- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
nie kimse birşey yaazmıo
canim klomen ve catlatma ignesimi kullandin acaba bana kalirsa sen hamile olabilirsin....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nie kimse birşey yaazmıo
canim klomen ve catlatma ignesimi kullandin acaba bana kalirsa sen hamile olabilirsin....
ağzından bal damlıyo cnm sadcece klomen kullanıyorum cnm ay inş.dediğin gbdr o zmn dile bnden ne dilersen
5 gn önce kan testi yapyırdm cnm 2,3 çıktı pekte ümidim yok aslında
5 gn önce kan testi yapyırdm cnm 2,3 çıktı pekte ümidim yok aslında
Benimde 15 gn gun once 10 haftalik bebegimin kalbi durdu ilacla dusurduler su anda adetimi bekliyorum adetten sonra iki ay bekleyip calismalara basliycam ins elevit icicem 3 ay boyunca ve 3. Adette klomen kullanicam ins bebegime tez vakit kavusurum ,daha once klomen kullandim hamile kalamadim gecen sene eylulde, nisanda hamile kalmistim klomensiz bu sefer ins olur
Hamilelige hazirlik 3 ay önce hamilelik esnasinda sut verirken bebege icilen vitamin ilaci folik asidde icerdiginden dolayi bunu icicem bncok uzuldum cnm yaa insallah tekrar hamile kalirsin...bu arada elevit nedirr???
Günaydınnnnn bgn kimsecikler yok yalnız kaldımm
allh isteyeyn herkese nasp etsn inş.bebegni düseren arkadsımada üzldm ama hakkında bu hayrlıymş demek allh inş.yine nasipeder.bu arda adet gnm da adet olmadım btün gece belim sızladı sanki bıçak sokuyorlar gb suanda karnmda haff bir sızı war ama da adet grmedm bklm herseyin hayırlısı
Amin cnm inşş..Bgn adet günün bekle bakalım gelicekmi adetin..Gelmezse 2 gün sonra fln test yap istersen cnm..
bekliyorum cnm ama belim cok sızlıo belki adet olcnm diedr ama 3 4 gndr war bklm hayrlısı atesim 36.4 / 36.6 arasında degişio bugn ay bilmiyom walla backlarm ve kalçam sızlıyor
Bikaçgüne belli olur senin durumun inş bunlar hamiş belirtileridir cnm..
cok uzuldum cnm yaa insallah tekrar hamile kalirsin...bu arada elevit nedirr???
herkese gunaydinnnnnn ben daha yeni uyandimburda saat 10 yasemincim idrar testi yapsaydin varsa ondada cikar hamilesin sen belirtilerine bakilirsaaaa
bilmiyorum ki cnm da erkn deil mi test için aslında moralim bozulur die de korkuyorum
yasemin ne kullandin yani klomenmi catlatma ignesimi merak ettim yazarsan sevinirim