- 13 Şubat 2011
- 4.419
- 127
kızlar ya benim kafam çok karışık daha adet olmama da bir hafta var hamile olabilirim de olmayadabilirim bir takım belirtilerim var ama bel ağrısı kasık ağrısı esela bu sabah adet oldum sandım uykudan uyandım bel ve kasık ağrısıyla ama tık yok ne olucak bilmiyorum ama ben şimdiden önümüzdeki ayın planını yapmaya başladım...ilaç kullanmak istemiyorum aslında ama eğer bu ay olmazsa ne yapıcamı bilemiyorum bir yanım hazır rahim bu sürece alışmışken hazırken tekrar dene ara verme sakın diyor bir yanım da tiroidim düzene girince kendiliğinden olur mu diyorum tek yumurtalık ve tek tüpüm de olsa yumurtluyorum ve tüpüm de açık. açık ki ilk yumurta oluştuğu ayda hemen hamile kaldım kafam çok karışık napıcamı bilemiyorum bat 15 ağustos bu gidişle ben adetime 2 gün kala test yapıcam ...
belki de önce bir tiroid ölçümü yaptırırım ona göre de jinekoloğumla konuşup ilaçsız takip isteyebilirim offffffffffff of içim şişti
belki de önce bir tiroid ölçümü yaptırırım ona göre de jinekoloğumla konuşup ilaçsız takip isteyebilirim offffffffffff of içim şişti