- 21 Haziran 2011
- 2.929
- 85
Kizlar Belim agriyor bacaklarim agriyor 4. Gun bugun
gurbett kuşuu hadı bakalımm sende hamılesınn :)))
hadı oyle dusunelımm oyle olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senı heyecanlandırmak ıstemezdım ama..burda ben cok okudum ayaklarım hep agrıdı dıyıpte hamıle kalanları ınsallah sende oylesınıdrr canımm yaa
cansucum benim klomenle ilk tedavim ve igneyide bugün verdi ..acır heralde igne nede olsa ama ne yapalım mecbur...
cansucum benim klomenle ilk tedavim ve igneyide bugün verdi ..acır heralde igne nede olsa ama ne yapalım mecbur...
cemrecıkkkk agrı oluyoomu sen vurunuyosun yaa de bakalım adrı oluyomu?spekulum yerleştırıpmı ıcınde ıgne vuruyo??
istbul senın ne zamandır olmuyoduuu bebişş ilk bebekkmıı olcakk
maşallah tutar inşallah canım ama iğne acımıyo bana koldan yaptı hiç anlamadım bile ben
cokk sveıdnım koldan olmasınaa sonundaa alt tarafla ısımız olmadan bı iş gorebılcek
inşallahh kızlar benim ilk olacak kısmetse yaklasık 17 aydır olmuyo
:)) güldürdün beni sorma ama nekadar kaçsakta mutlaka oraya sıra gelecek bigün :)
bizde bir sorun yok canım ama olmadı bende ilk kez klomene başladım işte
ah ah sorma benımkı erkek bide saolsun hiç bakmıyo ama genede insan geriliyoyaa olsun ya valla olsun bizimdeayy napıyım ya oraya acmaya zaman gelınce heyecandan utangaclıktan yerın dıcıne gırıyorumm:)))
artık bebışimiz olsun yaaaaaaaa
ay hadi inşallah cemrecim bendee olsun diye bakıyorum bakalım kısmet...inşallah sizlerinde biran önce olur..senin dee yükksek ama şansın klomen yumurtalıklarda cok güzel gelişim saglatıyor
inşallah bir sürpriz yapar bebişin sana..tüyolarını dinlemeye çalışırım ama bayram üzeri şehirdısı yolculuklar beni bekliyo o kurala uyamam belki