Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kan testi daha doğru sonuç veriyo diye bekledim şimdi gidiyorum sağlık ocağına inşallah güzel haberler alırız seni de merak ediyorum yaz mutlakaevet canım ben de yarın sabah gideceğim sen idrar testi yaptın mı
inşallah canım hayırlı haberlerle gelirisn ben öğleden sonra gideceğim doktorumla da konustum muayene ve tahlil yapacak ama hiç umudum yok silik falan da olsa idrarda cıkardı kesin kist oldu zaten sancıyor birazHayır kan testi daha doğru sonuç veriyo diye bekledim şimdi gidiyorum sağlık ocağına inşallah güzel haberler alırız seni de merak ediyorum yaz mutlaka
o sancı bende de var canım o yüzden umutsuzum biraz sanki her an adet görebilirim gibi hissediyorum sonucum öğleden sonra çıkçak bakalım bekliyorum meraklainşallah canım hayırlı haberlerle gelirisn ben öğleden sonra gideceğim doktorumla da konustum muayene ve tahlil yapacak ama hiç umudum yok silik falan da olsa idrarda cıkardı kesin kist oldu zaten sancıyor biraz
Bence sen bi doktora git ultrasonla bi baksınlar kist varsa görülür mutlaka.Umutsuzluğa kapılmayalım bidaki aya inşallah nasip olurOfff cok moralim bozuk lan tahlili negatif cikti ama hal adet olmadim kist mi oldu simdi yani
Canım korkma ben 3 ay kullandım sabah akşam günde 2 tane iki kere iğne oldum birinde gerek kalmadı ben hiç yan etki hissetmedim sadece kasık ağrısı olmuştu ama doktoRum ağrının iyi olduğunu söyledi 3 aydan sonra bazı sorunlar nedeniyle ara verdim ancak 4 ay hamile kaldım şuanda 10 haftalık hamileyim üstelik pko vardı yani klomen kullan korkma 6 aydan sonra rahimde incelme yapıyormuş ancak doktorun dura göre ara verir zaten esin içinde zencefil zerdecal kakule gibi bitkiler dene allah herkese nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar öncelikle herkese mutlu haberlerle dolu bir cuma günü geçirmenizi dilerim... 3 ay önce hsg çektirmiştim doktorum 3 ay bekle olmazsa gel demişti ve maalesef olmadı bende dün yani sat3 de gittim. ultrason ve kan istedi kan tahlili normaldi sadece t3 birazcık yüksek çıktı ama ultrasonda fazla yumurta gördüğünü söyledi pko olabilir dedi ve ben şok oldum daha öncede bakılmıştı ama doktor böyle bir şey söylememişti ayrıca eşimin sperm sayısı da biraz az çıktı bu yüzden doktor aşılama önerdi bize.. ama ben aşılama için erken olduğunu düşündüm o da klomen verdi bu gün yani sat 5 de başladım bir hafta sonrada gel dedi. klomen ciddi boyutta yan etkilere neden olabiliyormuş özellikle uzun süreli kullanımda o yüzden çok korktum.kullanan arkadaşlardan yan etki yaşayanlar yardımcı olurmusunuz.. İnşallah bu ay olur artık... Gittikçe umutsuzluğa kapılıyorum...Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Cevap yazdigin için tesekkur ederim canım.. senin adına çok sevindim darısı bize olsun inşallah. Bende dün vuruldum iğneyi bugün ilişki oldu gün aşırı devam edin dedi doktorum sabırsızlıkla bekliyorum. Bizim için dua edinCanım korkma ben 3 ay kullandım sabah akşam günde 2 tane iki kere iğne oldum birinde gerek kalmadı ben hiç yan etki hissetmedim sadece kasık ağrısı olmuştu ama doktoRum ağrının iyi olduğunu söyledi 3 aydan sonra bazı sorunlar nedeniyle ara verdim ancak 4 ay hamile kaldım şuanda 10 haftalık hamileyim üstelik pko vardı yani klomen kullan korkma 6 aydan sonra rahimde incelme yapıyormuş ancak doktorun dura göre ara verir zaten esin içinde zencefil zerdecal kakule gibi bitkiler dene allah herkese nasip etsin inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umudunu kaybetme herşeyin vakti zamanı varmışCevap yazdigin için tesekkur ederim canım.. senin adına çok sevindim darısı bize olsun inşallah. Bende dün vuruldum iğneyi bugün ilişki oldu gün aşırı devam edin dedi doktorum sabırsızlıkla bekliyorum. Bizim için dua edin
İnsan bazı anlarda daha bi çok istiyor anne olmayı...biliyorum aslında vakti gelmeyince hiç bir işin olamayacağını ama nefs insanı isyana teşvik ediyor bazı zamanlar da Allah affetsin...çocuk yolu beklemekle sinanmak çok zor..ama eminim bir cok insanda çocuğuyla sinaniyor bu hayatta o yüzden Rabbim hayirlisiyla ve en hayırlı zamanda versinAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah umudunu kaybetme herşeyin vakti zamanı varmış
Aynen ben kullandim doktorum igneyi vermedi gerek yok kendi catlasin dedi.ama maalesef 2.kez kist olustu.simdi kist tedavisi goruyorum.zaman ilerliyorKlomen kullananlar riske atmayın çatlatma iğneside vurdurun aksi takdirde kist oluşuyor.
Amin inşallah çok doğru söylüyorsun oyuzden hayirlisinı istemek lazım herseyinİnsan bazı anlarda daha bi çok istiyor anne olmayı...biliyorum aslında vakti gelmeyince hiç bir işin olamayacağını ama nefs insanı isyana teşvik ediyor bazı zamanlar da Allah affetsin...çocuk yolu beklemekle sinanmak çok zor..ama eminim bir cok insanda çocuğuyla sinaniyor bu hayatta o yüzden Rabbim hayirlisiyla ve en hayırlı zamanda versin
Aynen ben kullandim doktorum igneyi vermedi gerek yok kendi catlasin dedi.ama maalesef 2.kez kist olustu.simdi kist tedavisi goruyorum.zaman ilerliyor
Amin insallah simdi yeniden baslayacak tedavim.adetimi bekliyorum.arastirmalarima gore catlatma ignesi vurulmali vurulmazsa kist e donusuyor.doktorumu degistirdim.inşallah bu sefer tedavi bir sonuc verir.rahim filmi de cekildim.yapisiklik acildi.şükür.gevseklik var dedi soktorum.tekrar dis gebelik riski yuksek dedi.hayirlisini versin rabbim inşallah.Benim de her klomen kullandığım ay kist oluştu. zor bi süreç beklemek.Rabbim yardımcımız olsun