- 15 Nisan 2011
- 232
- 0
uzun zamandır yoktum, tedaviyi bıraktığım gibi kafamdan da sildim artık bebek fikrini, olmuyor işte zorlamanın bir anlamı yok, kısmet böyleymiş, bundan 1 ay öncesine kadar herkese çocuk istediğimi söylerken artık istemiyorum diyorum, galiba artık gerçekten istemiyorum pes ettim, kızım büyüdü artık, ben rahata erdim, gece uykumu bölen yok, rahat rahat geziyorum, üstelik artık çok sinirli biri oldum, bu durumda sanırım en iyisi, en doğrusu bu, yüce rabbimde vermiyorsa zaten en doğrusunu bildiği için vermiyordur. Bende kendimi bu düşünceye inandırdım ve artık çocuk fikrini kafamdan çıkardım, hayırlısı olsun diyorum ve geçiyor sizler;
donser canım canını sıkma, dr. Tehlike sezseydi zaten önlem alırdı, içini ferah tut, kendine ve bebişine çok iyi bak tatlım, eminim bebişin annesine sıkı sıkı tutnmuştur.
Umutlum canım bende artık sendenim, senin verdiğin kararı verdim, belkide bizim için böylesi daha hayırlı, hem biz çok şanslıyız genç yaşta anne olduk, çok şükür o duyguyu tattık, yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Izmirli canım en çok seni merak ettim ve büyük bir heyecanla girdim sonucu görmek için, ama ismin listede yok hala temmuz listesinde görünce yine bir umut doğdu içime, sonuç ne oldu tatlım, bizi haberdar et, seni çok merak ediyorum, umarım pozitiftir.
Sevde, sevosevo, demos ve şu an ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar umarım sizlerde iyisinizdir. Ve en yakın zamanda sizlerdende güzel haberler alırız, heppinizi çok seviyorum, bebek fikrini silmiş olabilirim ama bu siteyi, sizleri ve sohbetleri özlüyorum ve yine aranızda olucam.
Hamile kalan arkadaşları tebrik ederim, umutluyum ve rana özellikle canlarım sizlerin adına çok sevindim, allah kucağınıza alıp uykusuz geceler geçirmeyi nasip etsin, sevgiyle kalın....
canımyaaaaaaaaaa neredesın ozledımmmm senıııı facebbokdada gorunmuyorsun .canım arkadasım herseyde bır hayır vardır rahat ol dusunmee olacaksa zaten sen ıstedıgın kadar engelle zamanı geldığınde gelır en ıyısını yapmıssın canım takma kafanaa