Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuKlomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler
İyiyim cnm çok sağol..Evet gerçekten de öyle burda hernekadar birbirimizi görmesek de aradaki bağ kuvvetli oluyor ve insan çok bağlanıyorr..İyiki böyle bişey var yoksa biz bukdr açık şekilde kime anlatırız dertlerimizi bizi bizden başka kim anlayabilirdi..Burası kendi adıma konuşursam tam bir moral kaynağı..O yüzden çok seviyorum burdaki tüüüüüm arkadaşlarımı..
bende çok ısındım şuan işteyim ama işte olmamam rağmen sitede geziniyorum düşün :) buarada bişey sorabilirmiyim sol gögüs ucumda bir ağrı var ara ara giriyor gerçi buaya pek ümitli değilim ama acaba demedende edemiyorum
bu arada birşey sormak istiyorum ben ilişkiye girdikten sonra yanmalar oluyor vajinada sizdede olan varmı neden böyle oluyor anlamadım acı hissediyorum ilişkiye girmeye korkuyorum canım yaacak die bilen varmı nedeen olur ne gecirir??
ZNGN.............................................. ........2 Temmuz İZMRLİ............................................ ........4 Temmuz KUZEY1............................................ .......5 Temmuz PATİKLİ........................................... ........7 Temmuz GUNKA............................................. ......10 Temmuz MELEK04........................................... .....10 Temmuz MEHİL............................................. ........14 Temmuz UMUTLU22.......................................... ....15 Temmuz MPB............................................... ... .....23 Temmuz GULGUN45........................................ ... ....25 Temmuz SUPERİSİ33........................................ . ....28 Temmuz HARMAN............................................ ........28 Temmuz FRİENDLY_84....................................... .....31 Temmuz
............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.............................. SODDOS............................................ ............5 AĞUSTOS (soğan kürü deneyecek) GOLGE_CİCEGİ..................................... ........... 5 AĞUSTOS NİHANCA........................................... ... ..........7 AĞUSTOS SEVOSEVO.......................................... ............9 AĞUSTOS KİDY.............................................. .... ............10 AĞUSTOS SEVDE1............................................ .. .............10 AĞUSTOS HASRETİMSİN....................................... .... ........10 AĞUSTOS MRYM3009.......................................... ...............10 AĞUSTOS ERCELF............................................ ............ ......17 AĞUSTOS
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...MAAŞŞALLAHH
bu arada birşey sormak istiyorum ben ilişkiye girdikten sonra yanmalar oluyor vajinada sizdede olan varmı neden böyle oluyor anlamadım acı hissediyorum ilişkiye girmeye korkuyorum canım yaacak die bilen varmı nedeen olur ne gecirir??
ben yanma hissetmedim ama çok acı çektim tamamen psikolojikmiş doktorla görüştükten sonra rahatladım şuan için acı kalmadı. bence bi doktorunla görüş sen evilik süren nekadar?
ben yanma hissetmedim ama çok acı çektim tamamen psikolojikmiş doktorla görüştükten sonra rahatladım şuan için acı kalmadı. bence bi doktorunla görüş sen evilik süren nekadar?
2 yıl oldu canım 1 haftadır var yanma belki iltahapdandır diyorum ilaçlar bitsin dr gideceğim bakalım ne diyecek??merak ettim başka aynı acıyı çeken varmı yardımcı olabilirmi diye(((((((((((
bende çok ısındım şuan işteyim ama işte olmamam rağmen sitede geziniyorum düşün :) buarada bişey sorabilirmiyim sol gögüs ucumda bir ağrı var ara ara giriyor gerçi buaya pek ümitli değilim ama acaba demedende edemiyorum
2 yıl oldu canım 1 haftadır var yanma belki iltahapdandır diyorum ilaçlar bitsin dr gideceğim bakalım ne diyecek??merak ettim başka aynı acıyı çeken varmı yardımcı olabilirmi diye(((((((((((
inşallah öledir canım sen nasılsın nasıl gidiyor bu arada temmuz listesindeki arkadaşlar hamilemi acaba hiç gelen giden yok merak ettim inş hamiledirler
inşallah öledir canım sen nasılsın nasıl gidiyor bu arada temmuz listesindeki arkadaşlar hamilemi acaba hiç gelen giden yok merak ettim inş hamiledirler
iyiyim aaslında normalde çok pozitif düşünen biri olarak şusıralar biraz takıntılıyım sanırım meleği beklemek ve sabırsızlanmak kaynaklanıyor inan yeni evli olmamama rağmen hiç bişey anlamadım dünde demiştim ya yaşı biraz sorun ediyorum sanırım sen nedurumdasın bebiş için çalışmalar?
