi kaç aydır da kist vardı onu daha yeni attım öyle ilaca başladık. En son gittiğim de tanı olarak anovulasyon yazmış e nabızda gördüm. Ama bana bişey demedi e nabızda yazan tanı ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Ben 2 yıldır deniyorum 3 yıllık evliyim. Doktorların demesine göre bende ve eşimde sorun yok yalnız son dönemde regl dönemlerim baya düzensiz oldu ya çok erken ya çok geç yumurtladım. Bi kaç aydır da kist vardı onu daha yeni attım öyle ilaca başladık. En son gittiğim de tanı olarak anovulasyon yazmış e nabızda gördüm. Ama bana bişey demedi e nabızda yazan tanı ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Bilmiyorum ki ben hiç kontrol etmedim ne yazıyor 🤭 bakayım bı ara 🧐 hayırlısı olsun inşallah canım aşılama tüp bebek falan düşünüyor musun bu arada yaş kacti

Bilmiyorum ki ben hiç kontrol etmedim ne yazıyor 🤭 bakayım bı ara 🧐 hayırlısı olsun inşallah canım aşılama tüp bebek falan düşünüyor musun bu arada yaş kacti
28 yaşındayım canım. Eğer ki ilaçlar işe yaramazsa aşılama tüp bebek düşünüyorum zaten doktor da öyle dedi ilaçla olmazsa sevk ederim demişti. İnşallah tüm tedavi görenlerin bunlara gerek kalmadan hayırlı bi evladı olur. Zor süreçler…sen ne zamandır istiyosun

28 yaşındayım canım. Eğer ki ilaçlar işe yaramazsa aşılama tüp bebek düşünüyorum zaten doktor da öyle dedi ilaçla olmazsa sevk ederim demişti. İnşallah tüm tedavi görenlerin bunlara gerek kalmadan hayırlı bi evladı olur. Zor süreçler…sen ne zamandır istiyosun
Bu kaçıncı klomenin ?

Ben 26 yaşındayım 2 sene olacak temmuzda evlendigime o zamandan beri istiyorum 1 sene bittikten sonra 3 klomen 1 aşılama yaptırdım aralıklarla son 4 5 aydır adetim duzensizlesince hormon baktırdım PROLAKTİN yükselmişti tedavi oldum o ay içerisinde düştü eşim askeri personel çoğu zaman göreve gidiyor 2 günlük 3 günlük veya 1 haftalık o yüzden tedaviye ara verdik eşimin testlerinde sıkıntı yoktu geçen cuma test verdi hareketliliği düşmüştü üroloji gün verdi Perşembe ultrason çektirmek varikoselden şüpheleniyor son zamanlarda ağrısı da var sol testiste şuan eşim ek takviye kullanıyor inşallah sonucu temiz çıkar

Bu kaçıncı klomenin ?

Ben 26 yaşındayım 2 sene olacak temmuzda evlendigime o zamandan beri istiyorum 1 sene bittikten sonra 3 klomen 1 aşılama yaptırdım aralıklarla son 4 5 aydır adetim duzensizlesince hormon baktırdım PROLAKTİN yükselmişti tedavi oldum o ay içerisinde düştü eşim askeri personel çoğu zaman göreve gidiyor 2 günlük 3 günlük veya 1 haftalık o yüzden tedaviye ara verdik eşimin testlerinde sıkıntı yoktu geçen cuma test verdi hareketliliği düşmüştü üroloji gün verdi Perşembe ultrason çektirmek varikoselden şüpheleniyor son zamanlarda ağrısı da var sol testiste şuan eşim ek takviye kullanıyor inşallah sonucu temiz çıkar
Benim daha ilk kullanımım.. bende polis eşiyim benim eşimde de varikosel var ama kendisi iyi testleri de iyi çıktı çok şükür. Bol bol keçiboynuzu pekmezi yedir ya da keçiboynuzunu suda kaynat içir işe yarıyor baya inşallah nasip olur tez zamanda 🥰

