Arkadasim, durumun icin gercekten cok uzuldum. Ama bence senin sorunun arkadassizligin otesinde esinle. bu arada benim de hic arkadasim yok.
Ben evlendim ve esimle yurtdisina ciktik. Ben calisiyorum, mimarim. Benim de esimden baska kimsem yok, cocugum da yok.
Ben calistigim icin avantajliyim, arkadasim olmasa da calisiyorum, sosyal bir ortam icindeyim, insan goruyorum ama esim benim en iyi arkadasim.
Yuzumu azcik asik gorsun hemen telaslanir, beni guldurmek icin herseyi yapar. Disari cikarir, alisverise goturur,kiyafet alir, iskambil oynariz vs.
Ama beni mutlu etmek icin cabasi okadar cok ki. E ben daha neyliyim arkadasi.
Esinin ilgisizligi, vurdumduymazligi cok kotu. Benim esim de Turkiyedeyken arkadaslariyla bulusur. Hatta adina da "balta muhabbeti" der
Erkek erkege cikar. Ama benden adeta izin ister, o yokken ne yapacagimi, sikilmadan nasil vakit gecirecegimi ayarlayip oyle gider, obur turlu ici rahat etmez.
Ertesi gunu de dun seni yanliz biraktim, sikilmissindir, hadi senle sunu yapalim, buraya gidelim der.
Belki ben sansli azinliktayim ama olmasi gereken bu cnm. Esini karsina alip konussan ciddi ciddi, faydasi olurmu bilmiyoum, sonucta zorla yaptiramazsin, icinden gelmesi gerekir.
Evlenerek hayatlarimizi birlestiriyoruz kocalarimizla. Benim bir hayatim var diyip kafasina gore takilamaz, sende takilamazsin. Artik evliyiz, ciftiz, onceki hayatimizi yasayacaksak neden evlendik.
Camasirlarini yikayip, utulerini yapip, yemek pisirip, cocuk dogurmak icinmi. Belki bunu anlatmaya calisabilirsin. Zaten biraz insafi varsa anlayis gosterir.
Evlenerek yeni hayatlar, yeni yasam tarzlari kuruyoruz. Evli adamin bekar arkadaslariyla cok sik gorusmesi, onlarla takilmasi da dogru degil, arada sirada olur ama, evli adamin bekar kankasi olmamali.
Evli arkadaslarinizla ailecek gorusmeniz daha dogru. Atiyorum gene erkekler baliga cikar, onlar baliktayken esleri de birinde toplanir, sonra baliktan donup hanimlarini alip giderler falan. Hani illada erkek erkege olacaksa boyle olur. Ayrica kadinlarin gidememesi falan diye de bisey kabul etmiyorum. Kocam yaninda ben varken heryere gidebilirsin der.
Canakkale cok guzel biryer, hatta 1 ay sonra oraya tatile gitmeyi dusunuyoruz. Iznimiz var.
Okumus kulturlu bir kadin oldugun belli, kurslara gidebilirsin, parttime yada evden calisabilirsin. Maddi gucunuz varsa kucuk bir dukkan acabilirsin carsida, butik,bijuteri, parfumeri falan. Ya da bir okulun karsisinda kirtasiye. Aklima baska birsey gelmiyor. Esinle bunu cozmenizi ve bir an once mutlu olmani temenni ediyorum.
Cok uzattim kusura bakmayin.