bence morelini bozma ben seni çok ama çok iyi anlıyorum ama şunu düşün sen aşkının meyvesini istiyorsun süper bir toprak var sende eşindede süper tohumlar var eğer sen morelini yüksek tutarsan tohumun toğrağa iyi tutunmasını ve sulamasını sağlarsın şimdi ne yapmak lazım kusura bakma haddim değil belki değil ama bence sulama yapmak için ilk adım gülücük dön aynaya bak işte bu yasemin de meyven için mücadeleye devam artı senin için bu ay bitmiş değilki sen neden bukadar olumsuz düşünüyorsun daha 5 gün var
artk ümitlnmek istemiyorum belim karnm kasıklrm ağrıo göğüslrm szlıo ama bunlarn hepsi genelde aksm yoğunlaşıo herhalde adet olucm artk bu ay ümidimi kestm ben herhalde brazda sabrszım 11 aylık ewliyim aralık ayına kadar diane 35 d.kontrol kullanıyordm ve yaklasık 5 aydr bebek için uğrasıyorm ama olmuo die cok üzülüyorum
ZNGN.............................................. ........2 Temmuz İZMRLİ............................................ ........4 Temmuz KUZEY1............................................ .......5 Temmuz PATİKLİ........................................... ........7 Temmuz GUNKA............................................. ......10 Temmuz MELEK04........................................... .....10 Temmuz MEHİL............................................. ........14 Temmuz UMUTLU22.......................................... ....15 Temmuz MPB............................................... ... .....23 Temmuz GULGUN45........................................ ... ....25 Temmuz GULENADAM...............................................25 Temmuz SUPERİSİ33........................................ . ....28 Temmuz HARMAN............................................ ........28 Temmuz FRİENDLY_84....................................... .....31 Temmuz
............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.............................. SODDOS............................................ ............5 AĞUSTOS (soğan kürü deneyecek) GOLGE_CİCEGİ..................................... ........... 5 AĞUSTOS NİHANCA........................................... ... ..........7 AĞUSTOS SEVOSEVO.......................................... ............9 AĞUSTOS KİDY.............................................. .... ............10 AĞUSTOS SEVDE1............................................ .. .............10 AĞUSTOS HASRETİMSİN....................................... .... ........10 AĞUSTOS MRYM3009.......................................... ...............10 AĞUSTOS ERCELF............................................ ............ ......17 AĞUSTOS
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...MAAŞŞALLAHH
iyiyim aaslında normalde çok pozitif düşünen biri olarak şusıralar biraz takıntılıyım sanırım meleği beklemek ve sabırsızlanmak kaynaklanıyor inan yeni evli olmamama rağmen hiç bişey anlamadım dünde demiştim ya yaşı biraz sorun ediyorum sanırım sen nedurumdasın bebiş için çalışmalar?
evet canım sen çok pozitifsin böylede devam et umutsuz olma ya ben neler gördüm benim arkadaşımın ablası 15 yaşında evlendi tam 18 yıl çoçuları olmadı herşeyi denediler ve tedaviyi bi bıraktılar 2 bebekleri oldu biri kız biri erkek herşey nasip Allaha kalmış biz duamızı edelim :))))))))))))iyi düşün iyi olsunnn
artk ümitlnmek istemiyorum belim karnm kasıklrm ağrıo göğüslrm szlıo ama bunlarn hepsi genelde aksm yoğunlaşıo herhalde adet olucm artk bu ay ümidimi kestm ben herhalde brazda sabrszım 11 aylık ewliyim aralık ayına kadar diane 35 d.kontrol kullanıyordm ve yaklasık 5 aydr bebek için uğrasıyorm ama olmuo die cok üzülüyorum
ümidini bitirisen herşey biter Allah bizim sabrımızı deniyor lütfen umutsuz olmayalım ve bekleyelim hayatımızı gebeliğe odaklamayalım yoksa vicud kendini kapatıyor düşünmeyelim bende 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadım ama olmadı ilk zamanlar çok ağlıyordum şimdi alıştım her hasta olduğumda bunada şükür diyorum üzme kendini olacak olmaz isede alllahın bildiği vardır
evet canım sen çok pozitifsin böylede devam et umutsuz olma ya ben neler gördüm benim arkadaşımın ablası 15 yaşında evlendi tam 18 yıl çoçuları olmadı herşeyi denediler ve tedaviyi bi bıraktılar 2 bebekleri oldu biri kız biri erkek herşey nasip allaha kalmış biz duamızı edelim :))))))))))))iyi düşün iyi olsunnn
ben şuna inanıyorum yaşadığımız herşey bizi tartıyor insan olabilmek için mücadele etmemiz lazım herşey yalan aslında elde kalan bişey yok gönüllere kalanlar var geçen sene annemi kaybettim tek istediği evlenip mutlu olmamdı annemde bana belki hamile kalmadan önce neler düşündü neler istedi şimdi nerde sadece bana verdiği insan olabilmek için elinde tut umut ışığını aman ha aman insan ol düşüncesi yeterki sevgi olsun herşey halledilir bugün bizim sevgi günlerimizden bir olsun bence yupiiiiiiiiiiiiiii