Bu ayın sonunda olmayı bekliyorum. 7 günüm var daha.bat a ne kadar kaldı? yakın mı?
evet serophene kullanıyorum ben. bakayım daha bişe demedi doktor bana allah bir an önce hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin inşallahtabiki 2 ay içiyorsun 3.ay ara veriyorsun iki ay daha içöiyorsun bi daha ara veriyorsun ve iki ay daha içiyorsun hamilke olmazsan iğne tedavisne geçiyorlar . amas enin içtiğin sarophne diye bi ilaçmıydı neydi hatırladığım kadarıyla onu bilemem
baktırdınızmı yumurtanız oluşmuşmu ?Kızlar bi bakar misiniz? Klomende 2.ayim.onceki ay günde 2 defa almıştım bu ay 3 defa alıyorum , problemim şu önceki kullanisimda kasık ağrısı karın ağrısı oluyordu 14 mm kadar büyüdü. Bu ay hiç kasık ağrım yok acaba buyumuyor mu?bugün kullanımda 3 . günüm böyle olan var mı
Yok canım ya Klomende 6.günüm dr a gittim bugün hiçbir gelisme yokbaktırdınızmı yumurtanız oluşmuşmu ?
klomeni içip bitirdikten 3 - 4 gün sonra gidiceksin canım erken gitmişsin bence .ümidini kesme hayırlısı bakalımYok canım ya Klomende 6.günüm dr a gittim bugün hiçbir gelisme yokniye böyle oluyor anlamadım ama ben hissetmistim çünkü hiç ağrım yok
Tabi evet salı çarşambaya kadar ne değişir beklicez. Pek ümidim yok ama beklicemklomeni içip bitirdikten 3 - 4 gün sonra gidiceksin canım erken gitmişsin bence .ümidini kesme hayırlısı bakalım
canım det tarihin belli olmuyorsa aynı şey bendede var . senin her ay duphaston içip adetlerinin gününü belirlemen lazımki ona göre hareket edesin doktorun biraz ezbere hareket etmiş . sen pcolusin 3 ayda bir hasta olursun o kadar zamanda yumurtlama günün belirlenmez hamile olman zorlaşır . hem 1. aydan sonra hemen iğneye geçmesi, çok aceleci davranmış . ben ayın 20 sinde duphaston içerim 10 gün günde 2 defa sonra ayın 3 4 gibi hastalanırım 15 ve 20 si arasıda yumurtlama dönemm olur . ilk klomen içtiğimde benimde yumurtam azdı sonra 4 ay içtim 8 9 tane hem sağ hem sol oluştu .2 tanede buyumüştü . şimdi bakalım bekliyorum :) . bende doktorlara gittim belki 4 5 kadın doğumcuya klomeni içerken gittim hemde hepside bana 6 ay klomen içmedikten sonra iğneye geçmemz doğru değil dedi ben onun için şuan beklemediym .sende duphaston ilacını bi doktoruna söle bunu atlamış doktorun .Kizlar araniza yeni katildimm ben klomen kullandim 5gun gunde 3defa kontrole gittim yalnizca 1tane yumurtam gelismisti mm soylemedi catlatma ignesi verdi vuruldm pregnly 10000vuruldm 31temmuz 4.30da vuruldm adet olmazsan gel dedi ama ben pko luyum adet tarihim belli olmuyor kii
canım det tarihin belli olmuyorsa aynı şey bendede var . senin her ay duphaston içip adetlerinin gününü belirlemen lazımki ona göre hareket edesin doktorun biraz ezbere hareket etmiş . sen pcolusin 3 ayda bir hasta olursun o kadar zamanda yumurtlama günün belirlenmez hamile olman zorlaşır . hem 1. aydan sonra hemen iğneye geçmesi, çok aceleci davranmış . ben ayın 20 sinde duphaston içerim 10 gün günde 2 defa sonra ayın 3 4 gibi hastalanırım 15 ve 20 si arasıda yumurtlama dönemm olur . ilk klomen içtiğimde benimde yumurtam azdı sonra 4 ay içtim 8 9 tane hem sağ hem sol oluştu .2 tanede buyumüştü . şimdi bakalım bekliyorum :) . bende doktorlara gittim belki 4 5 kadın doğumcuya klomeni içerken gittim hemde hepside bana 6 ay klomen içmedikten sonra iğneye geçmemz doğru değil dedi ben onun için şuan beklemediym .sende duphaston ilacını bi doktoruna söle bunu atlamış doktorun .
amin canım yaa sen benden daha çok emek vermişsin bende 1 ay içtim diyince klomeni şaşırdım :) inşallah tez zamanda hamiş kalırsın sonrada ben :)Ekimden beri tedavi goruom ben glifor kullandim uzun sure beni mahvetti biraktim doktor degistrdm klomene gectim 3 kere kullandm ikide yumurta buyumedi cok inatciymis sonra yine degistrdm en son gittim gelismis dedi preglny igne oldum iste. Bekliyorum bakim insallah tutat ya allahim isteyen herkese nasip etsinn
amiiiinnnnn benden once sana versin sonra bana da versin hatta hepimize ayni anda versin insallah kimsenin kucagini bos birakma ya Rabbimmm...yumurtiklarim gec cevap verdi tedavi gunde bir di ikiye sonra 3 e cikti ancak 1tane istenilen olgunluga ulasti. İgne oldum iste ama inanilmaz sancim var alta dogru bisi baski yapiyo sanki.amin canım yaa sen benden daha çok emek vermişsin bende 1 ay içtim diyince klomeni şaşırdım :) inşallah tez zamanda hamiş kalırsın sonrada ben :)
amin canım :) iğne olmadım henüz sancınıında neden olduğuna dair bi tecrübem fikrim yokamiiiinnnnn benden once sana versin sonra bana da versin hatta hepimize ayni anda versin insallah kimsenin kucagini bos birakma ya Rabbimmm...yumurtiklarim gec cevap verdi tedavi gunde bir di ikiye sonra 3 e cikti ancak 1tane istenilen olgunluga ulasti. İgne oldum iste ama inanilmaz sancim var alta dogru bisi baski yapiyo sanki.
Aynen ya cok degisik bi agri var tam sol kasigimdan asagiya dogru bide cok halsizim kipirdamak istemiyorumamin canım :) iğne olmadım henüz sancınıında neden olduğuna dair bi tecrübem fikrim yokiğne olan arkadaşlar tecrübeli kişiler cevap verirse iyi olur ikimiz için ..
canım doktorun hamilesinz demedimi bu değerin sonucunu sölemedimimerhaba bana acil cevap yazın lütfen bayanlar yoksa kafayı yemek üzereyim çatlatma iğrensi oldum 6günü idrar testi yaptım pozitif çıktı 9.günü kan testi yaptırdım ve değerlerim 2.31 çıktı bu nedemek yaa
merhaba bana acil cevap yazın lütfen bayanlar yoksa kafayı yemek üzereyim çatlatma iğrensi oldum 6günü idrar testi yaptım pozitif çıktı 9.günü kan testi yaptırdım ve değerlerim 2.31 çıktı bu nedemek yaa
Slm canim igneyi vurulduktan 15sonra test yaparsan dogru cikar 9.gun hala vucudunda ignenin etkisi oldugu icin pozitif cikmistirmerhaba bana acil cevap yazın lütfen bayanlar yoksa kafayı yemek üzereyim çatlatma iğrensi oldum 6günü idrar testi yaptım pozitif çıktı 9.günü kan testi yaptırdım ve değerlerim 2.31 çıktı bu nedemek yaa