Benim daha ilk kullanımım.. bende polis eşiyim benim eşimde de varikosel var ama kendisi iyi testleri de iyi çıktı çok şükür. Bol bol keçiboynuzu pekmezi yedir ya da keçiboynuzunu suda kaynat içir işe yarıyor baya inşallah nasip olur tez zamanda 🥰
Keçi boynuzu pekmezi kullanıyor ek aktardan bı karışım almıştı baharat gibi onu balla karistirdi Proxeed kullanıyor inşallah testi düzelir önceleri verdiği 3 test çok iyidi sonuncusu kötü geldi

Prolaktinin kaç çıktı. Sınırları kaç prolaktinin bilmiyorum ama benim adetten iki hafta önce 10 çıktı adet zamanı 15 çıktı
Benim 22 çıktı kuzu
Üst sınırda 25 lerde heralde tam bilmiyorum da
Doktorda sınırlarda dedi

Keçi boynuzu pekmezi kullanıyor ek aktardan bı karışım almıştı baharat gibi onu balla karistirdi Proxeed kullanıyor inşallah testi düzelir önceleri verdiği 3 test çok iyidi sonuncusu kötü geldi
İnşallah temiz çıkar canım. Tez zamanda da hayırlı bi evladınız olur inşallah 🥰

Kızlar Merhabalar, ben geçtiğimiz hafta Perşembe öğrendim hamile olduğumu. Muhtemelen bugün ya da yarın adet olmam gerekiyordu hamile olmasaydım. Demin bi 15-20 dakika süren alt karın sancım oldu, 2-3 dakika baya şiddetliydi, sonra hafif hafif devam edip geçti. Normal midir ? Bi ara çok şiddetlenince korktum çünkü...

Herkese merhabalar:)
Bir gün hamile kalırsam benim gibi merak ve arayış içinde olanlar için sürecimi yazacağım diye söz vermiştim kendime :)
17 Nisan son regl tarihimin ilk günüydü
20 Nisan da doktora gittim
22 Nisan da başlamam gereken klomen verdi günde bir tane beş gün kullandım
28 Nisan da tekrar gittim doktora
İki adet yumurtam gelişiyordu iki günde bir takip yaptı
3 Mayıs Pazartesi günü biri 13mm biri 19 mm olmuştu :)
O gün ovitrelle vuruldum öğlen 12 de göbekten
İğneden 12 saat sonra ve 36 saat sonra değerlendirmemezi istedi 😊
İğneden 5 ve 7 gün sonra test yaptım pozitif çıktı 11. Gün tekrar yaptım negatif çıktı
(Doktor iğneden 12 gün sonra test yap demişti )
13. Gün yani 16 Mayıs Doğum günüm de tekrar test yaptım POZİTİF 🥰
Doğum günü hediyem oldu bebeğim
Ertesi gün hemen kan verdim ilk değerim 102 çıktı yarın keseyi görmek için güdeceğim
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Ramazan boyunca çok dualar etmiştim ❤️
Rabbim kabul etti inşallah sağlıkla da kucağımıza alırız 🐣
Eki Görüntüle 2855446
Merhabalar hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza birşey sormak istiyorum dikkat ettiğiniz şeyler var mıydı varsa nelere dikkat ettiniz neler yaptınız

Merhabalar ben de seninle aynıyım. İlk kez kullanıyorum ve araştırıyorum. Benim de cuma günü 13. günüm yumurta ölçümü yapılacak. Ben c-life kullanıyorum geçen ay kullanmıştım yarım kavanoz duruyordu. Onu kullanıyorum bir de yarım avakado yemeye çalışıyorum bitter çikolata ve çiğ pancar salatası. İncir iki üç kere yedim ama başka yemeyeceğim prolaktin yükseltiyormuş. Benim prolaktin sorunum yok ama olsun. Bir de arı sütü bal polen propolis ve kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum. Kabak çekirdeği de yumurta kalitesi için çok iyiymiş. Eşim de keçiboynuzu özü bal polen propolis bir de vitaminleri var
Ben iğneden bir gün önce kesmiştim yani sabah doktora giderken iğne vurulurmuyum bilmiyordum o nedenle bir gece öncesi içmiştim ama o sabah içmedim. İğne vuruldum zaten daha da kestim yemeyi

X