- 2 Haziran 2011
- 1.280
- 7
cok dogru yaa. galiba bu doktor söylemleri falan testler.tutmuyor demek.bak ben teste ve doktorun verdigi tarihe göre birakmadim extra calisma yapmistim.dün sonkez denedim gecesi agrim tuttu.eskiden hafif olur gecerdi. ilk defa bu kadar siddetli yasadim.sigamadim bir yere.hayirlisi ya off insallah kacirmadim.
bu arada kilon süpermis.zaten bende varsa fazlan demek istemistim.benimde fazla kilom yok ama mesguliyet olsun die yuruyus yapiyorum.boyum 1.73 e 62. yürüyorum ev isleri cabuk bitiyor.su an calismiyorum sayilir ama gönüllü olarak evimin yakinindaki yaslilar evinde görev yapiyorum..onlari yürüyüse cikariyorum gezdiriyorum sohbet ediyorum.maksat gecici unutiim diye.coguda alzamier yada benzeri.komikde olyuorlar Allah günah yazmasin.bebek gibiler.ilginc.
öle mesguliyet olsun.kalan zamandada nete giriyorum.uzun zamandir yazilanlari okuyrdum ama en son kendimde üye oldum.keske daha önce olsaymisim.ayni amac icin ugrasanlarla olmak en güzeli..inanin yasadigim zorlugu kafayi bana takmasinlar die aileme anlatmiyordum,uzaktalarda .allahtan iyi bir görümcem varda onla konusmaya baslamistim.sonundda iyiki sizleri tanidim.nettede olsa insan rahatliyor görmesede konusmak iyi geliyor degilmi?
Yok cnm kaçırmadın sen merak etme devam da et çalışmaya..Negüzel ya sevap alıyosun yaşlılarla ilgilenmek de çok sevap Allah tez zamanda seni de bu vesileyle mutlu eder inş..Benim kayınpederde alzamier bazen insan zor tutuyo kendini dediğin gibi bebek gibi..Benim ailem bebek isterdiğimi biliyorda eşimin tarafından sadece tek görümcemle paylaşıyorum bende o da çok detaylı değil yanii:)) Tabi insan burda kafa dağıtıyor enazından sıkıntılarımızı dökebiliyoruz dışarıya çok yansıtmıyoruz bu vasitaylaa çokk iyi yani gerçekten..