- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi irem patan
Gittim canım. Yumurtların küçük dedi o da. Önümüzdeki ay aşılama tedavisine göndercem dedi. Ben de araştırıyorum aşılamayı.Roosaa gittin mi canım naptın kendi doktoruna
Öyle miGittim canım. Yumurtların küçük dedi o da. Önümüzdeki ay aşılama tedavisine göndercem dedi. Ben de araştırıyorum aşılamayı.
İnşallah canım aminÖyle mi
Hayırlısı olsun kuzu
Olmassa bikaç ay bizede o yol gözüküüyo dedi doktorum
Bakalım rabbim nasip ederde insallah gerek kalmaz o süreçlere
Test yaptınız mı ? Sonuç ne oldu?Benim bugün çatlatma ignesinin 14.gunu adet olmadım hiç bı belirtide yok ne hamile ne adet belirtisi hamilelik yokmu acaba gerçi ben igneyi olduktan sonrada hiç bı ağrı hassasiyet mide bulantısı falan olmadi
Evet normal canımMeraba ben klomen kullandım reglın 3 u gunu 16.gunde yumurtalar buyudugu ıcın proluton depot ıgne oldum ve catlama oldu bugun 7 gundur adet olcak gıbı kasık batısması ve bel agrısı oldu normalde mı daha once yasayan varsa bılgı verebılırmısınız
Cevabın ıcın tesekkur ederım canım benım pekı senın sonucun noldu bıde gebe olmadan mı vuruldun sende proluton nuEvet normal canım
Kasık ağrıları, bel ağrısı
Hatta regl olcağın döneme kadar devam edebilir
Benim doktorum iğnemi vururken söylemişti
Rica ederimCevabın ıcın tesekkur ederım canım benım pekı senın sonucun noldu bıde gebe olmadan mı vuruldun sende proluton nu
Suan için bende ağrılar falan yok göğüslerde hassasiyet vs gitti hepsiEvet gogus hassasiyetı falan bendede var normalde etkısınden dolayı test pozutıf cıkıyormus 12.gunden sonra yapılması gerekıyormus ben denıyeyım dedım bugun yaptım bısey cıkmadı etkısı gttı sanırım ovulasyon takıbıde yapıyıdum ınstagramda bırgebenın gunlugu var ebru hanım 17. Gun yap dedı benım de 7.gunum bugun sabırsızım bende denıyım dedım adetıme 4 var bakalım allah hepımıze nasıp etsın ınsallah
Baya aynıymısıs=) bende pko yok ama bende kilo verdim =) sebepsiz infertilite bizimIkımjzde atnuyuz benımde ılk denemem pko vardı kılo verdım gectı 6 aydır duzenlıyı gıdıyorum dr bı denıyelım dedı oyle basladık bakalım
Evet kısıden kısıye degısıyormuş zaten kendılıgınden olsa bıle degısık oluyor herkeste 1.5 yıldır ıstıyorum her seferınde yıkılıyorum bu sefer umut var içimde ama bılmıyorum nasıp işte herseybende bugun cıkmadı ya yarın erken gebelık testı yapsam mı dıye dusundum
Tahmin edebiliyorum kuzu ama moralini bozma hiç bişey bulamayınca artık doktor bana sen stres yapıyosun aslında olmamasının tek nedeni bu biliyosun dimi dedi kızdı, gönderdi beniBızımde oyle bı sebebını bulamadılar ama bı kac ay ıncesıne kadar ben cok stres yapmıstım psıkolojık olarak yıpranmıstım baya cok sukur atlattım o durumu bu ay benıde dr umıtlendırdı bakalım
Bende işte bugun cıkmadı ya hanı erken gebelıkte cıkarsa belkı vardır dıye dedım ıgmenın etkısı surseydı bugunkunde de cıkardı dıye dusundum ama bılmıyorum bekleyebılırsem yapmım dıyorum ama dayanamıyorum artık rabbım insallah nasıp eder ıkımızede ve ısteyen herkesede
Aynen canım benım amın ınsallah guzel haberlerı paylasırız bızdeTahmin edebiliyorum kuzu ama moralini bozma hiç bişey bulamayınca artık doktor bana sen stres yapıyosun aslında olmamasının tek nedeni bu biliyosun dimi dedi kızdı, gönderdi beni
Bu klomene falan bile zor ikna ettim =)
Allahım daha fazla bekletipte isyana düşürmesin artık, insanız zaman geliyo neden diye kafayı yiorus ama Allah ol demeden de hiç bişey olmuyo
Rabbim ol desin
Şu ay alalım artık bizde güzel haberleri
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımızaHerkese merhabalar:)
Bir gün hamile kalırsam benim gibi merak ve arayış içinde olanlar için sürecimi yazacağım diye söz vermiştim kendime :)
17 Nisan son regl tarihimin ilk günüydü
20 Nisan da doktora gittim
22 Nisan da başlamam gereken klomen verdi günde bir tane beş gün kullandım
28 Nisan da tekrar gittim doktora
İki adet yumurtam gelişiyordu iki günde bir takip yaptı
3 Mayıs Pazartesi günü biri 13mm biri 19 mm olmuştu :)
O gün ovitrelle vuruldum öğlen 12 de göbekten
İğneden 12 saat sonra ve 36 saat sonra değerlendirmemezi istedi
İğneden 5 ve 7 gün sonra test yaptım pozitif çıktı 11. Gün tekrar yaptım negatif çıktı
(Doktor iğneden 12 gün sonra test yap demişti )
13. Gün yani 16 Mayıs Doğum günüm de tekrar test yaptım POZİTİF
Doğum günü hediyem oldu bebeğim
Ertesi gün hemen kan verdim ilk değerim 102 çıktı yarın keseyi görmek için güdeceğim
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Ramazan boyunca çok dualar etmiştim
Rabbim kabul etti inşallah sağlıkla da kucağımıza alırız
Eki Görüntüle 2855446
sonuç ne haber verirmisinizzzBende 12 gün yapmıştım böyle çıktı
Kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun bu dediğiniz 12.gün adetin ilk gününden sayarak mı söylüyorsunuz acaba?Maşallah canım çok güzel çıkmış Buda testimin son hali bugün yaptığım 12.gün yani
Ban pregros die bir destekleyici vitamin vermişti doktorum klomen tedavisi yanında yumurta kalitesi icin 3aykullandimİyi aksamlar hepinize kızlarrr
Bende bugün klomene basladım
Bes gün günde bi tane içicem
Salı biticek, cumada kontrol için gidicem
Ben şey sorcaktım sizlere
Bu ilaç sürecinde yumurtanın daha iyi gelişmesine yardımcı olcak bişeyler yiip içtiniz mi
Yada eşiniz bu süreçte ekstra bişey kullandı mı
Varsa böyle takviye bişeyleriniz yardımcı olursanız sevinirim