- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
gurbett kuşuu hadı bakalımm sende hamılesınn :)))
hadı oyle dusunelımm oyle olsunnn
hadi bakalim test gununu ipe cekyorum insAllah hakkimizda hayirli olani olsun
yürüyemecek derecede degil agriyor bide gaz sancisi oldu 12 gunum var binmimde insAllahah ondan bendede var nasıl canım senınde yürüyemiycek derecedemı ben ölüyom yatıyom hep ama daha çok ağrıyo komple bacaklarım tutuldu sanki.nezaman tahlıl yapıcaksın benımde 3 bıttı bugün .
cnm yerlesme kanamasi olmasin rengi pembemiydi akintiinmeltemcim tebrik edrim canım hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah ;sevosevo sevde friendly umutlu22 ercelf kızlar daha sık girin siteye özlüyorum sizibende 10 gündür falan yoktum bu vandaki deprem bizide çok etkiliyo
hep sallanıyoruz hep diken üstündeyiz ALLAH yardım etsin hepimize ve ordakilere azzra bebek ve annesi komşumuzun kızıydı onlar kurtuldular ama
babalarından haber yok rabbim yardımcıları olur inşallahbenim 19 ekimde adet olmam gerekirdi ama adete 3 gün kala kahverengi lekelenmem oldu 3
gün devam etti ama 9 gündür tık yok bende ne olduğunu anlayamadım hamile arkadaşlarımz göğüs ağrısından bahsetmişler ama bende hiç bişey yok
tam tersi adet olacağım zaman ağrırlar ama bu ay ağrımıyolar bu rahim filmi çektirmiştim belki ondan dolayı gecikmiş olabilir
bu arada eeşim ameliyattan sonraki ilk kontrolünü oldu değerler iyi ama ilaçlarla daha iyi gelecek kızlar size tavsiyem eşlerinize ısırgan otu çayı içirin ve
bol bol keçi boynuzu yediirin bu kaan aydosun eşime tavsiyeleri uygulamaktan zarar gelmez hepiniz öpüldünüz
cnm akintin artar islak gezersin yada kasiklar agrir akintnin rengide bembeyaz olurçatladığını nerden bilicezki 24 saat geçtimi geçmedimi dielim görünen bişed deillki haspam :26:?? Bu stres valla ne hale geldi beynim bin bir türlü şeler geçio aklımdan valla..Dediğin gibi şansa kaldık sanırım canım..
Merhaba arkadaşlar,
Aranızda yeniyim. 14 aylık evliyim ve hiç korunmadık. bebek istiyoruz. bende bu ay doktora gittim klomen verdi. 5. gün başladım ve dün bitti ilacım. dr hiç tekrar gel ölçecem biçecem bişiy demedi birde iğne yazdı 14. gün vurulcakmışım korkuyorum? yumurta falan ölçümü bişiyde yapmadı nerden bilio 14. gün vurul dedi bana napıcamı şaşırdım... Yorumunuz nedir?
demekki o kadar guvendi buyuyecegine nasil derki 14. gun vurul diye hadi buyumusse 17 mm ulasacakmi bakalim yada cokmu buyuyecek sen 12. gun git dr baksin buyudumu buyumedimi bakimadan vurlmasi mantikli degil