- 14 Nisan 2010
- 243
- 4
- 39
günaydınn hanımlarr.çatlatma iğnesi vurulalı 16. gün bugün idrar testi yapsam sonuç çıkar m ı acaba .daha bekliyimmi:18:
canım enson nezaman adet oldun ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn hanımlarr.çatlatma iğnesi vurulalı 16. gün bugün idrar testi yapsam sonuç çıkar m ı acaba .daha bekliyimmi:18:
canım enson nezaman adet oldun ??
17 haziran da canım bugün 28. günüm
2 gün daha bekle canım ondan sonra yap:)))))inş hamilesindirrr ...
inşallah canım ilk defa kendimi bu kadar tuhaf hissediyorum :18:.
günaydın arkadaşlar dün gittim doktora rahim azı tıksnmış iltahaptan dolayı dr temizledi 2 kutu ilaç verdi onları kullanıcam adetinin ikinci günbü gel tekrar muayne edeyim dedi çok şükür kist falan yokmuş inş herşey düzene girer ama rahimi temizlerken aynı rahim filmi çektiriken acı olduşimdi iyiym inş bundan sonra herşey iyi olurrrr
geçmiş olsun tatlım.
cnm ne güzel içini dökmüşsün.zaman zamn bendede oluyor hatta anlamsız hıçkıra hıçkıra ağlıyorum rahatlıyorum.aşılama yaptırmışsın galiba tutmamış.iğne dediğin nasıl ve nereden vuruluyor?paylaşırsan sevinirim.kendini üzme keyfine bak.hayat çok kısa cnm.......
cnm nasılsın sesin çıkmıyor seni merak ediyorum.bebişin nasıl sen nasılsın?bakalım düşünüyorum kısmetse inş.?
CANIM IYI OLMAYA CALISIYORUM BEBİŞ SUAN İCİN İYİ DURUMDA SALI GUNU TANER BEYDEYIM BAKALIM UMARIM GUZEL SEYLER SOYLER CANIMI SIKAN BİRSEY VAR ASLINDA SON GITTIGIMDE KESEDE YIRTIK VARDI CANIM TANER BEY KAFANA TAKMA DEDII AMA BEN BİRAZ KAFAMA TAKIYORUM HERSEY GEIYOR AKLIMAA KENDINI TAMIR EDIYORMUS YIRTIKLAR AMA NE BILIYIM CANIM YAA BENDE BU SANS OLDUKCA HERSEYIN EN KOTUSUNU DUSUMEDEN EDEMIYORU.SALI GUNU BAKALIM TESTLERIM VAR ONLARI YAPACAGIZ SANIRIM .UMARIM SENDE MURADINA EERRSIN CANIMMMM
Kızlar günaydın
Ben daha önceden de bahsettiğim gibi bu ay klomen kullandım 3 adet 18 20 15 mm lik yumurtalarım oldu 13. günde sonra ikisi küçüldü birisi büyük kalmıştı en son bu gün 20. günüm dünden beri aşırı ağrılarım var yumurtalıklarımda bu gün daha da arttı diğer aylarda böyle olmazdı, bu ağrılar ne anlama geliyor, ağrılar öyle çok ki ani hareket edince kramp gibi giriyor, özellikle solda daha fazla, böyle olan varmı lütfen içimi rahatlatın...
cnm ne güzel içini dökmüşsün.zaman zamn bendede oluyor hatta anlamsız hıçkıra hıçkıra ağlıyorum rahatlıyorum.aşılama yaptırmışsın galiba tutmamış.iğne dediğin nasıl ve nereden vuruluyor?paylaşırsan sevinirim.kendini üzme keyfine bak.hayat çok kısa cnm.......
cnm nasılsın sesin çıkmıyor seni merak ediyorum.bebişin nasıl sen nasılsın?bakalım düşünüyorum kısmetse inş.?
CANIM IYI OLMAYA CALISIYORUM BEBİŞ SUAN İCİN İYİ DURUMDA SALI GUNU TANER BEYDEYIM BAKALIM UMARIM GUZEL SEYLER SOYLER CANIMI SIKAN BİRSEY VAR ASLINDA SON GITTIGIMDE KESEDE YIRTIK VARDI CANIM TANER BEY KAFANA TAKMA DEDII AMA BEN BİRAZ KAFAMA TAKIYORUM HERSEY GEIYOR AKLIMAA KENDINI TAMIR EDIYORMUS YIRTIKLAR AMA NE BILIYIM CANIM YAA BENDE BU SANS OLDUKCA HERSEYIN EN KOTUSUNU DUSUMEDEN EDEMIYORU.SALI GUNU BAKALIM TESTLERIM VAR ONLARI YAPACAGIZ SANIRIM .UMARIM SENDE MURADINA EERRSIN CANIMMMM
Donsercim cnm Dr. öyle dediyse Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz cnm..Olumsuz düşünme cnm inş testlerin de çok iyi çıkar gelişmeleri haber ver bizlere de..
Cnm klomeni ilk kullanışınmı? Normalde bu ilaç yumurtalıkları fazla geliştirdiği için ağrılar yapabiliyor..
canım bir an önce dr gittedavin hayırlı olur inşallah. bu arada şu resim çok korkunç ve negatif herkesin kendi seçimine saygı duymak lazım ama meleklerden ve bebişlerden bahsedilen böyle bir yerde bu resim hoş degil gibi geliyor degiştirirsen bir çok arkadaşımız sevinir gibi geliyor bana canım tekrar kusura bakma .
Evet ilk kullanışım 2 gün önce büyüyen iki yumrata küçülmüş çatlamış sanırım dedi birisi kalmış gelişmiş çalışın dedi, aca yumurta çatlayamadığında çatladığından mı ağrılar, bir türlü anlam veremedim...
Klomeni ilk kullanışım ve sonuç negatif,kime kızsam,kimden çıkarsam hıncımı bilemiyorummm,ağlasamda kendimden m çıkarsam,yine baştan başlıycaz,
Donsercim cnm Dr. öyle dediyse Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz cnm..Olumsuz düşünme cnm inş testlerin de çok iyi çıkar gelişmeleri haber ver bizlere de..
CANIM TESEKKUR EDERIM MOREL VERIYORSUN BANA .TABIKI HABER DAR EDERIM .COK ISTAHSIZIM COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKK COCUK CİN ALİ GİBİ DOGACAKK .