slm....sen sağa sola bakma tatlım.ben de 4 yıllık evliyim.son 1 senedir korunmuyoruz...herşeyi planlıyoruz güya...terfi alayım,evin arabanın borcu bitsin..yaz tatili geçsin vs...bir sürü bahaneyle 3 yıl geçti...bomboşşş...şimdi ne oldu..herşey tam,ama çocuk yok..artık tatiller bile eskisi gibi değil.....sen bu tarz bahanelere takılma....devam edin çalışmaya...bugünkü aklım olsa , ilk geceden beri korunmazdım.....
canım içimi okumuş gibi yazmışsın bende aynen senin gibi evlenmeden 1 ay önce doktora gittim bana sağ ve sol yumurtalığın gayet sağlıklı dedi korunmak istiyorum dedim doğum kontrol hapı yazdı ve ben tam 1 sene içtim.sonra bıraktım 6 ay da eşim korundu sonra tamamen korunmayı bıraktık tam 1 sene olmadı sonra doktora gittim benden hsg istedi bir de baktık ki ben doğuştan tek tüplü ve tek yumurtalıklıyım tıp ta yarım rahim deniyor buna rahmimin bir tarafı hiç gelişmemiş.hamile kalsan bile erken doğum ve düşük riskin var dediler.şok oldum o şıllık doktor bana yumurtalıkların gayet sağlıklı demişti benim sağda yumurtalığım yokmuş meğerse...ilk bebeğimi de kaybettim 8 haftalıkken kalbi durdu.şimdiki aklım olsa hiççç ama hiçç korunmazdım dediğin gibi hemde ilk geceden :)
merhabalar canlarım...nasılsınız bakalım..özledim yahu..uzak kalamıyorum burdan..izine ayrıldk biz biliyorsunuz...ordan oraya düğün dernek savrulup duruyoruz...ancak bi net imkanı bulabildim...listeyi aradım geçmişlere baktım ama bulamadım...yeni hamiş varmı geçen bir hafta içinde.cağayı, hasretim sana yı aborjions ve digerleri naptınız...liste nerde ya...mbp günçelliyordun gülüm sen...göreedim listeyi..yoksa umutlum dan sonra kaldı mı öylece...bu arada umutlum gelmişsin hoşgeldin gülüm...öksüz gibi yarım kaldı bu site..sevosevo da yoktu cok üzüldüm vallahi..hiç geçmşi okuyamadım..şöyle bir göz gezdireyim bakalım naptınız ne ettiniz...öpüyorum hepinizi...
sevdecim hoşgeldin eski arkadaşlarıma kavuşmak çok güzel ben toparlanmaya çalışıyorum canım düşüğün üzerinden 1 ay geçti yeniden adet olmayı bekliyorum şimdi.sen nasılsın toparlanabildin mi? dediğin gibi düğün dernek tatil vs.. Allahtan meşguliyetler var da ben kafamı dağıtabiliyorum çok şükür..
merhaba arkadaşlar beni de alın aranıza
2 aydır doktora yumurta takibi yaptırıyorum, doktorum yumurtalarımın pek kaliteli olmadığını söyledi. klomen verdi; ancak önümüzdeki ay kullanmaya başlayacağım. hesaplamamıza göre bu ay kullanırsam yumurtlama takibinde doktorum tatilde olacak çünkü. önümde nasıl bir süreç var kızlar hiç bilmiyorum. beni bilgilendirirseniz sevinirim
buarada nhlcim sen de burdasın görünce şaşırdım, uzun zamandır ovulasyon topiğine bakamadım. ikimiz de aynı süreçten mi geçiyoruz acebaaa
ayy sorular sorular sorular :26::26::26:
canım aramıza hoşgeldin öncelikle heyecanlanmana gerek yok klomen tedavisi sağlıklı yumurta oluşsun diye yapılıyor adetinin 4 yada 5. günü başlıyorsun 5 gün kullanıyorsun ilk ay her zaman en düşük doz dan başlatıyorlar ona göre yumurtalarına bakılıyor.12. günü yada 10. günü takip e gidiyorsun yumoşların durumuna göre de istersen doğal deniyorsun kendiliğinden çatlar derse doktorun yada çatlatma iğnesi yapılıyor o günlerde yoğun ilişki öneriliyor falan filan.sen bir takibine başla hayırlısıyla sonra aklına takılanları biz burdan cevaplarız yardımcı oluruz.tedavin hayırlı olur inşallah...
Kizlar okadar cok moralim bozuk ki suan, demin gebelik testi yaptim maalesef yine tek cizgi. Artik cok usandim, yoruldum her ay ayni seyleri yapmaktan, hesaplamaktan. Bugün 29. adet günümdeyim. Tam bugun 4 hafta oldu adetim geleli. Artik moralim yerlerde yani, sabir kalmadi. 7 aydir tik yok, bi kez bile yumurta büyümedi. Bu ay ilk kez kendiligimden adet oldum diye sevinmistim, belki bu ay olur dedim, ama maalesef yok yok yok:-((((((((((((((
canım üzülme lütfen bak kendin söylüyorsun bu ay kendiliğimden adet oldum diye demekki bir düzen var şuanda inşallah önümüzdeki ay duaların kabul olur..hesaplama yapma kendini strese sokma Allaha bırak bu ay kısmetse olur de sen elinden geleni yap gerisi Rabbimin bileceği iş..
amin arkadaşım allah isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah. bugün doktorum klomen kullanacaksın deyince okadar moralim bozuldu ki...
çünkü başka bir doktor tarafından resmen kandırıldım. ilk evlendiğim zaman doktora gitmiştim, genel kontrol amacıyla. bana hiçbir sorunun yok, hatta bünyen ve rahmin doğum kontrol hapı kullanmaya çok müsait, dilersen yazayım kullan demişti. allahtan kullanmamışım... sonra eşimle 6 ay korunmadık, baktım olmuyor başka doktora gittim, bir ay sağdan diğer ay soldan yumurtalarımı takip etti, seni tanıma aşamasındayım bu tedavide aceleciliğe yer yok, bana güven dedi. bu ay da yumurtaların kalteli gözükmüyor, klomen yazıyorum dedi. çıkarken de bu çaresiz bir durum değil, halledicez merak etme dedi ama bnm moralim yine de çok bozuldu. şimdi ağustosu bekliyorum klomene başlamak için. ALLAHIM OL DE YARABBİM
canım bana da ağustosta başlicaz dedi doktorum Allah izin verirse beraber gidicek tedavilerimiz.Sakın üzülme klomen le sağlıklı yumurta oluşuyor ve acele etmemedi güzel doktorunun herşey yavaş yavaş..tabiki de hiçbirşey çaresiz değik klomen artık basit bir tedavi ek olarak bitkiselkürlerden de faydalanabilirsin.inşallah meleğine kavuşursun tez zamanda..
canım ben listeyi güncellemiyordum yanlış hatırlamışsın başka bir arkadaş düzenliyordu ama oda görünmüyor. sen nasılsın çalışmalara devam mı?
UMUTLUMMMMMMMMMMM listemizi yine sen güncellermisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn