Klomen ve ovitrelle ile ilk aya gebeyim

Merhabalar mesajını yeni gördüm
Benimde cuma günü ölçüm yapılcak
Ben ektra bişeyler kullanmayı aslında çok istemiyorum denemedim şimdiye kadar durduk yere hormonlarda bi sıkıntı yaratırım düşüncesiyle ama bu sefer klomen kullanınca ilk defa onun heyecanıyla sanırım=))) böyle bişeylerle desteklesem mi napsam gibi düşündüm
Kabak çekirdeği falan yiim bari bende
İncir dediğin gibi prolaktin yükseltiyo onu istememde

Bide senin kaçıncı günün ilaçta
Benim bugün üçüncü gün ama hiç ağrım yok kasıklarımda falan
Burda hep yazmıslar kasıklarda ağrı yapıyo vs diye
Bı seferde acaba etkili mi olmuyo ki diye taktım
Senin var mı ağrın falan

Benim buyumemis 3 yumurta olmus ama 9mm de kalmis bu ay boş geçer dedi doktor
Aa oldu mu Senin ölçüm
Neden büyümediği ile ilgili bişey söyledi mi peki
İlginç geliyo banada ya ilaca rağmen büyümemesi
Ben hiç yaptırmadım takip büyüyo mu ne durumda bilmiyorum öncesinde ama bi bucuk senede olmadıysa bi sıkıntı var diyorum bende kendi kendime
Bakalım salı biticek benim ilacım
Cumada bakarıs dedi doktor
Hayırlı haberler alırım insallah

Sende sıkma canını, kacıncı denemen bilmiyorum ama bana doktorum bi üç ay böyle takip edelim sorun olmayan çiftlerde genelde sonuç alıyoruz dedi
Hayırlısıyla bizde alırıs güzel haber

Benim ilacım bitti adetin 2. günü akşam yani pazartesi başladım dün sabah bitti. Ağrı bir iki kere çok az hissettim öyle pek de ağrım yok benim de. Yumurtlama olacağı zaman mi ağrı oluyor acaba benim bugün 8. günüm henüz yumurtlama olmaz benim diye düşünüyorum. Moralimizi yüksek tutalım ya etkili olur inşallah ben ağrı meselesini bilmiyorum ama araştırırım ben de
Ben ekstra şeyler çok kullandım ama gebelik olarak faydası olmadı. Ama benim dediklerim daha çok faydalı doğal şeyler bitki vs kür değil ama yine de tavsiye konusunda cekinirim hormonlar söz konusu sonuçta. Ama bitter çikolata kabak çekirdeği avakado filan bunlar yumurta kalitesi ve rahim için faydalıymış. Bir de ben Ebru Ceylan'ın yumurtlama masajını yapıyorum bakalım nolcak gelişecek mi çok merak ediyorum.
Senin adetim kaçıncı günü

Son düzenleme:
Onları kullanıcam avakado bitter çikolata vs =)
Dediğin gibi bunlar doğal şeyler
Benim bugün bitti reglim işte 7.gün
Ben beşinci gün kullanmaya baslamıs oldum reglimin, bugün üçüncü ilacı içtim
Salı bitiyo
Sanırım ilaç bitiminden iki gün sonra daha etkili oluyomuş ilaç, doktorda cuma gel dedi
Bende bakim bi dediğin masaja, ilaç bittikten sonra mı basladın sen masaja

İnsallah gelişir yumurtalarımızda değerlendiriris bizde=)

Ben sabah akşam içtim ilacı sen heralde günde bir tane içiyorsun adetim gecikiyordu benim belki ondan öyle vermiştir.
Ben adetken de bir masaj yaptım fazla yapamadım gerçi onu adet söktürücü masaj. Benim adetim kısa sürdü, zaten kısa sürer ama bu ay 5. gün komple bitti ben de masaja başladım ilaçla birlikte yani.
Bir de yürüyüş falan da iyi ben yürümeye de çalışıyorum her gün olmasa da
Senle beraber gidiyoruz aramızda bir gün var birlikte takip edelim haberdar edelim birbirimizi

