- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
hmm anladım canım bende öyle yapayım bari inşallah gerekmez d canım doktora falan gittin mi bu ay veya yumurtlama takibi falanEstağfurullah canın ne kusuru özelde çekildim canım bulundugum il de üniversite hastanesi çekiyordu randevu yu 2018 i Mart ayına veriyordu o yüzden özelde çekilmek durumun da kaldım. Aci da sadece sıvıyı verirken hissettim ama çok aşırı değil birde gayet kısa sürüyor 2 kere sıvı verdi 10 15 saniye sürüyor.
Yok canım doktor 3 ay tedavi uygulamayacagiz dedi. Bu 3 ay içinde gebelik ihtimali artıyor dedi. İnşallah gebe kalırsın canım ama kalmazsan bence çektir aklında soru işareti kalmaz hem kanalda yapisiklik falan varsa film aciyormus canım doktor öyle dedi banahmm anladım canım bende öyle yapayım bari inşallah gerekmez d canım doktora falan gittin mi bu ay veya yumurtlama takibi falan
çektirecem zaten canım kısmet bu ay bakalım :)Yok canım doktor 3 ay tedavi uygulamayacagiz dedi. Bu 3 ay içinde gebelik ihtimali artıyor dedi. İnşallah gebe kalırsın canım ama kalmazsan bence çektir aklında soru işareti kalmaz hem kanalda yapisiklik falan varsa film aciyormus canım doktor öyle dedi bana
Ama nasıl olur Kİ Nasıl pozitif sonuç vermişklomen ve çatlatma iğnesi adet gecikmesine sebep olabiliyor yani o ay genellikle geciktiriyor pozitif sonuç dahi alsanız doğru olmayabiliyor ben iğneden sonra 12. ve 13. günde pozitif sonuç almıştım doktorum 8 günde etkisi gider hamilesin dedi ama değilmişim iğnenin etkisinden dolayı daha sonra 4-5 gün gecikmeli adet oldum ve herkeste genellikle gecikmeye sebep olabiliyor
Bende yarın yapsam cıkarmı acaba yoksa cuma yapacağım test İnş bu sefer oluriyi canım zaten çatlama iğnesinden 14 veya 16 gün sonra adet olunuyormuş senin gününe denk gelmiş neredeyse yarın olmazsan bir test yap bence
Canım sabah ilk ısrarla yap testini varsa da yoksa da çıkar geç döllenme olmadıysa egerBende yarın yapsam cıkarmı acaba yoksa cuma yapacağım test İnş bu sefer olur
Ayy düşünmesi bile heyecan veriyor ama çalışıyorum yarın sabandan test alamam ama yarın alırım cuma sabah dan yaparımCanım sabah ilk ısrarla yap testini varsa da yoksa da çıkar geç döllenme olmadıysa eger
o zaman kesin çıkar canimAyy düşünmesi bile heyecan veriyor ama çalışıyorum yarın sabandan test alamam ama yarın alırım cuma sabah dan yaparım
İnsallah bakalım yarın.olmazsamo zaman kesin çıkar canim
Yaa gercekden mi günün geçmiş miydiKızlar az önce dayanamadım test yaptım ama maalesef negatif.
Regl olmam gerekiyordu olmadım bende akşam test yaptım amaYaa gercekden mi günün geçmiş miydi
Keske sabah ac karnına yapsaydınızRegl olmam gerekiyordu olmadım bende akşam test yaptım ama
Ama nasıl olur Kİ Nasıl pozitif sonuç vermiş
Hımm ilk defa duydumçatlatma iğnesi hcg hormonu enjekte ettiği için vücuda bünyeye göre değişiyor dışarı atım süresi testte hcg yi tespit ettiği için pozitif sonuç veriyor
canım sabah yapsaydın daha kesin sonuç alırdın ama kısmet yine de umut kesilmez geç döllenme falan olabilir yine de sen moralini yüksek tut canım bu ay olmasa bile gelecek ay olacak inşallahRegl olmam gerekiyordu olmadım bende akşam test yaptım ama
İnşallah canım çok teşekkür ederimcanım sabah yapsaydın daha kesin sonuç alırdın ama kısmet yine de umut kesilmez geç döllenme falan olabilir yine de sen moralini yüksek tut canım bu ay olmasa bile gelecek ay olacak inşallah
İnsşaalh canm hayırlı haberlerini alırızİnşallah canım çok teşekkür ederimhenüz regl olmadım dediğin gibi Allahtan ümit kesilmez bugün olmazsa yarın sabah tekrar test yaparım
Bende yarın sabah yapacağımİnsşaalh canm hayırlı haberlerini alırız
İnsallah hepimiz kısa zamanda güzel haberler alırız canımİnsşaalh canm hayırlı haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?