- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
- Konu Sahibi irem patan
sonıç ne olduBugün 12.gün bakın tekrar yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonıç ne olduBugün 12.gün bakın tekrar yaptım
bugün iğnenin 15. günü ve kan sonucu 2,75 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğimSorunuzun cevabını bulabildinizmi
Merhaba ben de bugün çatlatma iğnesi oldum 18mm dedi yumurta için doktor. 36 saat sonra ve sonraki günde ilişki olsun dedi. Perşembe de kontrole çağırdı çatlamış mı bakalım dedi. Sizin de aynı gün de olduğunu görünce yazmak istedim :). Siz ne kadar süredir deniyorsunuzRoosaa günaydın canım
Ben gittim doktora 20 mm bi yumurtam varmıs
Rahim duvarıda kalınlaşmıs gayet güzel dedi
Çatlatma iğnesi oldum, 36 sonra değerlendir dedi bakalım
Suanlık olmaması için bi sebep görünmüyo ama nasip artık
Sen gittin mi naptınn
Evet canım ben de gittim ama maalesef yumurtaların büyümemiş dedi çok üzgünümRoosaa günaydın canım
Sen gittin mi naptınn
Roosaa günaydın canım
Sen gittin mi naptınn
Aynen aynıymıs =)Merhaba ben de bugün çatlatma iğnesi oldum 18mm dedi yumurta için doktor. 36 saat sonra ve sonraki günde ilişki olsun dedi. Perşembe de kontrole çağırdı çatlamış mı bakalım dedi. Sizin de aynı gün de olduğunu görünce yazmak istedim :). Siz ne kadar süredir deniyorsunuz
Ey allahımEvet canım ben de gittim ama maalesef yumurtaların büyümemiş dedi çok üzgünüm
Çarşamba kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicek.Ey allahım
Üzüldüm kuzu
Hayırlısı diyelim, üzülme
Kendi doktorun çarsamba günü belki farklı bişey tavsiye eder
Bide senin ikinci çocuğun mu sanki baska baslıkta öyle okudum karıstırmıyosam
Öyleyse olmus bikes rabbim nasip eder yine hayırlısıysa merak etme
Ben daha birinci yapmaya uğrasıyorum =)
Çok şükür, nasip olur ikinciside insallahhÇarşamba kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicek.
Evet ikinci çocuk için uğraşıyoruz. Birincisinde bu kadar uğraşmamıştım gerçi onda da ilki gelişmemişti kürtaj olmuştum 7 ay sonra tekrar oldu ve doğdu çok şükür.
Hayırlısı olsun bakalım
Ama eve gelince ovulasyon testi yaptım çok silik sayılmaz yumurtalama yakın gibi görünüyor anlamadım ya bu testler mi yanlış ki. Bak testi atayım sana
Ben 3 yıldır evliyim. Ekim ayından beri istiyoruz isriyoruz. 2. Denemem de kimsyasal oldu. Aöa bende pko var 40 -50 günde bir adet olduğum oluyor genellikle. Bu ay ilk kez klomen kullandım ben de. Bugün 11 de senin gibi iğne yaptım. Bakalım inşallah bu ay nasip olur. Bana 36 saat sonra ilişki dedi ya bunu biraz araştırıyım benAynen aynıymıs =)
Ama beni kontrole çağırmadı
Bugün sabah 11 de vuruldum iğneyi, yarın gece 11 de ilişki olsun sonra gün aşırı olsun dedi
Sonra regl olursam tekrar baslamak için olmassamda insallah gebelik kontolü için gidicem =)
Benim iki ay sonra evleneli iki sene olcak kuzu
Hiç korunmadık ama nasip olmadı
Sebepsiz infertilite bizim
Hersey normal eşimdede bendede ama olmuyo
İlk defa bu ay denedik klomeni bakalım insallah sonuc alırıs=)
Sen ne zamandır deniyosun klomen mi kullandın sende
Yanlış anlamışım o zaman benim de aynı bana da yarın akşam 11 de ilişki olsun dedi çarşamba da olsun perşembe gel çatlamış mı yumurta bakalım dedi. Benim de bu ay olmazsa derim artık gelevk ay falan da. Ben çok geç yumurtlama görüyorum en azından böyle süreç hızlı ilerliyorAynen aynıymıs =)
Ama beni kontrole çağırmadı