Aynen ben bi tane içiyorum
Benim reglimde bi düzensizlik yok pek bu ayda normal zamanında olunca sanırım ilk deneme için günde bi tane verdi ilacı doktor
Masaja bakıcam
Yürüyüşü doktorda dedi evet
Egzersiz yada yürüyüş
Bide bol su iç dedi =)

Edelim tabi benimde hiç bi fikrim yok süreç hakkında, bayadır burdayım aslında ama bu ay ilk defa basladık ilaca
Hayırlısı olur insallah, daha doğrusu hayırlısıyla olsun artık insallahhh

Ahh çok çok aminn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Bana yürüyüş ve suyu doktor demedi de c-life kullanıyorum ya onlar dedi. Hatta su konusuna pek dikkat edemiyorum ama onu da artıracağım napalim ne gerekiyorsa yapacağız artık.
Ben de buralardaydım ama iki aydır pek girmiyordum düşünmemeye çalıştığım için. Doktor klomen yazınca bir bakayım dedim yeniden. Klomeni hiç bilmiyordum ama buralarda duyuyordum biraz bilgi sahibi olmuştum sadece. Bakalım inşallah faydası olur da uğraştığımıza değer

Aynen bende bikaç aydır girmemiştim
Banada klomen yazınca bakim dedim neymiş falan diye geldim yine=)
Hayırlısı bakalım ümidim var bu ilaçtan ama nasip bi yerde de

Merhabalar bende bu ay ilk defa klomen kullandım cuma günü kontrolüm vardı 2 tane yumurtam büymüş ve çatlama iğnesi oldum. 2 gündür değerlendiriyoruz birde rahim filmi çekilmiştim salı günü inşallah bebiş gelir Sizin akıntınız ne zman başlamıştı bende akıntı az var

İkinci deneme benim yumurta rezervem çok düşük yaş 41 ondan dolayı

İkinci deneme benim yumurta rezervem çok düşük yaş 41 ondan dolayı
Olur insallah sıkma canını hiç
Bende 31 yasındayım yasım az sayılmaz
Allah ol dedikten sonra hersey olur
Bitkiler kürler hormonları bozar diye çok sıcak bakmıyorum ben ama ektra vitamim takviyeleri vs olan yumurtaları en azından büyütür kaliteli hale getirir
Bişeyler vesile olcak elbet bizede bakalım =)

Arkadaşlar ben klomen kullandım 2 kute dedü doktor günde 3 kere. Gittim 24mm dedi iğnee yapmadı. Ben eve geldim ovilasyon testi yaptm. 27 mYıs ta testin en koyu hali oldu. Sonra silikleşti. Daha önce 1 kutu klomen verdi 1 yumurta oda 14mm geçmedi. 24.gğn adet oldm. Şu an bu ay ki tedavide 29gün üm. Klomen kullanıp gecikme olan var mı

Ya kızlar benim reglim biteli iki gün oldu
İlaçtada dördüncü günümdü bugün
Ama bugün pıhtılı epey kanamam oldu
İlaç yapar mı ki bunu
Kontrolümdü taa cuma günü
Neden oldu anlamadım böyle

Henüz yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçmiş gecikme yok gibi geldi bana. Yumurtalamadan 14 gün sonra adet olunur. Gerçi benim 11 gün sonra olduğu da oldu ama genelinin 14 gün sonra oluyor

Bende klomene başladım ama doktorum kontrole adet olursan gel dedi yumurta takibi için çağırmadı. Acaba var mıdır böyle bişey yaşayan ? Normalde kontrole çağırması gerekiyormuş ben çağırmamış olsa da randevu aldım ilaç bittikten 2 gün sonra kontrole gidicem.

Henüz yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçmiş gecikme yok gibi geldi bana. Yumurtalamadan 14 gün sonra adet olunur. Gerçi benim 11 gün sonra olduğu da oldu ama genelinin 14 gün sonra oluyor
İşte bende daha öncesinde yumurta gelişmedi gene de erken olmuştm gğnpnden bile erken

Klomen adetle birlikte başlanıyor adet olmadan nasıl basladiniz ki hem kullanıp bittikten sonra 2 gün 3 günde 1 kontrole çağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…