canım ağustosun 9 da tam 2 yılı dolduracağız ben pko olduğumu evlendikten 4 ay sonra öğrendim ve hemen çocuk işlemlerine başladım ama bir türlü tedavi göremedim devlet hastanesine gittim bana bakıldı tabiki pko çıktı her iki yumurtalığımda ve çok zor regli oluydum ve eşimden sperm testi istediler onda da morfoloji bozukluğu varmış ve hareketlilik hiç birşey söylemediler bunlardan hiç bahsetmediler ve direk aşılama denildi bizde şaşkına döndük ne olduğunu anlayamadık ben yine sordum doktora ama ağzından cımbızla laf alıyodum aman dedim sinirlendim bıraktım en son özel hastaneye gittim doktorum söyledi morfoloji bozukluğu var ve hareketlilik çok az dedi %2 di ileri hızlı sperm ama yinede biz klomenle başlayalım dedi vede rabbim ol dedi umudunu yitirme tatlım herşey çok çabuk değişiyo demekki eşimin sperm değerleri bu ay yükselmiş ve eşim sigarayı bıraktı bırakalıda 7 ay oldu bence onunda etkisi var zararlı şeyler spermleri çok etkiliyo ve eşimde bu ay fındık ceviz delisi olmuştu haftada mutlaka 2 ,3 kere yiyodu inşllh Rabbim sanada ve isteyen bütün herkese nasip eder.....
veee bugün öğrendiğime göre sanırım ikiz annesi olacağım inşllh rabbim nasip ederse sağ salim kucağıma alırım inşllh Rabbim bu duyguyu sizlere nasip eylesin
canım ne güzel ikizin olcakmış
sen kontrole gittin sanırım bu arada değerin kaç çıktı ne kadarlıkmış bebeğin ???