Bugün sabah 11 de vuruldum iğneyi, yarın gece 11 de ilişki olsun sonra gün aşırı olsun dedi
Sonra regl olursam tekrar baslamak için olmassamda insallah gebelik kontolü için gidicem =)
Benim iki ay sonra evleneli iki sene olcak kuzu
Hiç korunmadık ama nasip olmadı
Sebepsiz infertilite bizim
Hersey normal eşimdede bendede ama olmuyo
İlk defa bu ay denedik klomeni bakalım insallah sonuc alırıs=)
Sen ne zamandır deniyosun klomen mi kullandın sende
Kaç mm olduğunu söyledi canım biri 4 biri 6 mm yani en büyükleri bu kadarmış ben de anlamadım birkaç aydır takip ediyorum ben testle. Bu kadar küçükken test böyle koyu çıkar mı bilemedim. Hem ağrılarım var iki gündür sabah baya ağrıyordu kasıklarım gece de öyle ben de büyüyor diye düşünüyordum. Çatlamış olabilir mi dedim doktora az bir sıvı var ama çatlama sıvısı gibi düşünmüyorum ben bunu dediÇok şükür, nasip olur ikinciside insallahh
Evet baya koyu çıkmıs testinde
Bende bununla bi iki ay takip etmeye çalısmıstım ama yapamadım pek
Bununla takip eden burda bi iki arkadasım kaldı ama gebe zamanlamayı doğru göstermişti yani
Kaç mm onuda mı söylemedi doktor kuzu
16 yeterli oluyomus
Aynen yarın aksam 36 saat oluyo=)Yanlış anlamışım o zaman benim de aynı bana da yarın akşam 11 de ilişki olsun dedi çarşamba da olsun perşembe gel çatlamış mı yumurta bakalım dedi. Benim de bu ay olmazsa derim artık gelevk ay falan da. Ben çok geç yumurtlama görüyorum en azından böyle süreç hızlı ilerliyor
Alla allah kuzu ama ovulasyon testleri belli bi büyüklüğe ulasmadan koyu kırmızı çıkmıyoKaç mm olduğunu söyledi canım biri 4 biri 6 mm yani en büyükleri bu kadarmış ben de anlamadım birkaç aydır takip ediyorum ben testle. Bu kadar küçükken test böyle koyu çıkar mı bilemedim. Hem ağrılarım var iki gündür sabah baya ağrıyordu kasıklarım gece de öyle ben de büyüyor diye düşünüyordum. Çatlamış olabilir mi dedim doktora az bir sıvı var ama çatlama sıvısı gibi düşünmüyorum ben bunu dedi
Allah Allah 11 mm ken silikti öyle mi şaşırdım bak şimdi o zaman çatlayıp da farkedilmemiş olabilir çünkü dün gece ve sabah baya ağrım vardı. Bir de yarın nasıl çıkacak testim bakalım merak ediyorum. Değerlendirelim yine de, Allah'tan umut kesilmez hesabı uğraşıp duruyorum işteAlla allah kuzu ama ovulasyon testleri belli bi büyüklüğe ulasmadan koyu kırmızı çıkmıyo
Hatta benim 11 mm ken bile hala silikti testim, ona göre seninkinin epey silik olması lazım
Ne olur ne olmaz sen yinede boş geçme fırsat varsa değerlendirmeye çalıs bence
Evet kuzu siliktiAllah Allah 11 mm ken silikti öyle mi şaşırdım bak şimdi o zaman çatlayıp da farkedilmemiş olabilir çünkü dün gece ve sabah baya ağrım vardı. Bir de yarın nasıl çıkacak testim bakalım merak ediyorum. Değerlendirelim yine de, Allah'tan umut kesilmez hesabı uğraşıp duruyorum işte
Valla canım ben de anlamadım. Değerlendircem nasipse ama pek umudum yok çünkü geçen ay da böyle bişey olmuştu o aklıma geldi. Yumurtlama olmamış henüz demişti doktor ama testim eve gelince pik göstermişti hem de baya koyu.Evet kuzu silikti
Zaten ovulasyon testleri belli bi büyüklüğe ulasmadan göstermiyo kırmızıyı
Anlamadım valla senin su testlerden bişey
Nerdeyse oldu olcak gibi duruyo testte
Bencede değerlendir
Duygulandım okurken, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet, dün gece tekrar yaptırdım betahcg 14,61'den 28,88'e çıkmış, doktorumla konuştum hamilesin haftaya cumartesi bekliyorum dedi Şükürler olsun, Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...