- 24 Eylül 2011
- 867
- 2
vallahi sevindim canım demek okadar yakınız çoğumuz süpppeerrmiş inş. bir gün buluşuruz ama benim koca varya benim kocaa adım attırmıyor adam nasıl olcakta izin verir asla vermez biliyorum
allah inş. sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inş..
ooof oooff ki ne ooff hani döllendi diodu doktorun ya varyaa sanki kendimmiş gibi üzüldüm,dün dr. gittiğimde sıra cemrede çarşambada o gidicek inş. güzel haber verir diodum ne denir şuan ne sölenir bilmiyorum canım Sil baştan aynı şeyler yine aynı umut yine aynı bekleyiş oooff oooff kelime bulamıyorum artık
Canım ne benim nede eşimin hiç ümidimiz yok 2,5 sene olucak okadar hayal kırıklığımız olduki her ay boğazımıza kilitlendi kelimeler yumruk oldu kaldı o yüzden umut etmeyi bıraktık artık inş. inş. olur ama biliyorumki olmayacak..Sende üzülme inş.bir gün güzel haberleri alacağız senden
ne demeli ne söylemeli....Zamanı var demekki canım cemretibetede söylediklerim geçerlisenin için öyleiyi anlıyorumki sizleri hiç bir kelimenin bu burukluğu dindiremeyeceğini biliyorum
heeeehh işte böle canım Pes etmek yok iç karatıp köşeye çekilmek yoookk durmaak yoook yola devaamm Şaka bir yana böle pozitif olman süper bişe canım
saolun canlarım size bi sır verımmı bı kocam bıde siz biliceksiniz ben döllenmeden sonr korkuma banyo bıle yapmadım sonrada hastalandım anamdayım ıkı haftadır yıkanmadım artık bi hamama gitsem anca paklar kokuyom beeee ah çocuk ah ananı ..... ne hallere soktun bi baban bide sen :))