Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

hımm çok çok geçmişolsun ..olsun ya ilaç iğne kullanırsın inşallah bi sorun olmaz bebeğin olur . canım bende devlete gittim devlette 4 doktora gittim hemde, ya bi muayene bile etmediler odalarında hiçbişey yok masanın önünde ayakta derdimi anlatıyorum yani neyseki özele gittim hep özele gidiyorum biraz maddi anlamda zorluyor ama yapcak bişey yok onlara kalsaa ooo ben 4 5 seneye çocuk sahibi olurum .hem özelde 10 gün boyunca kontrol hakkın var ücret ödemeden :) ben hormon testini filan devlette yaptırdım :) sonra o tahlili özelde kullandım . yapcak bişey yok bunu yapmaya mecbur kaldım . sende tahlil işlerini d.hastanelerinde hallet .özel daha hızlı ilerler ve bi aklına takıldığın soruda hastaneyi doktorunu arasın seni dinler yardımcı olur .bence özele git vakit çok önemli cidden .
haklısın canm. Soylediğin mantıklı bnde ozele gidip tahlilleri devletten yaptıriyim. Çunku muayene ucreti değil o tahliller sıkıntı zaten... Şuan adetim yeni bitti bi sonraki adette gidicem inşallah.. Çok teşkkur ederim bilgi verdiğin için

haklısın canm. Soylediğin mantıklı bnde ozele gidip tahlilleri devletten yaptıriyim. Çunku muayene ucreti değil o tahliller sıkıntı zaten... Şuan adetim yeni bitti bi sonraki adette gidicem inşallah.. Çok teşkkur ederim bilgi verdiğin için
bişey değil canım .. adetin yeni bittiyse 5. günündeysen adetin bugün git hemen ama 6. günndeysen bir diğer adetini bekle bence :)

Hanımlar merhaba :KK24:
Bende bu ay klomen kullandım ve bekliyorum. Çatlatma iğnemi olalı 10 gün oldu. SAT 1 Temmuz adet döngüm 28-34 arası değişiyor. Dün test yaptım bugün test yaptım tık yok. Benim gibi bekleyen var mı acaba?:KK17:

maşallah gelişmekte olan yumurtalarım varmış. onların büyümesi için ilaç verdi. haftaya pazartesi tekrar gidicem.
aynı aşamadayıız seninle:) geçen hafta benim de sağda 13 solda 9 mm yumurtam vardı doktor bayramı ve bayramdan sonrayı boş geçirmeyin birlikte olun dedi :) ikimiz içinde hayırlısı ne ilacı verdi gelişmesi için

canım test için daha çok erken bence
biliyorum erken ama dayanamıyorum. birde ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi olur dedi doktor. kan sulandırıcı iğne yapmam gerekiyor. Bir yerde okudum bu idrar testleri 25-50 HCG ölçebiliyormuş. Onun için hergün tekrarlıyorum testi.

aynı aşamadayıız seninle:) geçen hafta benim de sağda 13 solda 9 mm yumurtam vardı doktor bayramı ve bayramdan sonrayı boş geçirmeyin birlikte olun dedi :) ikimiz içinde hayırlısı ne ilacı verdi gelişmesi için
bana serophene verdi tekrar. sanırım klomen ile aynı içerikleri var. sen ne kullandın?

bana serophene verdi tekrar. sanırım klomen ile aynı içerikleri var. sen ne kullandın?
klomen kullandım canım 4 ay içtim şimdi 1 ay ara verdik bu ay içmiycem işte eğer tutmazsa diğer ay yine klomen . 6 aya kadar içme süresi var ilacın biliyosun . beklemedeyim ağustosun 4 adet günüm . müjdeleşiriz:)

klomen kullandım canım 4 ay içtim şimdi 1 ay ara verdik bu ay içmiycem işte eğer tutmazsa diğer ay yine klomen . 6 aya kadar içme süresi var ilacın biliyosun . beklemedeyim ağustosun 4 adet günüm . müjdeleşiriz:)
ben altı ay olduğunu bilmiyordum canım yaa. e altı ay içinde tutmazsa ne olacak?
inşallah müjdeleşiriz canım yaaa. ben daha ilaç içme sürecindeyim. hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.

ben altı ay olduğunu bilmiyordum canım yaa. e altı ay içinde tutmazsa ne olacak?
inşallah müjdeleşiriz canım yaaa. ben daha ilaç içme sürecindeyim. hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
tabiki 2 ay içiyorsun 3.ay ara veriyorsun iki ay daha içöiyorsun bi daha ara veriyorsun ve iki ay daha içiyorsun hamilke olmazsan iğne tedavisne geçiyorlar . amas enin içtiğin sarophne diye bi ilaçmıydı neydi hatırladığım kadarıyla onu bilemem

X