- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
haklısın canm. Soylediğin mantıklı bnde ozele gidip tahlilleri devletten yaptıriyim. Çunku muayene ucreti değil o tahliller sıkıntı zaten... Şuan adetim yeni bitti bi sonraki adette gidicem inşallah.. Çok teşkkur ederim bilgi verdiğin içinhımm çok çok geçmişolsun ..olsun ya ilaç iğne kullanırsın inşallah bi sorun olmaz bebeğin olur . canım bende devlete gittim devlette 4 doktora gittim hemde, ya bi muayene bile etmediler odalarında hiçbişey yok masanın önünde ayakta derdimi anlatıyorum yani neyseki özele gittim hep özele gidiyorum biraz maddi anlamda zorluyor ama yapcak bişey yok onlara kalsaa ooo ben 4 5 seneye çocuk sahibi olurum .hem özelde 10 gün boyunca kontrol hakkın var ücret ödemeden :) ben hormon testini filan devlette yaptırdım :) sonra o tahlili özelde kullandım . yapcak bişey yok bunu yapmaya mecbur kaldım . sende tahlil işlerini d.hastanelerinde hallet .özel daha hızlı ilerler ve bi aklına takıldığın soruda hastaneyi doktorunu arasın seni dinler yardımcı olur .bence özele git vakit çok önemli cidden .