canım senin de sonradan mı büyüdü yoksa sadece klomen mi kullandım kaçıncı gününde kaç mm oldu?QUOTE]
canım benim 11mm di ilk sonra incir klomen 17,5mm 2 tane yumurtam olmuş ama neye yarar faaliyet yok..Hayırlıs olsun hakkında üzülme herşey olacağıona varıyor..
Sedaacımm ılk once kendıne gel....
Sakın ol madem sensız oldugunda onun bı hıc olucagını hıssetıyosun emek verdıgını,fedakarlıkta bulunan sen oldugunu soyluyorsan....işte burda artık ''dur'' demenı vaktı gelmıştır.
Ilişkinizi ve kendını rahat bırak..
Senı ssevıyorsa senı asla bırakamaz!
Evlılık bu flort dglkı hadı demekle bıtıcek.
Ona ve kendıne zaman tanı
benım cok sevdıgım bı laf vardır.
''gıden gıtmıştir gıttıği gun benim için bitmiştir,ben gideni degil giden beni kaybetmiştir ''
o gıderse zaten senın hıc olmamıştır.
Zaman ve sabır zor ama sonu tatlı
kendını uzme canım arkadasımm
canım bakk biz tedaviye başladık iğneden birgün önce tartıştık ve bigünsonra mecbur iğnemı olucam bukadar gelmişim ama nasıl sinirliyim annemdeyim on a eve gelmiycem diyorum ısrar etsinki gideyim iğneyı oldum yarını ilişki nasıl yapıcam kendımı yedım saydım deşarz oldum mecbur geldim bigeldimki ev darman hırsız girmiş artık kriz geçirdim ondada var birhayır yoksa nasıl yumuşıycaktık topladık falan filan mecbur ilşkide oldu yanı böyle anlarda mutlaka bişe olur sonrada cenazemız oldu buhalde trabzona gittim sarsıla sarsıla arbayla napalım kısmet diyoruz artık vardı mevlamın bi bildiği sıkma canını mesafenı koy sakın çocuk için alttan alma yoksa ders almaz o istediği zamanda olsun bidahaı aya ertele zaten böyle sıkıntılı zor olur takma canım hayırlısını iste
kendi haline bıraktım zaten su akar yolunu bulur herşey olacağına varır varsa kaderde bunuda yaşicaz kızlar..
Hayırlısı ne ise o olsun dileğim bu..
Bu arada benim kasıklarımda sancılar kasılmalar oluyor iğneden olabilir mi ??