- 19 Temmuz 2011
- 568
- 1
kızlarrrrr yarın ehliyet sınavı varrr :2: Hiçç çalışamadım bu bulantıyla nasıl gidecem bilmem duaa edin benim için ne olursunuzz ayy bide kusarmışım sınavın ortasında rezil olurum valla (((((((
kusarsan senı kesın bırakırlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrr yarın ehliyet sınavı varrr :2: Hiçç çalışamadım bu bulantıyla nasıl gidecem bilmem duaa edin benim için ne olursunuzz ayy bide kusarmışım sınavın ortasında rezil olurum valla (((((((
degerim güzel demek.ama simdi internetten okudum deger 2000 ise ve hala kese görünmüyorsa dis gebelik yada bir sorun görünebilir diyo.aslinda ben gördüm kadinda gördü.hatta iki tane bir sagda bir soldaydi..büyüütüp ölctü falan.icinde miniminnacik ilginc bir sekil vardi..ama bise yok henüz dedi.asil doktorum senden büyük ihtimalle ikiz gebelik bekliyoruz demisti .iki tane koccaman yumurtayi görmüstük.:44:
Kızlarrrrr yarın ehliyet sınavı varrr :2: hiçç çalışamadım bu bulantıyla nasıl gidecem bilmem duaa edin benim için ne olursunuzz ayy bide kusarmışım sınavın ortasında rezil olurum valla (((((((
ay ne rezil olmasi .birak sal gitsin ortaya hahaha.kimse sinav yapamaz komple iptal olur belkim :90:
ay insallah yaa.Rabbimden dilerimki yollasin tek tek haberlerinizi,hepinize,hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.sizin durumunuzdan benden baska kimse anliyamaz.esime artik dünya ters döndü ben yalvariyordum.
dedim zaman gelince hep nazlaniyorsun.esim diyo bu sefer nasil oldu. dedim ilk kez isteksizlik, mirin, kirin yapmadin bak tuttu iste dedim.aslinda eslerinizi alistirin normaldede iki güne bir gün calisma yapmayaki.normal calisma zamaninin ne zaman oldugunu bilemeyip stres yapamasin :90: nasil düsüncem?
öyle yapmaya çalışıyorum artık bencil dawranıyorum..RABBİM İSTEYEN HEREKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN BANA DA VERSİN UMARIM BU SEFER KÖTÜ SONUÇLAR ALMAMCnm kafanı rahatlatmaya fazla düşünmemeye çalış biliyorum zor ama inan stres okdr etkiliki bebek oluşumda..Biz de hep olucakmı olmuycakmı stresinden dolayı belkide kavuşamıyoruz meleklerimize..yani tedavide olsan boş oluyor o durumda..Gerçekten durumun zor seni anlayabiliyorum insan tam tersi bu aralar yanında hep destek ararken bu şekilde olunca çok yıpranır hak veriyorum sana ama sende başka şeylere odaklanmaya çalış seni mutlu edicek şeylerle uğraş cnm..
canım senin günün kaç gün geçti ??
Cnm kafanı rahatlatmaya fazla düşünmemeye çalış biliyorum zor ama inan stres okdr etkiliki bebek oluşumda..Biz de hep olucakmı olmuycakmı stresinden dolayı belkide kavuşamıyoruz meleklerimize..yani tedavide olsan boş oluyor o durumda..Gerçekten durumun zor seni anlayabiliyorum insan tam tersi bu aralar yanında hep destek ararken bu şekilde olunca çok yıpranır hak veriyorum sana ama sende başka şeylere odaklanmaya çalış seni mutlu edicek şeylerle uğraş cnm..
Benden size tavsiye arkadaşlar sizde eşlerinizle kavga edin çocuk mocuk istemiyoz deyin bakın görün nasıl geliyor bebişler ya şaka bi yana allah korusun kavga falan etmesin kimse ama gerçekten çok etkisi var biz 1,5 yıldır uğraşıyoz ilişkiye girmekten harap olduk ama son iki aydır saldım gitti ne dr ne ilaç ne yumurtlama günü doğru dürüst ilişki bile olmadı işte kurban olduğum allah verecekse veriyor. Tabiki RAHİM FİLMİNİ unutmamak lazım..
Benden size tavsiye arkadaşlar sizde eşlerinizle kavga edin çocuk mocuk istemiyoz deyin bakın görün nasıl geliyor bebişler ya şaka bi yana allah korusun kavga falan etmesin kimse ama gerçekten çok etkisi var biz 1,5 yıldır uğraşıyoz ilişkiye girmekten harap olduk ama son iki aydır saldım gitti ne dr ne ilaç ne yumurtlama günü doğru dürüst ilişki bile olmadı işte kurban olduğum allah verecekse veriyor. Tabiki RAHİM FİLMİNİ unutmamak lazım..
Valla hee..Diyorum ya sizin bebişi tamamen aranız düzelsin diye Allah gönderdi..Rahim filmimin üzerinden bi kez hasta olmuştum bu 2. ayım bakalım inş benimde senin gibi 2. ayımda tutar inşş
Selam arkadaşlar ben 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 6 ayın içinde 2 kez kürtaj oldum bebeklerim 3 ay dolunca öldüler we eşimin sigara içmesine bağladılar...son olarak b12 folik asit elevit zinco içiyorum adetimin 3. Günüü klomene başladım değer 53 ten 5 gün 2şer kullanmayla 244.84 oldu ve çok korkuyorum dokor güzel dedi pazartesi ultrasyon çekillecek yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Canım bendede pco var dr bana 6 ay klomen deneyelim dedi ben 2 ay kullandım yumurtalarımda güzel büyüdü ama gebelik oluşmadı bende bu siteden öğrendim rahim filmini ve dr dinlemedim gittim çektirdim 2. ayımda klomen kullanmadan hamile kaldım ama 8 ay tedavisiz yumurta takibi yapıldı ama sen bu kadar bekleme bence..
bugun 13. günüm yarın dr a gideceğim..sağ kasıkta 10 gun ağrı vardı suan yok 13. ayım bu ay 10 ay filan klomen kullandım bu ayla birlikte tüm dr lar bir problem yok deyip sürekli klomen veriyor iğne diyorum klomenle yumurtan gelişiyor iğneye gerek yok diyorlar.bu ay yumurtam gelişirse ilk kez çatlatma iğnesi olacağım..birde klomen kullanırken takibin sık olması gerekirken 14. gün çağırıyor ya yumurta çatladıysa ne olacakk..
3 gün önce kırmızılar geldi döngüm değişti yine bu ay hiç ilaçta kullanmamıştım. listeden çıkarabilirsiniz. rahim filmi kaçıncı gün çekiliyordu çektirenler cevap verebilir mi?
reglin bittikten sonra canım.mesela benim 5 gün reglim sürüyo 4 gün sonra çektirmiştim 9.günümde yani.bana 10 günden sonra çekilmez demişlerdi