Canım arkadaşım ben o dedigini yaptım. Hem incir kürü, hem klomen 2 ay yaptım hemde sonuç koca bir 0
adaçayı dediler 3 ay kullandım sonuç bi koca 0 daha
Doktora da gittim bir ürü testlerden de geçtim hem eşim hem ben İkimizde de sorun çıkmadı ama yine olmadı. Dayanamadım Acıbadem hastanesi tüp bebek uzmanı prof dr.'a gittim doktor muayene etti tahlil sonuclarına baktı. İlaç bile vermedi sizde sorun yok sabırlı ol bekle sen normal yollarla hamile kalabilirsin dedi eeee sonuç yine koca bir 0.
yakın bir arkadaşım var doktor demiş ki sende 2 tane çikolata kisti var sen hamile kalamazsın, Kızda korkudan korunmayı bıraktı hemde o ay ilk denemede hamile kaldı.
Ne diyeyim ki şimdi ben Vermeyene Allah vermiyor. Yapacak hiçbir şey yok.
Şimdi doktorlarıda bıraktım, ilaçlarıda kulaktan duyma incir kürlerini, adaçaylarını da bıraktım herşeyi bıraktım çocukta istemiyorum. psikolojim o kadar bozuldu ki. Çevremdeki herkes hamile kalmaya başladı. Ben salak gibi bütün arkadaşlarımla paylaştım sorunumu ama bakıyorum da bütün arkadaşlarım çatır çatır hamile kalıyolar. Kimse bana bende bıraktım korunmayı demiyor. Ama şimdi benim arkamdan ne deniyor biliyor musunuz? aaa onun cocuğu olmuyor ama kendileri için de ben zaten istemiyordum ilk denemede şansımıza oldu!..... Bıktım artık herkesden de herşeyden de....