Kızlar dün adetimin 10. günüydü doktora gittim baktı yumoşlara birsürü yumoş vardı gördüm içlerinden 3 tanesini seçip ölçtü ama henüz küçükler içlerinden atılım yapıp öne çıkan olmamış dedi gün olarak da erken dedi klomen bittikten sonra 1 gün ara verip gittim ben çünkü heyecandan bekleyemedim.14. günü tekrar çağırdı.Yumurtalık çok hareketli dedi bu güzel bişey :)
İnşallah büyürler o güne kadar 1 tanecik olsa yine yeter bu ayın başında canım hiç incir suyu içmek istememiştim ama baktım ki yumoşlar küçük hemen başladım küre tencereyle kaynatıyorum valla 3 kere içiyorum.
aslında hamile kaldığım ay 11. günümde 17 mm olmuştu yumurtam bunu düşünürsek bu ay biraz geriden geliyorum ama birsürü vardı heralde birisi büyür
benim gibi olan var mı hiç arkadaşlar 10. gününde yumoşları küçük olup da sonra birden büyüyen
sevde- sevosevo sanki ikinizden birisinin de böyle başına bişey gelmişti düye hatırlıyorum hatta küçük diye incir yemeye başlamıştınız hanginizdi o
yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum..
diğer arkadaşlara da soruyorum ilk başta küçük olup sonra büyüyen var mı yumoşlarından?
cuma gününe kadar incire devam edicem inşallah hayırlı haberler veririm sizlere...